Horoscopul dragostei pentru luna octombrie. Berbecul traversează o perioadă fabuloasă

Berbec, luna octombrie va fi fabuloasă pentru tine. Dacă ești singur/ă, vei cuceri tot ce e în jurul tău.

 

Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna octombrie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Luna octombrie va fi fabuloasă pentru tine.

Dacă ești singur/ă, vei cuceri tot ce e în jurul tău. Vei fi super atractiv/ă și distractiv/ă. Viața ta socială bogată te va ajuta să cunoști oameni noi mai ușor. Te vei simți minunat. Dacă ești implicat/ă într-o relație, va fi o lună romantică și vei trăi o mulțime de experiențe interesante. Tu și persoana iubită vă veți distra atât în grup alături de prieteni, cât și singuri într-un cadru intim.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna aceasta se va instala o oarecare distanță între tine și persoana iubită și nu te vei înțelege prea bine cu aceasta.

Este mai bine să eviți confruntările pentru că vei pierde. Nu este un moment bun pentru a lua decizii sentimentale sau pentru a vorbi despre problemele importante, deoarece nu vei fi reuși să folosești cuvintele potrivite și vei fi interpretat/ă greșit. Dacă ești singur/ă, vei rămâne singur/ă. Nu este o lună bună pentru cuceriri.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Îți va merge bine în dragoste luna aceasta.

Există înțelegere între tine și persoana iubită și veți fi mai uniți și mai romantici decât oricând. Dacă ești singur/ă, vei ieși mai mult și vei face abuz de puterea ta de seducție cu sexul opus. Vei sfârși îndrăgosit/ă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, situația va fi asemănătoare cu cea de luna trecută.

Fără schimbări, deci nimic remarcabil. Dacă ești singur/ă, luna aceasta nu va fi cea mai bună pentru a întâlni pe cineva. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că vei ieși foarte puțin și pentru că prioritatea ta va fi sănătatea și odihna.

Leu(22 iulie - 22 august)

În dragoste, vei continua în același ritm ca luna trecută.

Diferența este că ai putea avea argumente mai puternice asupra banilor. Nu vei fi de acord cu privire la modul de cheltuire. Dacă ești singur/ă, va fi o lună bună pentru a cunoaște pe cineva special și de a te îndrăgosti. Ești atrăgător/oară și seducător/oare, așadar ai toate șansele să cucerești pe cine ți-ai propus. Ba chiar vei atrage mai mult de o persoană!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, armonia și romatismul nu vor lipsi luna aceasta.

Cu toate acestea, un pic mai multă distracție nu ar strica. Dacă ești singur/ă, vei atrage sexul opus cu felul în care arăți. Ești foarte atrăgător/oare fizic, dar și special/ă ca personalitate. Ai putea întâlni pe cineva interesant, dar încearcă să alegi pe cineva cu aceleași interese ca și tine.
 

Citește și: Cum îl faci să înțeleagă că tu ești femeia potrivită pentru el, în funcție de zodia lui

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație sau ești căsătorit/ă, viața ta amoroasă nu va fi foarte bună luna aceasta.

Vei avea un sentiment de detașare și răceală. Nu te vei înțelege cu persoana iubită și vă veți certa din orice. Astrele te sfătuiesc să nu iei decizii drastice acum. Așteaptă să treacă această lună și apoi vei vedea ce trebuie să faci. Dacă ești singur/ă, ai putea avea mai multe relații sporadice. Lasă-te iubit/ă!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Iubirea este cel mai important lucru pentru tine în această lună.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, tu și persoana iubită veți fi foarte apropiați și romantici. Aveți interese comune, iar reușitele celui/celei de lângă tine te vor bucura ca și când ar fi ale tale. Dacă ești singur/ă, vei fi foarte seducător/oare și ai putea începe să te întâlnești cu cineva din mediul profesional. Ești atras/ă de oameni puternici cu multă carismă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație sau ești căsătorit/ă, dragostea va merge mână în mână cu banii și cariera luna aceasta.

Compatibilitatea sentimentală și afacerile sunt importante pentru tine. Îți place să lucrezi împreună cu partenerul de viață. Dacă ești singur/ă, te vei apropia de persoanele cu aceleași interese profesionale ca și tine. Îți vei căuta un/o partener/ă la locul de muncă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă ești singur/ă, luna aceasta vei atrage inevitabil sexul opus și ai putea avea câteva aventuri interesante.

Dacă ești implicat/ă într-o relație de lungă durată, te vei reîndrăgosti de partenerul/a tău/ta și vei trăi momente extrem de pasionale.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație sau ești căsătorit/ă, vei avea o lună bună.

În primele trei săptămâni ar trebui să eviți confruntările sau altfel îți vei petrece zilele certându-te cu persoana de lângă tine. Este evident că nu gândiți la fel despre multe lucruri, dar evitați să vă certați. În ultima săptămână, atmosfera se schimbă și tensiunile vor dispărea complet. Vei lua lucrurile mai în râs și veți împărtăși mai multe momente plăcute unul cu celălalt. Romantismul va reveni. Dacă ești singur/ă, vei avea numeroase oportunități de a întâlni oameni care te interesează. S-ar putea să te îndrăgostești de un străin, de un profesor sau de cineva cu care lucrezi. Iubești oamenii care nu numai te atrag fizic, dar de la care poți și învăța multe lucruri.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație sau ești căsătorit/ă, te vei descurca foarte bine luna aceasta.

Relația ta va fi cel mai bun lucru din octombrie. Dragostea e reciprocă, iar romantismul dintre tine și persoana iubită te face să te simți special/ă și fericit/ă. Cel/cea de lângă tine se bucură de o situație financiară de invidiat și te va ajuta. Dacă ești singur/ă, va fi o luna de relații sporadice și te vei bucura de jocul seducției. Îți place să înnebunești sexul opus!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod