Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 9-15 iulie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este o săptămână bună pentru reîntregirea familiei.

Dacă nu ai prea mult timp liber în cursul săptămânii, atunci programează-ţi weekend-ul numai pentru cei dragi. Chiar dacă vor mai fi şi alte oferte tentate, e necesar să profiţi de aceste zile pentru a alege să petreci clipe de neuitat alături de persoanele pe care le iubeşti şi pe care nu le-ai mai văzut de ceva vreme.  

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu te vei axa pe viaţa ta de cuplu în această săptămână, însă vei avea grijă să petreci mai mult timp alături de părinţii sau rudele tale apropiate.

Ai nevoie mai mult decât oricând să stai în preajma lor şi să le arăţi afecţiune. Cu toate că vor fi surprinşi, surpriza va fi una mai mult decât plăcută. Mai mult decât atât, dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, partenerul tău de viaţă te va însoţi cu bucurie.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei avea parte atât de momente frumoase, cât şi de momente mai puţin plăcute în ceea ce priveşte viaţa ta de familie în această săptămână.

Cu toate că depui tot efortul pentru a păstra liniştea acasă, din când în când se ivesc situaţii pe care nu le poţi controla. Scapă de ideea că eşti capabilă să ţii totul sub control, altfel vei fi dezamăgită şi te vei îndepărta oarecum de cei dragi!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu vei primi ceea ce îţi doreşti din partea partenerului de viaţă în aceste zile.

Gesturile afectuoase şi romantice lipsesc cu desăvârşire, deşi aţi discutat despre asta şi părea că aţi ajuns la o concluzie. Din păcate, nevoile tale nu sunt satisfăcute, lucru care te va împinge să iei în considerare o eventuală despărţire. Indiferent dacă eşti căsătorită sau nu, analizează bine situaţia înainte pentru a nu avea regrete ulterior.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta este săptămâna iubirii la distanţă.

Dacă tu şi partenerul tău sunteţi nevoiţi să nu vă mai vedeţi o perioadă, ai grijă să comuncaţi atât cât trebuie pentru ca relaţia să nu se răcească. Dacă eşti singură, încearcă să iei lucrurile cu paşi mărunţi dacă vrei să îţi faci un iubit. Începe prin a fi prietena celui pe care îl placi, doar aşa vei reuşi să îl cunoşti aşa cum trebuie!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragostea pare că nu e pentru tine, aceasta este concluzia la care ai ajuns în ultima perioadă.

Şi cu toate că mai există din când în când momente frumoase în relaţie care te fac să uiţi tot ce e rău şi să o iei de la capăt, în această săptămână decizi să nu te mai amăgeşti sau mulţumeşti cu nimicuri. Nu se anunţă zile prea bune pentru tine din punct de vedere emoţional, însă îţi vei reveni şi vei fi şi mai puternică.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Viaţa ta sentimentală va fi lipsită de evenimente în această săptămână, iar asta te face să te plictiseşti destul de mult.

Rutina pe care o ai împreună cu partenerul de viaţă încă de ceva vreme te aduce în pragul disperării. Vrei să se întâmple ceva, orice, iar asta înseamnă că ai trece şi printr-o furtună numai de dragul de a aduce ceva palpitaţii în relaţie. Ai grijă ce îţi doreşti, căci ai putea să regreţi!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Un bărbat misterios va apărea în viaţa ta în aceste zile, însă nu îţi vei da seama de la început care e scopul lui.

E posibil ca această întâlnire să aibă loc la locul de muncă sau la un eveniment strâns legat de afaceri. Vei fi impresionată de inteligenţa lui, însă nu te vei gândi nicio clipă că el te place sub o altă formă. Treptat te vei simţi atrasă de el şi ai putea constata că e marea ta iubire.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

E necesar ca în această săptămână să îţi faci mai mult timp pentru partenerul de viaţă şi pentru relaţia voastră.

Fie că sunteţi căsătoriţi sau nu, trebuie să conştientizaţi că în ultima perioadă aţi neglijat timpul vostru intim. Încercaţi să plecaţi într-o vacanţă doar voi, cu siguranţă vă veţi întoarce de acolo cu relaţia şi iubirea resuscitată.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta trebuie să realizaţi, atât tu, cât şi partenerul de viaţă, că aveţi nevoie să comunicaţi mai mult.

Este foarte important ca atunci când vă întâlniţi seara să discutaţi despre ce aţi făcut în ziua în curs, astfel veţi reuşi să vă apropiaţi şi să vă consolidaţi relaţia. Faptul că fiecare dintre voi îşi arată interesul pentru celălalt este un factor important pentru o relaţie sau un mariaj sănătos.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este o săptămână bună pentru nativele singure, în special pentru acelea care îşi caută alesul.

Cu siguranţă, dragostea va veni destul de repede şi vor simţi fiorul iubirii de la prima întâlnire cu EL. Nu va fi dificil să îşi dea seama, pentru că fluturii din stomac vor fi atât de zburdalnici încât aproape şi cei din jur îşi vor da seama. Nativele implicate într-o relaţie trebuie să ia măsuri pentru a reaprinde flacăra iubirii prin activităţi noi alături de partener.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în aceste zile.

Chiar dacă săptămâna nu începe promiţător în ceea ce priveşte viaţa ta amoroasă, de miercuri se anunţă evenimente romantice şi gesturi tandre. Nativele singure trebuie să se poarte natural şi să îşi arate adevărata faţă, altfel nu vor reuşi să atragă persoanele potrivite pentru ele.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod