Horoscopul dragostei pentru luna august. Fecioara va avea șansa să iubească din nou!

Fecioară, fără îndoială, această lună este foarte bună pentru tine în ceea ce privește dragostea!

 

Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna august pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Din păcate, luna august nu vine cu vești bune pentru tine în ceea ce privește dragostea.

Pot apărea neînțelegeri în cuplu, dar nu trebuie să te îngrijorezi excesiv dacă atmosfera nu este excepțională. Nu îți va fi ușor dacă vei trece printr-o despărțire sau prin certuri prea mari și importante. Dacă ești singur/ă, ar trebui să profiți la maximum de prima parte a lunii, pentru că apar oportunități discrete care apoi vor dispărea complet. În cea de-a doua parte a lunii vei avea parte de puține întâlniri romantice și chiar dezamăgiri, de aceea astrele îți recomandă să acorzi o atenție deosebită persoanelor cu care intri în contact. Acestea ar putea fi departe de așteptările tale. Acum, știi mai bine ce îți dorești și ce nu într-o relație. Vei căuta să progresezi și, dacă observi că relația s-a blocat, vei pune punct. Stagnările nu sunt bune pentru tine.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna august este o perioadă bună pentru a avansa discret în sectorul iubirii.

Se anunță zile bune pentru nativii singuri care și-au propus să se îndrăgostească și să experimenteze lucruri noi. Aceștia au toate șansele să se apropie de cineva care să îi atragă mult. Chiar dacă ești singur/ă și deschis/ă spre iubire, îți este greu să îți exprimi sentimentele și, astfel, ești mai puțin seducător/oare. Din fericire, astrele vin cu oportunități grozave și nimic altceva nu mai contează. Dacă ești implicat/ă într-o relație, situația actuală nu este simplă, însă climatul se îmbunătățește spre finalul lunii datorită dialogului dintre tine și partener. Nu cere prea mult de la el, însă nici nu îi accepta toate capriciile.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Luna august vine cu dorințe pasionale și entuziasm în ceea ce privește dragostea, promovând astfel aventuri simple care merită trăite din plin.

Dacă ești singur/ă, atunci august este o perioadă norocoasă și pozitivă cu mari șanse de a te îndrăgosti. Erotimsul este foarte acceptuat, dar flacăra ar putea să ardă rapid, așa că e necesar să acționezi cu precauție, fără să ceri prea mult de la relația respectivă. Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, astrele favorizează renovările de locuințe, mutări de reședință și chiar achiziționarea de bunuri imobiliare. Dintr-o perspectivă mai intimă și personală, sunt favorizare conversațiile în familie și dorința de a construi un cămin în doi.
 

Citește și: Ce nu ar face niciodată pentru tine, în funcție de zodia lui

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă la începutul lunii astrele te sfătuiesc să stai în banca ta, apoi te încurajează să ieși din casă și să îți faci noi prieteni.

Te poți îndrăgosti în locuri și situații neașteptate. Se înregistrează o creștere a farmecului personal și a atractivității tale, precum și a dorinței de a găsi un partener cu care poți începe o relație. Dacă ești implicat/ă într-o relație, vei trece printr-o avalanșă de sentimente, inima ta va fi plină de bucurie, îți faci planuri de viitor și vei acționa cu mai mult curaj și încredere.

Leu(22 iulie - 22 august)

Luna august revine cu o problemă sentimentală care nu a fost rezolvată în trecut.

Cu toate acestea, astrele îți oferă calm și răbdare astfel încât să înțelegi mai bine ce ai de făcut și să poți găsi o soluție. Nu este exclus să te confrunți cu anumite teste. Spre finalul lunii, se îmbunătățește dialogul cu partenerul de viață. Cu toate acestea, e necesar să reflectezi asupra viitorului relației și obiectivelor comune. Dacă ești singur/ă, aventurile vor fi ceva la ordinea zilei. Dacă te mulțumești cu această situație, atunci trebuie să te concentrezi pe latura erotică și nicidecum pe cea a sentimentelor profunde.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fără îndoială, această lună este foarte bună pentru tine în ceea ce privește dragostea.

Dacă ai trecut recent printr-o despărțire, cineva îți va încălzi inima și te va face să uiți de suferință. Astrele favorizează atât întâlnirile cu prietenii și colegii, cât și apariția unui sentiment mai profund cu cineva aparținând cercului tău social. Dacă ești implicat/ă într-o relație de ceva vreme, sunt șanse mari să se aducă în discuție căsătoria. Ai o energie imensă și o dorință pătimașă de a iubi fără să te gândești la consecințe.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Din păcate, luna august vine cu o oarecare irascibilitate în interiorul tău care se amplifică pe măsură ce trec zilele și care ar putea strica atmosfera din cuplu.

Trebuie să încerci pe cât posibil să eviți disputele și să nu te cerți cu partenerul pe lucruri banale, superficiale. Climatul încordat poate dezbina chiar și cele mai puternice relații și poate duce la separări sau momente extrem de tensionate. Dacă ești singur/ă, nu vei fi capabil/ă să curtezi pe cineva. Dar, vor exista scurte aventuri erotice care se vor încheia cu dezamăgire și melancolie. Nu sunt vești prea bune pentru tine!
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o lună bună pentru dragoste atât pentru nativii singuri, cât și pentru cei implicați într-o relație.

Este un moment bun pentru o reinventare a lookului și a aspectului tău fizic, lucru care poate spori puterea de seducție. Dacă ai întâmpinat în trecut unele complicații și probleme în cuplu, astrele te sfătuiesc să fii foarte atent/ă la modul în care acționezi și vorbești. Dacă ești singur/ă și disponibil/ă emoțional, o atracție puternică pentru cineva te poate scoate din rutină.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Din fericire, luna august vine cu o ușurare în ceea ce privește dragostea.

Chiar dacă problemele amoroase nu pot fi rezolvate cu totul, cel puțin situația se îmbunătățește. Fiind mai calm/ă și mai senin/ă, totul va părea mai simplu. Nu cere prea mult de la persoana de lângă tine și nu fii prea exigent/ă fără să știi ce-și dorește. Trebuie să știi să asculți, pentru că doar prin dialog pașnic vei reuși să comunici eficient cu cel/cea iubit/ă. Dacă ești singur/ă, vei avea numeroase posibilități de a cuceri inima cuiva.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

O lună dificilă în dragoste. Climatul din cuplu se înrăutățește.

Vei avea parte de numeroase complicații, certuri și neînțelegeri, care pot atinge niveluri exagerate care pot duce la o separare temporară, în unele cazuri chiar definitivă. Deci, dacă relația ta amoroasă nu are o bază solidă, atunci este mai bine să eviți confruntările și să rămâi tăcut/ă chiar dacă acest lucru este extrem de enervant și frustrant. Dacă ești singur/ă, nu ai nicio șansă de a-ți găsi pe cineva. De aceea, astrele te sfătuiesc să îți petreci mare parte din timp alături de prieteni.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Începutul lunii august pare să fie destul de promițător.

E posibil să ajungi în brațele cuiva, să te simți mai atractiv/ă decât de obicei și să împătășești sentimente plăcute, chiar acte sexuale, cu o persoană interesantă. Pe scurt, o dragoste pasională care aprinde dorința erotică, dar care, odată cu trecere zilelor, pare să dispară în zare. Dacă ești implicat/ă deja într-o relație, vei fi mai puțin atent/ă la nevoile celui/celei de lângă tine și nu sunt excluse certurile. Energia ta nu este bine controlată, ba chiar ar putea fi explozivă în unele situații.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Începi luna cu dificultăți minore în viața amoroasă, însă după aceea astrele îți vor aduce mai multă vigoare în cuplu, o armonie mai bună și ceva mai multă afecțiune.

Dacă relația ta a trecut printr-o criză foarte gravă, e posibil să nu poți depăși acest impas și să fii tentat/ă să iei o decizie drastică. Dacă ești singur/ă, vei avea oportunitatea de a întâlni oameni noi și de a avea aventuri erotice simple, dar amuzante. Nu subestima prieteniile care apar în aceste zile.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod