Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 28 august-3 septembrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă ai trecut recent printr-o despărţire, acum e momentul să revii în atenţia socială.

Nu ar strica mai mult flirt dacă vrei să nu mai prelungeşti singurătatea. Pentru nativele implicate într-o relaţie se anunţă veşti bune, problemele mai vechi dispar datorită faptului că tu împreună cu partenerul aţi găsit o rezolvare, nu că le-aţi îngropat adânc.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Un eveniment ce va avea loc în primele zile ale acestei săptămâni îţi vor face relaţia mai puternică.

Legătura dintre tine şi partener mereu se leagă mai bine atunci când se întâmplă ceva memorabil, deşi poate nu ar trebui. Cu toate acestea, eşti fericită că se întâmplă asta şi nu duci lipsă de iubire pentru a avea vreun motiv să te plângi.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă.

Ai parte de surprize şi gesturi romantice, iar acest lucru chiar te surprinde plăcut. Dacă eşti singură, dar în căutare de acţiune, cel mai probabil se vor strânge la uşa ta mulţi admiratori. Dacă eşti deschisă, nu e exclus să dai chiar de partenerul ideal.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ar fi indicat să acorzi o mai mare atenţie vieţii tale sentimentale, mai ales dacă această a trecut printr-un moment de cumpănă recent.

Nu lăsa totul la voia întâmplării, acum când totul este atât de fragil. Cadourile şi gesturile romantice te-ar putea salva de la o altă etapă dificilă în acest sector al vieţii tale!

Leu(22 iulie - 22 august)

Te deschizi mult mai uşor în faţa partenerul de viaţă în această săptămână, lucru care v-ar putea ajuta relaţia.

Nimic nu stă în calea fericirii tale, decât tu! Dacă eşti singură, cel mai probabil iubeşti libertatea şi nu simţi nevoia să schimbi prea curând acest lucru. Eşti mulţumită cu ceea ce ai şi eşti fericită indiferent de statutul tău.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Chiar dacă în ultima perioadă ai fost extrem de liniştită pe plan sentimental, nu acelaşi lucru se poate spune că se va întâmpla şi în aceste zile.

De la prea mult bine vei trece la o agitaţie extremă, însă şi cu această stare eşti obişnuită. De admirat este faptul că indiferent de ceea ce se întâmplă, relaţia ta supravieţuieşte eroic dând dovadă că tu şi partenerul tău sunteţi foarte conectaţi unul cu celălalt.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Chiar dacă mai ai unele nemulţumiri în ceea ce priveşte relaţia în care eşti implicată, poţi recunoaşte cu mâna pe inimă că eşti fericită.

Nu te-ai fi gândit niciodată că vei avea partea de o persoană atât de minunată alături de tine, aşa că eşti decisă să îi arăţi aprecierea faţă de ea. Gesturile romantice nu vor lipsi şi la fel nici primirea unor veşti bune.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este cazul ca în aceste zile să încerci să te ocupi şi de alte aspecte ale vieţii tale în loc să stai toată ziua cu partenerul de viaţă.

Această dependenţă pe care o ai poate fi nocivă atât pentru tine, cât şi pentru cei din jurul tău. Un eveniment neaşteptat îţi va deschide ochii şi te va împinge să fii alături de prieteni sau rude.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Relaţiile la distanţă vor fi în a atenţia astrelor în aceste zile, însă nu se anunţă deloc veşti proaste.

Dacă ai un iubit departe de tine, poţi primi minunata veste că se muta pe nepusă masa. Dacă eşti singură, ar fi bine să te concentrezi pe distracţie, prieteni şi aventură, cu siguranţă ai avut o viaţă restrictivă până acum care nu ţi-a permis să faci toate astea!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă dorinţele tale coincid cu cele ale partenerului de viaţă, nu ar fi exclus ca în aceste zile să vă faceţi planuri serioase de viitor.

Nu ar strica să vă gândiţi deja la un copil, mai ales dacă aveţi o vârstă, iar timpul trece pe lângă voi cu o viteză uimitoare. Dacă eşti singură, cel mai probabil eşti axată pe flirt şi pe aventură, însă ai grijă cu cine te bagi în seamă, altfel totul ar putea deveni mult prea riscant.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este o săptămână bună pentru nativele singure. Se anunţă multă socializare şi multe evenimente în cadrul cărora po cunoaşte oameni noi şi frumoşi.

Nu merită să bagi în seamă pe oricine, timpul e preţios, aşa că axează-te doar pe acel bărbaţi care au puncte comune cu tine. Dacă eşti implicată într-o relaţie, în sfârşit ai ajuns să te pui de acord cu partenerul în privinţa chestiunilor mai serioase de viaţă.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Viaţa sentimentală nu e cea pe care ţi-o doreai, însă din fericire, ai parte de bucurii externe.

Prietenii şi familia sunt foarte conectaţi cu tine şi ştiu să îţi ofere exact ce ai nevoie. Nu duci lipsă de afecţiune, însă ar fi bine să-ţi reanalizezi relaţia şi să nu stai în ea doar din obişnuinţă. Dacă eşti singură, cariera îţi va ocupa cea mai mare parte din timp!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod