Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 6-12 noiembrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei simţi iubire prin toţi porii în această săptămână, ceea ce înseamnă că nu o duci deloc rău pe acest plan.

Dacă eşti implicată într-o relaţie de curând, atunci e posibil să apară unele gelozii nedorite. Atât timp cât se exagerează cu posesivitatea, fie tu sau partenerul de viaţă, relaţia nu se va îndrepta pe drumul cel bun. Nu porni în acest fel la drum!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este o săptămână bună pentru nativele singure, în special pentru acelea care îşi caută un partener încă de ceva vreme.

Cel mai probabil, un context astral, dar şi mai mult curaj din partea ta te vor duce în braţele alesului. Dacă eşti implicată într-o relaţie, este foarte important să încerci să treci mai uşor peste micile incidente neplăcute, altfel poţi acumula frustrări sau poţi fi tentată să faci din tânţar armăsar.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta ar trebui să te axezi mai mult pe viaţa de familie, mai ales dacă în ultima perioadă ai neglijat-o.

Nimic nu te poate ţine atât timp cât îţi propui acest lucru. Nu trata cu indiferenţă atitudinea împăciuitoare ale unor persoane cu care te-ai certat recent, în special dacă e vorba de vreun fost iubit. Chiar dacă nu veţi mai fi niciodată într-o relaţie, e bine să nu lăsaţi lucrurile nelămurite sau loc de ură.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu este exclus ca în această săptămână să aibă loc discuţii despre întemeierea unei familii sau apariţia unui copil între tine şi partenerul tău de viaţă.

Dacă relaţia voastră este la început de drum, încearcă să nu te grăbeşti în ceea ce priveşte deciziile serioase. Lasă timpul să treacă, iar lucrurile să se aşeze, apoi totul va veni de la sine. Dacă eşti singură, trebuie să faci o mutare în viaţa ta care să îţi aducă mai multă fericire şi linişte sufletească.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta va fi una plină şi agitată, vei avea parte şi de momente frumoase, dar şi de clipe tensionate.

Cel mai important lucru este să te aduni şi să analizezi la rece situaţiile prin care treci. Pentru a aplana orice conflict, trebuie să comunici deschis şi cu calm. Dacă eşti singură, încearcă să nu mai fi atât de reticentă şi acidă cu privire la admiratorii tăi. Cu o atitudine mai prietenoasă poţi să atragi pe cine vrei tu!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta ţi se pregăteşte ceva romantic.

Chiar dacă zilele de marţi şi miercuri nu vor fi dintre cele mai liniştite în viaţa de cuplu, spre weekend nici nu vei crede cât de radical se poate schimba situaţia. Partenerul tău te va surprinde plăcut, iar relaţia voastră se va suda şi mai tare. Nativele singure, în schimb, nu se pot bucura de prea multă iubire nici măcar din partea familiei sau prietenilor. Atitudinea lor distantă este cea care cauzează totul!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Va fi o săptămână bună pentru tine pe plan sentimental, însă nu e cazul să te obişnuieşti prea mult cu această situaţie.

Cu siguranţă ştii că asta nu va dura la nesfârşit, aşa că nu îţi face speranţe dacă nu vrei să fii dezamăgită. Trăieşte clipa şi încarcă-te cu energie pozitivă. În weekend, e posibil ca o călătorie cu partenerul de viaţă să îţi aducă şi mai multă bucurie. Nativele singure ar trebui să înceteze să se mai dea în spectacol, altfel bărbaţii vor fugi din calea lor!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Lucrurile încep să se schimbe în bine pentru tine pe plan sentimental în aceste zile.

Cu toate că nu mai vedeai nicio urmă de speranţă, cert este că se întâmplă ceva care îţi va îmbunătăţi relaţia cu persoana iubită. Atât timp cât certurile voastre nu au la bază probleme grave şi serioase, atunci poţi face un efort de a trece peste micile tale nemulţumiri. O comunicare mai sinceră între voi vă poate salva relaţia. Nativele singure au toate şansele să întâlnească pe cineva de care să se îndrăgostească iremediabil, însă e posibil să fie dezamăgite pe parcurs ce vor cunoaşte mai bine omul de lângă ele.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

E posibil ca în această săptămână să treci printr-o despărţire amoroasă, însă asta se va întâmpla doar dacă decizi tu.

Cel mai probabil nu mai eşti dispusă să accepţi situaţia în care tu şi partenerul tău vă aflaţi şi să îţi vină mai uşor să fugi, decât să încerci să salvezi ceva. Nu îţi pierde timpul cu o persoană care nu te merită şi ascultă de cei care îţi spun acest lucru! Nativele singure au tot dreptul să aleagă cum să îşi trăiască viaţa, de aceea nu ar trebui să se lase manipulate de nimeni şi să nu cedeze presiunii din jurul lor.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei petrece tot mai mult timp în compania iubitului în această săptămână, iar acest lucru ar putea să îţi displacă la un moment dat.

Dacă simţi că rutina pune stăpânire pe tine, atunci ia măsuri şi fă şi altceva cu viaţa ta! Nu îţi ignora prietenii şi familia doar pentru a sta în casă cu partenerul tău, altfel relaţia şi iubirea se va consuma mai repede decât ai crede. Nativele singure nu au nicio şansă de a-şi schimba statutul acum, pentru că ele sunt mult prea concentrate pe carieră.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E rost de distracţie în această săptămână, mai ales în weekend.

Cel mai probabil vei merge la o petrecere alături de partenerul tău şi vă veţi simţi excepţional împreună. Dacă eşti singură, tot ieşirile sociale te pot face să nu te mai simţi singură şi tristă. Dar nu porni la drum în ideea de a-ţi găsi pe cineva pentru că nu vei mai putea să te bucuri de moment. Lasă-te purtată de val şi fă doar ceea ce simţi!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Se anunţă veşti bune pe plan sentimental pentru nativele implicate într-o relaţie, dar nu acelaşi lucru se poate spune pentru cele singure.

În cazul celor din urmă, contextul astral este unul nefavorabil, de aceea se recomandă multă prudenţă în luarea deciziilor. E necesar pentru moment mai bine să te izolezi şi să nu te expui tentaţiilor. Dacă eşti implicată într-o relaţie de lungă durată, atunci pregăteşte-te pentru următorul pas. Sună clopotele de nuntă!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod