Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 9-15 aprilie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Va fi o săptămână bună pentru tine pe plan sentimental.

Dacă eşti singură, e foarte important să nu bârfeşti pe nimeni dacă vrei să atragi persoanele de sex opus. Poţi discuta deschis despre orice, însă nu fi răutăcioasă! Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă sau ai deja o familie, atunci cel mai probabil te vei concentra alături de cei dragi pe sarcinile casnice.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Posesivitatea poate interveni în relaţia ta de cuplu în această săptămână.

Nu e vorba de gelozia partenerului de viaţă, ci chiar de a ta, iar tu eşti conştientă de asta. Nu va mai dura mult până când iubitul sau soţul tău îşi va lua singur libertatea de care are nevoie şi pe care o merită. Cu toate că e o perioadă în care bunătate şi înţelegerea ar trebui să dăinuiască, la tine cel mai probabil va fi rost de tensiuni.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este foarte important să fii directă în discuţiile cu partenerul de viaţă în aceste zile.

Nu lăsa nimic neclarificat dacă vrei să ai parte de momente relaxante şi fericite la finalul acestei săptămâni. Nu e cazul să îi dai emoţii iubitului sau soţului şi nici să nu-i prelugenşti chinul făcându-l să aştepte ceva din partea ta. Nativele singure vor ieşi mai mult, se vor distra şi vor flirta.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vor apărea unele schimbări în viaţa ta în această săptămână, şi asta din cauza pretenţiilor partenerului de viaţă.

Există riscul ca unele prietenii ale tale să se rupă, însă asta nu înseamnă că va fi definitiv. Încearcă să îi faci acestuia pe plan într-o privinţă, însă nu renunţa la viaţa ta personală cu totul în favoarea lui!

Leu(22 iulie - 22 august)

Tu şi partenerul tău de viaţă treceţi printr-o perioadă bună a relaţiei voastre.

Se anunţă o apropiere şi mai mare între voi, ceea ce înseamnă că iubirea care pluteşte în aer te va umple de energie. Faptul că îţi merge bine pe acest plan te va ajuta să îţi rezolvi mai multe probleme existente în celelalte sectoare ale vieţii tale.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragostea pluteşte în aer şi aştepţi cu nerăbdare momentul în care vei fi doar tu şi partenerul de viaţă.

Pentru că v-aţi făcut atâtea planuri împreună, iubirea dintre voi pare că e hrănită exact cât şi cu ce trebuie. Dacă eşti singură, e rost de flirt la locul de muncă sau la evenimentele la care participi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Se anunţă zile liniştite pentru tine pe plan sentimental, însă eşti conştientă că nu va dura mult.

Relaţia în care eşti implicată e plină de pasiune, aşa că nu ai cum să scapi de banalele certuri de zi cu zi. Chiar dacă fugi de confruntări cât te ţin picioarele, se pare că aici nu va funcţiona această tehnică. Nativele singure adoră să fie singure şi nu vor să-şi ia niciun angajament prea curând.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o săptămână bună pentru nativele singure, însă acestea trebuie să joace mai riscant dacă vor să aibă succes pe plan sentimental.

E necesar ca ele să se implice în tot felul de activităţi cu costuri suplimentare, însă altfel nu există nicio şansă de a cunoaşte oameni noi. Nativele implicate într-o relaţie serioasă vor descoperi mai multe puncte comune cu partenerul de viaţă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Tot ce ai tu de făcut în afara relaţiei de cuplu se va interpune între tine şi partenerul tău în această săptămână.

Vor ieşi scântei dacă nu vei putea lăsa grijile la uşa casei. Iubitul sau soţul tău are nevoie de momente de intimitate alături de tine fără ca altceva să intervină între voi. Nu uita că stresul acumulat la locul de muncă se poate dizolva dacă eşti dispusă să te detaşezi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Iubirea dintre tine şi partenerul de viaţă nu mai e atât de mare ca la început, însă acest lucru e perfect normal şi nu ar trebui să te sperie.

Dacă vezi că lucrurile devin grabe, abia atunci fă ceva în această privinţă. Nu îţi induce singură o stare de rău şi de nefericire dacă nu e cazul. Cel mai important lucru este să nu îţi pierzi încrederea în voi!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu vei avea parte de o săptămână prea liniştită pe plan sentimental.

Va fi dificil să te confrunţi cu unele probleme cu care nu ai mai dat piept până acum, însă vei izbuti într-un final. Nativele singure sunt înconjurate de multe persoane dragi, de aceea nu vor simţi deloc nevoia unui partener de viaţă. Cel puţin nu pentru moment!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dragostea pluteşte în aer şi nimic nu te poate opri să cucereşti bărbatul pe care ai pus ochii.

E posibil să te fi îndrăgostit de o persoană care nu se lasă sedusă prea uşor, ănsă carisma ta o va da gata până la urmă. Nativele implicate într-o relaţie serioasă vor avea parte de o escapadă romantică în weekend. Şi totul se datorează iubitului sau soţului!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod