Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 27 august-2 septembrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta vei avea o discuţie serioasă şi sensibilă cu partenerul de viaţă.

Din păcate, se va pune problema despărţirii, iar ţie nu îţi va pica deloc bine. Încearcă să îţi stăpâneşti cât de mult poţi emoţiile şi să îi arăţi acestuia cât de puternică eşti. Nu te poate doborî absolut nimic, mai ales că tu nu ai nicio vină că s-a ajuns aici. Încearcă să nu te blamezi inutil, căci adevărul va ieşi la iveală cât de curând.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta este perfectă pentru a face planuri de viitor alături de partenerul tău de viaţă.

Orice vă veţi propune în aceste zile va avea succes garantat. Ţelurile mari şi ambiţia de care daţi dovadă vor fi o sursă de inspiraţie pentru cei din jurul vostru. De acum înainte veţi avea responsabilitatea de a nu da greş, de aceea luptaţi pentru a rămâne un cuplu puternic.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Încearcă să comunici mai mult cu persoanele în care ai încredere şi să le spui ce ai pe suflet.

Dacă întâmpini probleme în cuplu, nu ezita să i te destăinui cuiva apropiat. Dacă vei face acest lucru, ai şanse mult mai mari să primeşti sfaturi care te pot ajuta să îţi rezolvi problemele din cuplu. Nu te gândi că îţi trădezi partenerul sau că îl pui într-o poziţie proastă, e ceva perfect normal să discuţi cu prietenii tăi lucruri intime.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Este o săptămână bună pentru nativele singure care îşi caută un partener.

Ocaziile ca acestea să îl găsească cresc pe măsură ce ies mai mult în oraş şi socializează cu oameni din categorii şi medii diferite. Cu toate acestea, implică-te într-o relaţie doar dacă îţi doreşti cu adevărat şi nu din cauza presiunii celor apropiaţi, cum ar fi familia sau prietenii. Nativele care au un iubit sau un soţ vor avea parte de discuţii în contradictoriu cu acesta pe tema banilor. 

Leu(22 iulie - 22 august)

Este foarte important ca în această săptămână să îţi calci pe orgoliu şi să le oferi o şansă celor care ţi-au greşit în trecut.

Fie că este vorba despre un fost iubit sau despre o rudă, cert este că trebuie să dai totul uitării şi să mergi mai departe. Dacă trăieşti cu această ură în suflet, cel mai probabil nu vei putea atinge fericirea adevărată. Lasă remuşcările şi ranchiuna deoparte, acesta este sfatul astrelor!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Această săptămână va fi una dificilă, însă şi plină de satisfacţii.

Vei avea extrem de multă treabă la locul de muncă, dar vei reuşi să le duci pe toate la bun sfârşit datorită abilităţilor tale de organizare. Dacă eforturile îţi vor fi răsplătite pe măsură pe plan profesional, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre dragoste. Aici, vei trece prin emoţii cu privire la alegerile pe care le face partenerul tău, pe care nu îl mai poţi îndruma la fel de mult ca înainte. Cel mai probabil va eşua!  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În primele zile ale acestei săptămâni vei fi tentată să flirtezi cu toată lumea din jurul tău, în speranţa că îţi vei găsi un iubit.

Dacă ai trecut recent printr-o despărţire, încearcă să nu te laşi dusă de val şi să nu îţi urmezi impulsul de a te arunca în braţele primului venit. Sfaturile mamei sau ale celei mai bune prietene îţi vor deschide ochii în cele de urmă şi te vor salva la timp. Nu face greşeală după greşeală, ci învaţă din ele!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Se pare că încă de la începutul acestei săptămâni vei vedea primele rezultate ale eforturile tale în ceea ce priveşte îmbunătăţirea relaţiei.

Vestea bună este că şi partenerul tău se chinuie la fel de mult ca şi tine să facă să monotonia din relaţie să dispară. Faptul că aţi început să aveţi activităţi cu totul noi şi să petreceţi tot mai mult timp împreună vă va ajuta să reaprindeţi flacăra iubirii.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Chiar dacă va fi dureros, în această săptămână va trebui să îi înlături pe cei care nu au avut încredere în tine în ultima perioadă.

Cu toate că îi credeai prieteni adevăraţi, s-au dovedit a fi mai răi decât duşmanii. Nu te uita în spate atunci când pleci de lângă aceştia, pentru că nu merită să te consumi pentru ei. Viaţa merge mai departe şi, cu siguranţă, cei care au rămas în viaţa ta nu te vor trăda niciodată. Mai puţin, dar mai bun!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În aceste zile, prietenii îţi vor atrage atenţia cu privire la faptul că nu le mai acorzi atenţie.

Cel mai probabil, în ultima perioadă ţi-ai petrecut cea mai mare parte a timpului alături de noul tău partener, iar ei se simt geloşi pe acesta. Încearcă să găseşti un echilibru între aceste două planuri ale vieţii tale, iar dacă nu poţi să îţi faci timp pentru fiecare în parte, atunci reuneşte-i pe toţi. Vei fi surprinsă de cât de bine se vor înţelege!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În primele zile ale acestei săptămâni vei descoperi cu stupoare că există prea multe diferenţe între tine şi partenerul tău.

Dacă sunteţi la început de drum, nu îţi va fi prea greu să spui stop. Însă dacă relaţia durează deja de ani buni, nu vei avea puterea de a pune punct şi de a o lua de la capăt cu altcineva cu totul nou. Pentru moment, vei vrea să stai în această situaţie şi să încerci să te detaşezi treptat, însă trebuie să realizezi că este doar o pierdere de timp!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nici în această săptămână nu vei scăpa de criticile partenerului cu privire la stilul tău de viaţă.

E posibil ca acesta să îşi fi arătat dezacordul cu privire la pasiunile tale de nenumărate ori, însă cu toate acestea, l-ai ignorat complet. De această dată însă, va reacţiona puţin mai zgomotos, tocmai pentru a-ţi capta atenţia. Nu spune nimeni că trebuie să i te supui sau să renunţi la ceea ce iubeşti, dar nu e o soluţie să îi întorci spatele.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod