Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 30 martie-5 aprilie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu poți nega faptul că lucrurile au scăpat de sub control în ceea ce privește dragostea.

Se pare că relațiile la distanță ajung în prag de despărțire, foarte puține rezistând presiunilor. Încearcă să te concentrezi doar asupra lucrurilor care îți aduc beneficii și provoacă plăcere în același timp.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ești îngrijorată pentru o prietenie sau o persoana iubită.

Crezi că este supărată și simți disconfort de fiecare dată când te gândești la ea. Nu face o tragedie din asta, pentru că nu se întâmplă nimic dacă stai departe de ea în această perioadă. Păstrează legătura telefonică și, chiar dacă nu o poți ajuta fizic, o poți face din punct de vedere moral.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Faci eforturi ca să fii aceeași dintotdeauna și să ai aceeași vitalitate, iar asta te epuizează și mai mult.

Da-ți voie să te simți obosită! Cu toții trecem prin momente dificile, dar ține de fiecare cum trece peste ele. Lasă-i pe cei dragi să te răsfețe, să aibă grijă de tine și să nu te mai îngrijorezi de nimic.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Este o săptămână bună pentru noi începuturi.

Nu amâna o conversație importantă pe care trebuie să o porți cu partenerul de viață. Nu sunt vești proaste, ci chiar bune. Relația în care ești implicată va trece la nivelul următor, chiar dacă forțată de împrejurări.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ai nevoie de pace și relaxare mai mult decât oricând în această săptămână.

Nu ai mai avut de mult parte de asta, așadar roagă-i pe cei din jurul tău să-ți ofere intimitate. Partenerul tău te va înțelege perfect și îți va da spațiu, doar că trebuie să ai grijă ca mintea să nu îți alunece către lucruri negative atunci când ești singură. Filmele, cititul și muzica te pot ajuta!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Veștile pe care le aștepți cu nerăbdare pot sosi în această săptămână.

Apreciază și bucură-te de momentele bune pe care le petreci alături de partenerul de viață. Anxietatea ta se va diminua considerabil din moment ce te afli în compania potrivită. Uneori, trebuie doar să aștepți pentru ca lucrurile bune să se întâmple. Învață să ai răbdare pentru că merită întotdeauna!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Te bucuri de o perioadă de liniște în ceea ce privește viața sentimentală, fie ca urmare a unei despărțiri, fie a unei situații aparent lămurită cu partenerul de viață.

Dacă ai copii, stresul și lipsa ajutorului te vor copleși uneori, dar vei găsi întotdeauna puterea de a merge mai departe.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Vei reuși să fii mai energică și mai animată în această săptămână, chiar dacă lucrurile nu sunt roz în viața ta.

Poate începi să te obișnuiești cu actuala situație și să încerci să te descurci în termenii impuși. Poți fii fericită fie că ești departe de partener, fie că ești aproape, totul depinde doar de tine!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ești oarecum îngrijorată că relația de cuplu în care ești implicată nu va rezista acestei perioade mai dificile.

Se pare că între tine și partenerul tău nu există o comunicare prea bună, iar astfel distanțarea este iminentă. Dacă ești singură, viața ta socială strălucește în ciuda lipsei contactului direct cu oamenii. Ai mulți admiratori care îți declară iubirea pe rețelele sociale, fă o selecție și păstrează legătura cu aceia care te stimulează mental.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu oferi răspunsuri pripite și nu lăsa impulsivitatea să pună stăpânire pe tine în această săptămână.

Și partenerul de viață traversează o perioadă mai dificilă, așa că nu veți face decât să vă dați cap în cap dacă nu lasă niciunul de la el. De asemenea, tot ce spui se poate întoarce împotriva ta.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ești o persoană care obține întotdeauna ceea ce vrea, numai că în această perioadă puterile par să ți se fi diminuat cu mult.

Nu mai ești atât de încrezătoare în tine, fapt pentru care comunicarea cu partenerul ar putea avea de suferit. Dacă ești singură, menține-ți mintea ocupată cu activități plăcute.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Gândește-te mai întâi la tine și abia apoi la nevoile altora.

Indiferent dacă este vorba despre partenerul de viață, nu te pune pe tine pe locul doi în favoarea lui. Chiar și oamenii apropiați pot profita uneori de bunăvoința ta, cu toate că nu te-ai fi așteptat la asta!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod