Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 9-15 martie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă a avut loc recent un episod neplăcut între tine și partenerul de viață, în această săptămână problemele dintre voi vor dispărea.

Ar fi indicat să aflați de la ce au pornit probeleme între voi și să încercați să le rezolvați atunci când apele sunt liniștite. Dacă ești singură, primele zile ale acestei săptămâni vor fi invadate de o persoană pe care nu ți-o dorești în viața ta. Poate fi vorba despre un fost iubir sau despre un coleg disperat.
 

Citește și: Zodiile alături de care nu poți fi fericită, în funcție de semnul tău zodiacal

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ai face bine să îți faci mai mult timp pentru persoanele dragi, în special dacă le-ai neglijat în ultima perioadă.

Aici este vorba în special de partenerul de viață, care tânjește după mai multe momente de intimitate cu tine. Dacă ai copii, sănătatea acestora va fi prioritatea ta și îți vei dedica lor tot timpul.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Familia și partenerul de viață ar trebui să fie pe primul loc în această săptămână.

Cu toate că nu ai suficient timp pentru a le face pe toate, dorința de a-i împăca pe cei dragi va fi apreciată. Încearcă totuși să nu renunți complet la tine, pentru că a-i mulțumi doar pe ceilalți îți compromite liniștea și fericirea.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă în primele zile ale săptămânii vei reuși să îi mulțumești pe cei dragi, nu același lucru se va întâmpla imediat apoi.

Tensiunile dintre tine și partener vor ajunge la cote maxime din cauza crizelor de gelozie din partea acestuia sau a unor incidente exterioare relației. Încearcă să nu spui lucruri pe care ai putea să le regreți ulterior!

Leu(22 iulie - 22 august)

Comunicarea dintre tine și partener va fi mai eficientă în aceste zile, în special la finalul acestei săptămâni.

Veți reuși să ajungeți la un numitor comun în ceea ce privește diverse chestiuni recente asupra cărora nu vă puteați pune de acord. Cel mai probabil, e necesar ca amândoi să faceți unele compromisuri.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Viața ta sentimentală nu traversează cea mai bună perioadă a ei.

Se pare că relația de cuplu în care ești implicată este tot mai aproape de final și nu poți faci nimic pentru a schimba ceva. Încearcă să gândești pozitiv, pentru că toate se întâmplă cu un motiv. Nu ai de unde știi că nu vei fi mai fericită așa!
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

E prea important orgoliul pentru tine pentru ca lucrurile să funcționeze în relația în care ești implicată.

Se pare că nu ești dispusă să faci nimic de dragul partenerului, fără să primești ceva la schimb. O astfel de atitudine va duce la despărțire, fără doar și poate. Dacă ești singură, pretențiile tale exagerate te îndepărtează de șansa de a întâlni pe cineva cu care poți începe o poveste de dragoste.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Lucrurile încep să se îndrepte pe plan sentimental în această săptămână.

Neînțelegerile dispar, planurile sunt puse în aplicare și se zărește puțin mai multă afecțiune între tine și partener. Încearcă să te menții pe această linie! Dacă ești singură, atenția ta se va îndrepta pe cu totul alte lucruri decât dragostea, dar asta e ceea ce te face fericită.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Un eveniment imprevizibil e pe cale să aibă loc în această săptămână.

Chiar dacă te sperie schimbare, vei reuși să faci față provocărilor din viața personală. Sunt posibile în egală măsură atât despărțirile, cât și împăcările. Dacă ești singură, nu este exclus să întâlnești o persoană care te poate face să îți pierzi mințile. Astrele îți recomandă prudență.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ești destul de irascibilă în această săptămână, fapt pentru care tevei aprinde destul de ușor din nimicuri.

De aici până la confruntări majore cu partenerul de viață nu mai este decât un pas. Dacă nu reușești să îți ții impulsivitatea în frâu, atmosfera dintre voi se va degrada simțitor.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ești pregătită pentru schimbare, cel puțin în ceea ce privește viața ta amoroasă.

Dacă relația în care ești implicată nu te face fericită, e posibil să pui piciorul în prag și să spui stop. Dacă lucrurile dintre tine și partener merg bine, faci un pas înainte pentru a trece la următoarea etapă în relație. În cazul în care ești singură, decizi să te reinventezi, pentru a atrage mai mulți admiratori de partea ta. Vei avea succes!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Atmosfera dintre tine și partener va fi destul de tensionată în această săptămână.

Instabilitatea ta emoțională și faptul că nu ești constantă în ceea ce spui sau faci îl va contraria pe cel de lângă tine. E doar o chestiune de timp până vei ajunge să fii pusă să alegi între a fi singură sau a continua relația.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod