Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 3-9 iunie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Încearcă să nu îţi petreci tot timpul alături de partener, ignorându-ţi familia şi prietenii.

Chiar dacă relaţia voastră este la început de drum, este foarte important să îi arăţi celui de lângă tine că pe lângă viaţa alături de el, tu mai ai o viaţă. Poate că îţi doreşti să stai tot mai aproape de el, însă acest tip de comportament nu este unul sănătos.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Cei dragi vor fi în prim-plan în această săptămână, fie că vrei, fie că nu.

O problemă inopinantă te forţează să renunţi la planurile tale, cu toate că le aşteptai cu ardoare. Cu toate acestea, nu regreta faptul că îi ajuţi pe cei pe care îi iubeşti, ei sunt mai importanţi decât orice altceva.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă eşti singur, în această săptămână ai toate şansele să întâlneşti o persoană care să te atragă.

Chiar dacă iniţial va fi doar o atracţie sexuală, astrele îţi oferă indicii cum că relaţia se poate dezvolta frumos. Încearcă să nu grăbeşti lucrurile, ci doar să te bucuri de moment!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta, tu şi partenerul tău de viaţă veţi începe să relaţionaţi şi să vă înţelegeţi mai bine.

E posibil ca amândoi să vă fi dat seama unde greşiţi, iar atunci când vă uniţi forţele, nu are cum să nu iasă ceva bun. Dacă eşti singur, fii mai curajos şi spune da admiratorilor!

Leu(22 iulie - 22 august)

S-ar putea ca încrederea în tine şi dorinţa de a fi în centrul atenţiei mereu să îţi creeze greutăţi pe plan amoros.

Partenerul de viaţă se va arăta destul de deranjat de faptul că socializezi cu toată lumea, uneori chiar într-o manieră nepotrivită. Încearcă să îţi dai seama ce e mai important pentru tine şi să faci unele alegeri!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi mult mai linştită pentru tine în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală.

Ai parte de câteva zile în care poţi respira uşurat, însă nu îţi face prea multe iluzii. Relaţia ta amoroasă este un adevărat rollercoaster, ceea ce înseamnă că ar trebui să ştii deja la ce să te aştepţi de fiecare dată.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Viaţa ta amoroasă te nemulţumeşte din ce în ce mai mult în ultimul timp, dar nu te poţi desprinde de ea.

De persoana iubită te leagă atât lucruri frumoase, cât şi urâte, dar, se pare că primele decid indiferent de cantitatea lor. Încearcă să fii mai raţional şi să acţionezi matur, pentru că impulsivitatea nu te ajută la nimic în acest moment!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Astrele te sfătuiesc să discuţi deschis cu partenerul de viaţă în această săptămână.

Chiar dacă ştii că nu îi va conveni ce îi vei spune, este foarte important să nu ţii în tine ceea ce simţi. O relaţie liberă şi sănătoasă este aceea în care comunicarea se desfăşoară fără probleme sau frici.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă eşti implicat într-o relaţie, săptămâna aceasta va aduce în prim-plan unele probleme de comunicare dintre tine şi partener.

Pentru a evolua ca şi cuplu, astrele te sfătuiesc să nu laşi plictiseala să se instaleze. Dacă eşti singur, dar în tatonări cu cineva, e posibil ca legătura dintre voi să se concretizeze.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Şarmul şi comportamentul tău afectuos îl va face pe cel de lângă tine să se reîndrăgostească de tine.

Vestea bună e că totul vine natural şi nu eşti nevoit să depui niciun efort pentru ca lucrurile să se îmbunătăţească între voi. Dacă eşti singur, acest lucru ar putea să devină o problemă din ce în ce mai serioasă din cauza faptului că pretenţiile tale sunt exagerate.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este necesar ca în această săptămână să îţi îndrepţi mai mult atenţia către familie.

Deşi cariera este foarte importantă pentru tine, cei dragi au nevoie de prezenţa ta mai mult decât oricând. Încearcă să găseşti un echilibru între toate planurile vieţii tale şi nu uita că înainte de a-i mulţumi pe alţii, trebuie să te mulţumeşti pe tine!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta te găseşte într-o dispoziţie bună, de aceea astrele te sfătuiesc să îţi canalizezi energia pozitivă către problemele cu care te confrunţi.

Vei vedea totul cu alţi ochi şi vei zări lumina de la capătului tunelului indiferent de cât de grea ţi se părea situaţia în trecut. Decizile bune se iau când ai o stare bună!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod