Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 6-12 mai

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta nu se anunţă probleme pe plan amoros pentru tine.

Cu toate acestea, pentru a le evita trebuie să depui unele eforturi în ceea ce priveşte crizele tale de gelozie. Încearcă pe cât posibil să nu te mai legi de orice nimic şi lasă critica pentru situaţiile cu adevărat importante. Dacă eşti singur, nu este exclus să îţi întâlneşti jumătatea într-un cadru oficial.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Tu şi partenerul de viaţă nu veţi reuşi deloc să ajungeţi la un numitor comun.

Se pare că niciunul dintre voi nu este dispus să lase de la el, fapt pentru care vor apărea conflictele. Relaţia voastră este supusă unui test important şi totul depinde doar de voi. Dacă eşti singur, nu ezita să dai curs invitaţiei unui admirator care se învârte de mult în jurul tău.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu vor fi schimbări pe plan amoros pentru tine în această săptămână.

Dacă ai o relaţie de lungă durată, e posibil ca tu şi partenerul tău să fi intrat într-o rutină apăsătoare. Încercaţi pe cât posibil să animaţi puţin atmosfera dintre voi. Dacă eşti singur, te vei axa pe distracţie, flirt şi aventuri fugitive.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Este foarte important ca în aceste zile să nu amesteci viaţa profesională cu cea sentimentală.

Dacă reuşeşti să faci acest lucru, atmosfera din sânul familiei şi relaţia ta vor avea numai de câştigat. În schimb, dacă grijile de la serviciu te acaparează şi îţi verşi nervii pe cei apropiaţi, e posibil să pierzi în ambele părţi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Încearcă pe cât posibil să îl animezi pe cel de lângă tine, în cazul în care acesta traversează o perioadă mai proastă.

Fii un sprijin pentru partenerul de viaţă şi fii lângă el exact atunci când are cea mai mare nevoie. Dacă faci acest lucru, pentru el va fi cea mai mare dovadă de iubire. Dacă eşti singur, cel mai probabil te vei concentra pe imaginea ta din societate.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi puţin mai dificilă pe plan sentimental pentru tine.

Relaţia cu partenerul de viaţă a traversat o perioadă extrem de liniştită, de aceea, acum, orice mică schimbare te va da peste cap. Încearcă să priveşti lucrurile într-o manieră mai optimistă, să asimilezi doar ce e pozitiv şi, astfel, vei căpăta mai multă încredere în cel de lângă tine.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Lucrurile nu par să se schimbe pentru tine pe plan sentimental în aceste zile.

Chiar dacă începutul acestei săptămâni va fi puţin mai tensionat, de miercuri până duminică ai parte numai de iubire. Dacă eşti singur şi îţi doreşti extrem de mult să te implici într-o relaţie, acţionează cu grijă şi nu arăta disperare!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai prea multă energie în această săptămână, iar agitaţia cu care acţionezi poate fi obositoare pentru cei dragi.

Încearcă să îţi canalizezi aceste resurse într-un mod productiv, fără a-ţi deranja partenerul de viaţă sau chiar copiii. Dacă eşti singur, există riscul apariţiei unui conflict între tine şi o persoană care încearcă de multă vreme să te cucerească.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dorinţa ta de a deveni din ce în ce mai popular şi faptul că socializezi cu aproape toată lumea pot fi factori declanşatori ai certurilor dintre tine şi partenerul de viaţă.

Nu îţi pune relaţia în pericol de dragul câtorva momente pasagere de celebritate. Mai mult decât atât, încearcă să îi implici tot mai mult pe cei dragi în activităţile tale!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu te vei concentra prea mult pe viaţa ta sentimentală în aceste zile, pentru că aceasta traversează o perioadă destul de liniştită.

Cu toate acestea, nu te culca pe o ureche şi nu risca să fii acaparat de plictiseală. Monotonia se poate instala în relaţia ta încet şi sigur, fără măcar să îţi dai seama.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Relaţia cu partenerul de viaţă nu traversează cea mai bună perioadă a ei şi eşti tentat să încerci lucruri noi.

Infidelitatea poate fi o opţiune pentru tine, în condiţiile în care te simţi blocat în viaţa ta sentimentală actuală. Din fericire, la finalul săptămânii, cineva te va ajuta să înţelegi că nu asta e soluţia!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Natura ta visătoare îţi poate crea probleme pe plan sentimental în primele zile ale acestei săptămâni.

O discuţie care se vrea a fi serioasă ajunge să scoată în evidenţă indiferenţa ta cu privire la relaţia în care eşti implicat. Partenerul de viaţă nu va mai accepta să facă el totul şi îţi va cere să preiei o parte din responsabilităţi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod