Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 26 noiembrie-2 decembrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Indiferent de problemele pe care le ai, cei dragi te vor ajuta să le depăşeşti cu brio.

Ai alături de tine oameni care te iubesc cu adevărat şi care nu te vor lăsa la greu, iar aici este vorba şi despre partenerul tău de viaţă. Relaţia ta amoroasă este una foarte armonioasă şi sănătoasă, iar ceea ce te aşteaptă nu pot fi decât lucruri bune. Dacă eşti singură, vei avea familia şi prietenii alături orice ţi s-ar întâmpla.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Din păcate, în această săptămână vor ieşi la iveală diferenţele dintre tine şi partenerul de viaţă.

Nu va mai dura mult până ce confruntările dintre voi vor izbuni furtunos, pentru că se pare că nu vă puteţi pune de acord cu privire la unele achiziţii de viitor. Dacă la început vei fi dezamăgită că nu obţii ceea ce îţi doreşti, pe parcurs vei constata şi accpeta că nu doar tu trebuie să iei deciziile care vă privesc pe amândoi.

 

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Încearcă pe cât posibil să nu aduci acasă problemele de la serviciu.

Cel mai probabil, şi partenerul tău are destule pe cap şi, cu toate acestea, nu vrea să strice atmosfera din sânul familiei. Înainte de a acţiona, gândeşte-te că nu el este vinovat pentru ceea ce trăieşti pe plan profesional şi că totul depinde doar de tine. O astfel de atitudine nu te va ajuta deloc, ci din contră va extinde supărările.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu reuşeşti să îţi înţelegi partenerul şi continui să încerci să îl schimbi cu toate că eşti conştientă că tu vei fi cea care pierde.

Sunteţi diferiţi şi acest lucru va unit, însă tu nu reuşeşti să îţi dai seama în vreme de pace. Cel mai probabil ai nevoie de o discuţie fermă cu el, discuţie în urma căreia să conştientizezi că îl poţi pierde din cauza obsesiilor tale. Cântăreşte bine lucrurile şi dă-ţi seama cât mai rapid ce vrei de la viaţă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Încearcă pe cât posibil să nu spui lucruri la mânie, mai ales atunci când porţi discuţii aprinse cu partenerul de viaţă.

Atunci când îţi vei da seama va fi prea târziu ca să mai repari ceva. Când vezi că lucrurile se înteţesc, nu pune paie pe foc, ci aplanează conflictul. Fie că este vorba de bani sau de implicarea unor rude în relaţia voastră, cert este că trebuie să fiţi obiectivi!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei trece prin o mulţime de stări şi vei simţi o mulţime de emoţii.

O persoană pe care o placi nu îţi răspunde aşa cum ţi-ai dori, aşa că te alegi cu frustrări cărora nu ştii cum să le faci faţă. Poate că ai fost prea directă şi insistentă, de aceea l-ai sperat pe acel cineva care ţi-a intrat la inimă. Cere-ţi scuze dacă e necesar şi lămureşte lucrurile pentru a te linişti atât tu, cât şi el.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti mai relaxată decât de obicei în această săptămână, ba chiar se poate spune că te plictiseşti.

Nu stai deloc rău cu dragostea şi te bucuri de o atmosferă liniştită pe plan sentimental, însă cu toate acestea eşti mereu nemulţumită. E momentul să îţi dai seama că viaţa ta este una bună, să apreciezi ceea ce ai şi să te bucuri de prezent.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu o duci prea bine pe plan sentimental în această săptămână, fapt pentru care starea ta proastă va fi resimţită de către toţi cei din jurul tău.

Cei dragi, în special părinţii tăi, vor face tot posibilul să te distreze, însă încercările lor vor eşua total. Cel mai probabil, o despărţire recentă te face să vezi viaţa numai în nuanţe de gri, dar nimic nu este atât de grav astfel încât să ţi se pară că e sfârşitul lumii. Adună-te şi priveşte cu speranţă spre viitor!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Chiar dacă există o mulţime de diferenţe şi dezacorduri între tine şi partenerul de viaţă, relaţia voastră funcţionează cum nu se  poate mai bine.

Ştiţi când să lăsaţi unul de la celălalt şi când să spuneţi stop, aşa că nu se anunţă cumpene pentru tine în viitorul apropiat pe plan amoros. Dacă eşti singură, cel mai probabil eşti în tachinări cu un bărbat care te curtează de multă vreme. Dă-i o şansă, nu ai ce pierde!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu vei avea parte de o atmosferă prea plăcută acasă în aceste zile, în special dacă ai copii.

E posibil ca atitudinea ta faţă de partener din ultima perioadă să îl pună pe gânduri şi să înceapă să creadă că nu îl mai iubeşti. Chiar dacă nu e deloc aşa, oferă-i ce are nevoie indiferent de lucrurile externe pe care le mai ai de făcut. E important să îi arăţi o singură dovadă, iar apoi totul va reveni la normal.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu o duci prea bine pe plan amoros în ultima perioadă şi, se pare, că această situaţie nu se va schimba nici zilele acestea.

E posibil ca relaţia în care eşti implicată să ajungă la final, iar tu să fii nevoită să accepţi despărţirea dacă partenerul tău asta îşi doreşte. Indiferent de motivele care l-au determina să ia această decizie, trebuie să conştientizezi că nu poţi ţine pe nimeni cu forţa lângă tine.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Vrei să te ocupi de toate şi să controlezi orice, însă nu e posibil să fii perfectă.

Dacă nu iei pauze şi nu te relaxezi, cel mai probabil un eşec va fi inevitabil. Nu poţi excela pe toate planurile vieţii tale, aşa că trebuie să te gândeşti bine ce e mai important pentru tine şi alegi pe ce să te concentrezi mai mult. Mai devreme sau mai târziu, eforturile tale inumane de a-i împăca pe toţi te vor pune la pământ.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod