Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 8-14 iulie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu este exclus ca în aceste zile să ai parte de numeroase momente de tensiune între tine şi partenerul tău.

Se pare că certurile dintre voi apar de la nimicuri, însă niciunul nu renunţă atunci când vede că lucrurile nu o iau în direcţia cea bună. Dacă eşti singur, nu trebuie să ai aşteptări prea mari în ceea ce priveşte viaţa personală, atât timp cât te concentrezi doar pe carieră şi ea îţi ocupă tot timpul!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă între tine şi partenerul de viaţă lucrurile merg destul de bine, nu acelaşi lucru se poate spune referitor la prieteni sau rude.

Se anunţă certuri cu aceştia pe teme pe care vrei să le ţii intime, de aceea nu este suprinzător faptul că vei refula la un moment dat. Cu toate acestea, încearcă să nu îi alungi de lângă tine pe cei care au un mod de gândire diferit de al tău!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta îţi vei da seama de diferenţele care există între tine şi partenerul de viaţă, mai ales dacă relaţia voastră este la început de drum.

Se poate să fi tentat să spui stop sau să încerci să îi mai dai o şansă. De asemenea, dacă locuieşti cu părinţii, cel mai probabil vor apărea tensiuni între tine şi ei pe seama modului diferit de gândire.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Unele probleme nerezolvate dintre tine şi partener ar putea reveni în atenţia ta în aceste zile.

Începutul acestei săptămâni îţi dezvăluie lucruri pe care le credeai demult apuse, iar acest lucru îţi strică dispoziţia. Chiar dacă nu este vorba de ceva grav, faptul că totul apare pe neaşteptate te bulversează! Dacă eşti singur, analizează cu atenţie persoana pe care o placi, pentru că există riscul ca aceasta să aibă mai multe feţe.

Leu(22 iulie - 22 august)

Caută să petreci cât mai mult timp alături de partenerul tău de viaţă în această săptămână.

Problemele externe ţi-ar putea afecta starea de spirit şi doar cel drag te poate face să te simţi mai bine. Încearcă pe cât posibil să te înconjori de acei oameni care ştii că te pot încărca cu energie pozitivă! Dacă eşti singur, axează-te pe hobby-uri şi pe distracţie.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Lucrurile nu merg foarte bine pentru tine pe plan setimental, dar acest lucru nu se întâmplă de ieri.

Te-ai obişnuit deja cu o situaţie tensionată în cuplu, însă începi să îţi pui tot mai des întrebarea dacă merită să te compaci situaţiei. Cântăreşte bine lucrurile şi fă o schimbare în viaţa ta cât mai curând posibil, altfel tot ţie îţi va fi rău pe viitor!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Începutul acestei săptămâni va fi promiţător în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală, pentru că simţi că te poţi relaxa mai mult şi te poţi bucura cu adevărat de compania celui de lângă tine.

Poate urmează o vacanţă sau poate o împlinire personală te face să fii mai iubitor. Indiferent despre ce este vorba, cert este că se produce o apropiere între tine şi partenerul tău!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta vei fi destul de irascibil din motive externe şi îţi vei vărsa nervii pe cei apropiaţi.

Partenerul de viaţă se numără printre ei şi nu este prea încântat de ceea ce primeşte. E posibil ca din cauza reacţiilor tale combative să îţi creezi probleme şi pe acest plan. Dacă mai multă lume îţi spune că greşeşti, atunci deschide ochii bine şi admite că poate fi adevărat!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta ar trebui să te axezi mai mult pe prieteni şi mai puţin pe viaţa ta amoroasă sau pe relaţia în care eşti implicat.

Se pare că i-ai refuzat de prea multe ori pe cei dragi ca să o mai faci şi în continuare. Este foarte important să nu te izolezi de cei dragi doar pentru că ai ochi doar pentru persoana iubită. Mai mult decât atât, dacă petreci prea mult timp alături de aceasta, s-ar putea instala monotonia!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

E posibil ca această săptămână să te găsească într-o dispoziţie nu prea bună.

Reproşurile pe care i le vei aduce partenerului de viaţă pot ajunge în punctul unui conflict destul de serios. Dacă te nemulţumeşte ceva la el, şi cu siguranţă se întâmplă asta, alege un mod mai blând de a-l face să înţeleagă că ai alte aşteptări de la el. Dacă eşti singur, fă tot posibilul să nu te arăţi disperat, pentru că astfel îţi îndepărtezi potenţialii parteneri.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Încearcă să nu pui totul la suflet în aceste zile.

Începutul săptămânii vine cu provocări pentru tine pe plan sentimental, dar asta nu înseamnă că trebuie să priveşti doar partea goală a paharului. Chiar dacă relaţia ta trece printr-o perioadă mai tensionată, priveşte cu optimism spre viitor. De asemenea, dacă eşti singur, tot pozitivizmul te poate salva de la multe probleme care ar putea apărea din cauza lipsei tale de încredere!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Se poate ca în această săptămână să simţi o presiune mult prea mare din cauza a tot ce se întâmplă în jur.

Drept urmare, nu ar strica să pleci cât mai repede într-o vacanţă alături de partenerul tău de viaţă. Dacă eşti singur, fă-ţi cumva timp să îţi vizitezi acele rude pe care nu le-ai mai văzut de mult timp. Te vor încărca de energie pozitivă!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod