Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 7-13 august

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Leu(22 iulie - 22 august)

Relaţia ta de cuplu poate cunoaşte o perioadă foarte bună în cazul în care reuşeşti să nu mai fii invidioasă pe partenerul tău.

Competiţia nu îşi are locul în condiţiile în care pe voi vă leagă o mare iubire. Atât timp cât iubitul tău are succes, ar trebui să te bucuri pentru el şi alături de el!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna viitoare va fi foarte stresantă pentru tine, viaţa profesională a partenerului de viaţă îţi strică liniştea.

Ai vrea ca lucrurile să stea altfel, însă nu poţi face altceva decât să accepţi situaţia. Cu toate că ai vrea să dai înapoi şi să renunţi la el pentru un trai mai armonios, ceva nu te lasă să spui stop.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Tot ce trăieşti în această săptămână ţi se va întipări negreşit în minte şi te va urmări toată viaţa.

Relaţia ta îţi aduce multe satisfacţii, însă partenerul tău îţi va da zilele acestea o lecţie din care vei avea multe de învăţat. Cel mai probabil îţi va fi greu să iei o decizie, însă după o analiză atentă vei alege ce e mai bine pentru voi!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu a fost o atmosferă prea plăcută între tine şi partener în ultima perioadă, iar situaţia nu pare să revină la normal.

Ai nevoie de mai multă înţelepciune pentru a reuşi să aplanezi un conflict pornit din nimicuri. Tot ce spui acum va avea consecinţe, aşa că ai mare grijă şi stabileşte-ţi clar ce aşteptări ai de la viaţa ta amoroasă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu te băga în treburile altcuiva, mai ales dacă acestea nu te privesc.

Acest sfat este valabil şi în ceea ce îl priveşte pe iubitul sau soţul tău. Oferă-i acestuia spaţiu intim şi dă-i libertatea de care are nevoie. Atât timp cât nu exagerează cu nimic, are tot dreptul să aibă un colţ numai al lui!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Posesivitatea de care dai dovadă îţi poate zdruncina puţin relaţia de cuplu în care eşti implicată.

Nu numai că nu ai motive de gelozie, dar nici nu ştii când să te opreşti din a pune întrebări şi din a fi sufocantă. E momentul să îţi analizezi mai atent comportamentul înainte de a nu da cu piciorul dragostei.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este o săptămână bună pentru nativii singuri.

E rost de petrecere şi de multă distracţie, chiar dacă asta nu presupune implicarea sau începerea unei relaţii serioase. Vărsătorii care au deja un partener stabil, trebuie să se asigure că îşi exprimă cum trebuie sentimentele.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu există o comunicare prea eficientă între tine şi partener, ceea ce înseamnă că oricând poate izbucni un scandal.

Atunci când nu lămureşti lucrurile la timp, există riscul ca unul dintre voi să erupă ca un vulcan. Nu permite să iasă la iveală latura mai puţin plăcută a niciunuia dintre voi!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Fie că eşti singură sau nu, săptămâna aceasta se anunţă a fi una bună pentru tine.

Vei întâlni pe cineva în prezenţa căruia te vei simţi foarte bine. Vei lega prietenii sau poate chiar o idilă amoroasă cu un bărbat destul de misterios. Dacă eşti implicată într-o relaţie seriosă, ai grijă să nu îţi neglijezi iubitul sau soţul!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Toţi cei din jur vor sări cu gura pe tine săptămâna aceasta şi îţi vor aduce destul de multe reproşuri.

E posibil ca mare parte dintre ele să fie cât se poate de justificate, însă chiar dacă îţi dai seama că ai greşit, nu ai puterea să recunoşti. Dacă ţi-ai rănit partenerul de viaţă, nu te gândi că vei avea o viaţă prea uşoară de acum înainte.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu va fi o săptămână liniştită pentru nativele care au copii sau o familie numeroasă.

Din păcate, va fi nevoită să se împartă în o mie de locuri şi va uita complet de nevoile sale. Viaţa amoroasă şi plăcerile personale sunt pe locul doi, acest lucru cauzând probleme de încredere pe termen lung. Cu toate că e dificil, lasă-ţi timp şi pentru tine!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Fie că ai motive sau nu, criticile la adresa partenerului de viaţă par să se înteţească pe zi ce trece.

Nimic nu te poate opri atunci când îţi intră ceva în cap, cu toate că cei dragi încearcă să te facă să vezi adevărul. Cu toate acestea, e posibil ca o traumă din trecut să te determine să fii mai precaută!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod