Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 6-12 martie

Peşti(19 februarie - 20 martie)â

În această săptămână se va produce o răceală între tine şi partenerul de viaţă, şi asta doar din cauza faptului că aţi început să vă vedeţi mai mult defectele decât calităţile.

Astrele se concentrează pe relaţiile de lungă durată în această perioadă, persoanele singure fiind lipsite de incidente sau de evenimentele notabile. Pentru cei care au parte de tensiuni, este cazul să lăsaţi orgoliul deoparte şi să vă gândiţi la consecinţe, ele pot fi grave şi ireversibile.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Trebuie să acorzi o atenţie deosebită vieţii tale sentimentale în această săptămână, asta implicând atât lucruri practice, cât şi ce ţin doar de inima ta.

Trebuie să îţi planifici programul în amănunt şi să ai grijă să nu ratezi evenimente importante atât pentru tine, cât şi pentru cei dragi. Dacă ai rude pe care nu le-ai mai vizitat demult, acum este cazul să dai o fugă până la ele. Se vor bucura enorm, chiar dacă vei sta puţin.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E foarte important ca într-o relaţie să nu te dedici doar partenerului, ci să ai şi colţul tău intim pe care să îl respecţi.

Din păcate, în această săptămână e nevoie să anulezi un plan pe care ţi l-ai făcut de multă vreme cu prietenii tăi din cauza unui eveniment neprevăzut în cuplu. Chiar dacă vei regreta iniţial, pe parcurs vei deveni tot mai conştientă că ai făcut ceea ce trebuie pentru a-i fi alături partenerului de viaţă în momente mai puţin plăcute.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu se anunţă veşti prea bune pentru tine pe plan sentimental în aceste zile, însă pe cât de rău începe săptămâna, pe atât de bine se încheie.

Vor exista tensiuni mari între tine şi partener, însă ca orice ceartă, ea se va termina cu o împăcare de zile mari. Poţi schimba puţin situaţia dacă eşti mai calmă şi renunţi la ţipete sau la un limbaj ce ar putea să îl deranjeze pe iubitul tău.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu vor exista probleme majore între tine şi partenerul de viaţă în această săptămână, dar vor fi totuşi mici tatonări obişnuite.

E posibil să te antrenezi într-o discuţie cu o rudă de-a ta şi aceasta să degenereze din cauza diferenţelor de mentalitate dintre voi. Viaţa ta privată ar trebui să rămână doar pentru tine, aşa că nu încerca să dai explicaţii nimănui sau să crezi că reuşeşti să convingi pe cineva că drumul ales de tine este cel bun.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta, atât tu, cât şi partenerul de viaţă vă veţi da seama ce este important să faceţi pentru ca relaţia voastră să se apropie de perfecţiune.

Staţi oricum bine la acest capitol, însă întotdeauna e loc de mai bine. Dacă renunţaţi la iubirea sufocantă pe care v-aţi arătat-o în ultima perioadă şi vă veţi da şi puţină intimintate de unul singur, atunci sigur relaţia voastră va ajunge la căsătorie, în cazul în care încă nu s-a întâmplat. Dacă eşti singură, nu se anunţă schimbări pe acest plan al vieţii tale.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Situaţia dintre tine şi partener este din ce în ce mai tensionată şi simţi de multe ori că nu el este alesul.

Încearcă să analizezi obiectiv toată situaţia şi vezi dacă chiar ai dreptate sau te laşi doar ghidată de impulsurile de moment. Firea ta este destul de agitată şi îţi place să creezi probleme acolo unde nu sunt, de aceea ia în considerare că o parte din vină poate fi a ta. Înainte de a-i critica pe alţii, uite-te la tine!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Aşteptările tale cu privire la relaţia în care eşti angajată erau cu totul altele atunci când ai pornit la drum.

Acum mergi pe principiu că ai intrat în horă şi trebuie să joci, însă nu este cea mai bună soluţie. Dacă nu te simţi bine şi fericită, fă o schimbare şi lasă compromisurile deoparte pentru moment. Dacă eşti singură, vei vrea să experimentezi tot felul de lucruri în materie de amor, mai ales dacă până acum ai fost privată de această libertate.  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Va trebui să faci o alegere în aceste zile, şi cea mai bună ar fi cea care îl include pe iubitul sau soţul tău.

Gândeşte-te că este o hotărâre de moment, iar în viitorul apropiat te poţi întoarce la viaţa ta obişnuită. Fie că trebuie să renunţi la carieră sau la prieteni de dragul familiei, nu lăsa nicio urmă de regret să se apropie de tine. Dacă eşti singură, prietenii şi distracţia vor fi principalele tale griji şi nicidecum găsirea unui partener.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Viaţa sentimentală este exact aşa cum ţi-ai dorit în această săptămână, nu mai există niciun dubiu.

Familia te împlineşte, şi chiar dacă nu ai copii, partenerul de viaţă îţi oferă exact ce ai nevoie. Dacă eşti singură şi aveai planuri de distracţie şi de flirt, o problemă a unei persoane dragi îţi va da totul peste cap. Ajutorul tău va fi foarte important şi te vei simţi minunat să ştii că ai putut să fii atât de utilă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu permite nici măcar rudelor apropiate să se bage în viaţa ta privată în această săptămână, altfel tot tu vei avea de suferit.

Chiar dacă vor exista tensiuni între voi şi poate un schimb de replici acide, e mai bine să fie totul clarificat şi să nu mai îndrăznească altădată să îşi dea cu părerea despre ceva ce nu le priveşte. Fă-ţi alegerile respectate, dar mai ales fă-ţi iubitul să fie mândru de tine!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este important să fii cât mai prezentă în viaţa partenerului de viaţă în aceste zile, fie că trece printr-o perioadă mai proastă, fie dacă totul este normal.

Afecţiunea pe care i-o vei arăta acum, dar şi anularea activităţilor pe care le planificasei îi vor demonstra că îl iubeşti şi se va apropia şi mai mult de tine. Dacă eşti singură, cea mai înţeleaptă decizie este să te axezi pe carieră!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod