Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 3-9 iulie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă relaţia în care eşti implicată e una liniştită, cu siguranţă lucrurile vor merge în aceeaşi linie sau poate chiar mai bine.

În cazul în care între tine şi partener e o atmosferă tensionată în ultima perioadă, acum va exploda bomba. Fie că vrei, fie că nu, se va produce o schimbare care dacă acum pare tragică, pe parcurs te vei convinge că avea nevoie de ea.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu îţi poţi dori nimic mai mult pe plan sentimental decât ceea ce ai în momentul de faţă, toată lumea te invidiază.

Din păcate, persoana în cauză uită să aprecieze binele care o înconjoară şi îşi doreşte mereu altceva sau mai mult. Tu eşti acea persoană, însă trebuie să te schimbi înainte de a fi prea târziu!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Începutul acestei săptămâni va fi unul extrem de frumos pentru tine pe plan sentimental.

Ai parte de momente unice în compania partenerului de viaţă, însă cu condiţia să nu te legi de nimicuri. Uită măcar pentru câteva zile să fii cicălitoare faţă de el şi nu îl mai critica chiar şi pentru cele mai mici lucruri. Spre finalul acestei săptămâni te vei reîntoarce la rutina ta şi îţi va fi puţin greu.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Te vei bucura din plin de prezenţa persoanei dragi în acest început de săptămână, însă apoi vei reveni la viaţa ta plină de tensiune şi agitaţie zilnică.

Ce-i drept, te-ai plictisi dacă totul ar fi liniştit şi perfect tot timpul, de aceea ai nevoie de acţiune în ceea ce priveşte relaţia ta. Astrele te sfătuiesc să cauţi echilibrul!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Liniştea din plan sentimental depinde doar de tine în aceste zile.

Cu cât înveţi să îţi ţii mai mult gura, cu atât şansele să provoci un scandal scad. Dacă există o tensiune între tine şi partenerul tău, cu siguranţă ceva o să izbucnească în această săptămână. Comunicarea e salvarea voastră, însă cea zilnică şi paşnică.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta e nevoie de mai multe eforturi decât în mod normal pentru ca lucrurile să meargă bine între tine şi partener.

Amândoi sunteţi mai irascibili şi riscaţi să vă spuneţi vorbe grele dacă nu gândiţi înainte. Impulsivitatea sau problemele de pe alte planuri nu au ce căuta în niciun cuplu. Dacă eşti singură, această situaţie va dura atât cât vei permite tu şi cât vei vrea să fii independentă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Şarmul de care dai dovadă te va ajuta să cucereşti bărbatul pe care ai pus ochii.

E cineva care îţi face inima să bată mai tare, însă pe care nu ai reuşit până acum să îl atragi. Acum vei reuşti fără să faci nimci special, încrederea şi senzualitatea pe care le emani îţi vor fi de mare ajutor. Dacă eşti o nativă implicată deja într-o relaţie serioasă, e posibil ca partenerul tău să devină prea sufocant.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Cu cât petreci mai mult timp alături de cei dragi, cu atât relaţiile dintre voi se îmbunătăţesc.

Poate acest lucru se întâmplă pentru că în ultima perioadă ai fost cam absentă şi încă nu aţi apucat să vă plictisiţi unul de altul. Bucură-te în special de clipele trăite lângă partenerul de viaţă pentru că nu se ştie cât va mai fi linişte şi armonie între voi.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Lumea trage de tine din toate părţile şi simţi că nu mai poţi face faţă cererilor.

Din păcate pentru tine, cea mai afectată va fi viaţa ta privată care e plină de tensiune şi reproşuri la adresa ta. Dacă ai un partener care nu te înţelege şi nu este alături de tine atunci când treci prin perioade dificile, cel mai bine ar fi să iei o decizie matură şi să îl scoţi din viaţa ta. Un cuplu nu înseamnă doar să ai pe cineva, ci înseamnă respect şi suport.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

E nevoie de multă bătaie de cap în această săptămână pentru a putea să îi împaci pe tot.

Dacă eşti prea prinsă cu treaba de la birou sau cu alte probleme legate de carieră, încearcă măcar timpul liber să i-l aloci partenerului tău. Pentru a face faţă tuturor cererilor, trebuie din păcate să nu pierzi nicio clipă inutil!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

A sosit momentul în care ar trebui să treci la acţiune şi să le arăţi celor dragi cât îi iubeşti.

Fie că e vorba de partenerul tău de viaţă, de copii sau de alte rude, cert e că vorbele nu mai au nicio valoare acum. E perioada vacanţelor, aşa că propune-le celor dragi să te însoţească într-un loc drăguţ, se vor bucura enorm.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Posesivitatea te omoară şi îi omoară şi psihicul partenerului tău de viaţă.

Indiferent dacă ai motive sau nu, tu eşti cea care strică atmosfera din sânul familiei şi caută ceartă. Înainte de a deschide un subiect delicat, fă-ţi un discurs, doar aşa poţi să îţi păstrezi calmul. Când sunt doar vorbe nefondate nu reuşeşti decât să îl îndepărtezi de tine!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod