Horoscopul dragostei pentru luna noiembrie. Berbecul nu trebuie să se grăbească

Berbecul nu trebuie să se grăbească și să se arunce într-o nouă relație înainte de a cunoaște bine persoana respectivă.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna noiembrie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragostea va fi cel mai bun lucru al lunii, viața ta sentimentală va fi fantastică.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, aceasta va funcționa extrem de bine. Romantismul îți va invada viașa și vei trăi iubirea la maximum.

Dacă ești singur/ă, va fi o lună în care ai putea începe o relație romantică cu cineva necunoscut, din alt cerc social, care te va captiva și te va face să te îndrăgostești.

Te vei simți fericit/ă, dar nu te grăbi. Pasiunea te-ar putea deruta. Fă-ți timp pentru a cunoaște bine persoana respectivă înainte de a te implica total.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragostea și viața socială vor fi cele mai importante două subiecte ale lunii.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, te vei descurca foarte bine. Romantismul și înțelegerea te vor face să te simți iubit/ă și protejat/ă. Te vei simți fericit/ă.

Dacă ești singur/ă, vei întâlni atât de mulți oameni noi, astfel încât vei avea de unde alege. Distrează-te și fă-ți timp să cunoști bine oamenii înainte de a te lansa într-o relație serioasă, pentru că altfel nu va ieși bine. Și, nu ești pregătit/ă pentru asta.

Dar, este adevărat, vei fi foarte solicitat/ă și dorit/ă de sexul opus.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Viața ta sentimentală va fi bună în noiembrie, deoarece intri într-o nouă etapă de îmbunătățire constantă.

Dacă faci parte dintr-un cuplu, va fi o lună mai pasională și prin dialog vei atinge nivelul de înțelegere pe care l-ai pierdut.

Dacă ești singur/ă, va fi o perioadă încărcată, cu mult flirt și câteva relații sporadice.

De asemenea, poți începe o relație extraconjugală dacă ești căsătorit. 
 

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Viața ta sentimentală se îmbunătățește și îți va fi foarte bine, indiferent de starea ta civilă.

Dacă ești într-o relație, se pare că partenerul/a de viață se simte mai bine cu tine și totul decurge natural.

Dacă ești singur/ă, vei trăi un moment romantic cu cineva care va apărea în viața ta și de care te vei îndrăgosti.

Dacă ai început să te întâlnești cu cineva, situația va evolua rapid, dar nu te grăbi! Fă-ți timp pentru a cunoaște bine persoana pe care o ai în față.

Leu(22 iulie - 22 august)

Viața ta sentimentală va fi mai bună decât luna trecută.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, situația este încurajatoare, dar trebuie să te implici mai mult pentru a-ți reactiva relația pe care o ai, altfel se va răci din nou.

Dacă ești singur/ă, nu vei avea parte de prea mult romantism, deoarece nu ești foarte interesat/ă de sexul opus.

Capul tău este în altă parte, deși este adevărat că ai putea cunoaște oameni noi și diferiți, prin prisma vieții profesionale.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, aceasta se îmbunătățește și vei putea vorbi deschis despre ce nu e în regulă între voi, regândiți situația și mergeți mai departe.

Nu lua decizii luna aceasta, deoarece ai putea greși.

Dacă ești singur/ă, vei rămâne singur/ă. Nu este momentul potrivit pentru a începe o relație sau să te îndăgostești. Ai mintea în alte părți și te interesează alte lucruri.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragostea strălucește și te vei simți foarte fericit/ă luna aceasta. Partenerul/a de viață se va simți super îndrăgostit de tine.

Dar, dacă există ceva ce vrei să schimbi în viața ta de cuplu, acesta este momentul potrivit pentru a o face, astfel încât schimbarea să se facă fără traume.

Dacă ești singur/ă, vei atrage enorm de mult sexul opus, vei fi ca un magnet și vei fi încântat/ă de asta. Poți să alegi și să seduci pe cine vrei!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În dragoste, îți va fi bine dacă ai un/o partener/ă. Va fi o lună liniștită și plină de armonie și înțelegere.

Dacă ești singur/ă, în luna noiembrie vei întâlni oameni dintr-un ceerc social diferit de al tău și vei descoperi un alt mod de a trăi, alte principii, alte activități.

Îți va plăcea să te miști printre oameni bogați, te va atrage acest mod de viață. Cu siguranță vei întâlni pe cineva special, care îți va captiva inima.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În dragoste, lucrurile vor merge mai bine din a doua jumătate a lunii.

Dacă ai un partener, primele zile din noiembrie vor fi cimplicate, cu tensiuni și certuri. Nu veți reuși să vă puneți de acord și vă veți certa din toate. Apoi atmosfera va începe să se liniștească și vei fi mai bine cu persoana iubită.

Dacă ești singur/ă, vei avea succes online. Conectează-te la o platformă de întâlniri și vei reuși să dai de cineva interesant.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Viața ta sentimentală va fi stabilă, fără schimbări sau probleme.

Tu și partenerul tău veți comunica cu o mai mare ușurință și plăcere. Trebuie să-l faci să înțeleagă că prioritatea ta de acum este cariera ta și că ar trebui să te susțină.

Dacă ești singur/ă, noiembrie ar putea să nu aibă prea multe ocazii de a ieți în oraș sau de a cunoaște pe cineva. Nu este un moment bun pentru socializare sau pentru dragoste.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragostea va fi foarte importantă luna aceasta.

Vei fi atras/ă de șeful tău, de mentorul tău sau de cineva important la locul de muncă. Îți plac oamenii superiori ție, care te pot învăța lucruri și te pot ajuta în carieră.

Dacă ești într-o relație, relația va fi similară cu cea pe care tocmai am descris-o.

Dacă ești singur/ă, vei ieși și vei socializa cu colegi sau șefi sau cu oameni inteligenți pe care îi respecți. Nu îți plac novicii sau tinerii!

Pești(19 februarie - 20 martie)

În dragoste, lucrurile vor continua să fie fantastice.

Dacă ești căsătorit/ă, te vei simți îndrăgostit/ă și unit/ă cu persoana de lângă tine. Vei avea o lună nebun de fierbinte.

Dacă ești singur/ă, luna va fi una foarte plină și ai putea avea câteva relații sporadice. Nimic serios. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod