Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 26 martie-1 aprilie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în aceste zile.

Încă de la începutul acestei săptămâni, lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine pentru tine şi persoana iubită. Chiar dacă eşti singură, norocul este de partea ta şi îţi va scoate în cale bărbatul mult visat. Nu porni la drum cu mari speranţe, ci trăieşte clipa fără să te gândeşti la ce va urma!

Taur

Dacă eşti singură, în această săptămână ai putea fi remarcată de o persoană interesantă.

Nu trebuie să faci nimic altceva decât să fii tu însăţi şi va fi de ajuns. Nativele implicate într-o relaţie trebuie să acorde o mai mare atenţie partenerului de viaţă, încercând să îşi facă planurile pentru doi. Cuplurile de lungă durată pot fi ameninţate de monotonie.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

E un moment perfect pentru a încerca să te implici într-o relaţie amoroasă.

În primele zile ale acestei săptămâni, dar mai ales în weekend, se anunţă întâlniri care mai de care mai interesante. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, e de ajuns să faci tot ceea ce făceai deja până acum, cu excepţia faptului că trebuie să îţi acorzi şi ţie mai multă atenţie, nu doar partenerului.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în această săptămână, mai ales dacă nu ai un iubit.

Acum mai mult decât niciodată ai şansa de a cuceri pe oricine pui ochii. Dai dovadă de şarm şi flirtezi mai eficient decât oricând. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, relaţia cu partenerul de viaţă se îmbunătăţeşte datorită comunicării intense dintre voi doi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Încearcă să fii tu însăţi în această săptămână şi cu siguranţă vei cuceri pe oricine.

Probabil e cea mai bună perioadă a ta după mult timp de singurătate. E momentul să fii mai îndrăzneaţă atunci când îţi doreşti ceva cu adevărat. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, nu încerca să-i faci pe plac tot timpul partenerului de viaţă. Nu trăi cu teama că îl superi sau deranjezi, altfel nu mai e vorba de iubire.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În această săptămână ai toate şansele să readuci la viaţă sentimentul de siguranţă în ceea ce priveşte familia ta.

Eşti o persoană foarte sufletistă, iar asta înseamnă că te vei gândi mai mult la ceilalţi decât la tine. Încearcă totuşi să nu îţi ignori propriile dorinţe şi nevoi, altfel nu vei reuşi să fii fericită pe deplin. Dacă eşti singură, axează-te mai mult pe distracţie decât pe vreun angajament serios.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti din ce în ce mai arogantă, iar acest lucru ar putea să îi pună capac partenerului de viaţă.

Faptul că faci numai ce vrei şi nu te ţii de promisiuni ar putea să vă îndepărteze mai mult decât crezi. Încearcă să gândeşti matur şi să acţionezi în consecinţă, altfel despărţirea va fi inevitabilă. Dacă eşti singură, distrează-te şi trăieşte clipa fără să te gândeşti la consecinţe.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Reapariţia unui fost iubit în peisaj îţi poate strica atmosfera din viaţa amoroasă.

Tot ce poţi face este să te concentrezi pe prezent şi să nu laşi amintirile să pună stăpânire pe tine. Dacă eşti singură şi disponibilă, răspunde la flirtul acelui coleg drăguţ sau acelui vecin care îţi zâmbeşte în fiecare dimineaţă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este o săptămână bună pentru nativele singure, mai ales pentru cele în căutare de noi iubiţi.

Dai dovadă de şarm, arăţi mai bine decât oricând, iar încrederea de care dai dovadă te fac şi mai atrăgătoare. Poţi avea pe oricine la picioare, însă trebuie totuşi să fii selectivă. Nu te arunca într-o relaţie doar de dragul de a nu mai fi singură!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În această săptămână ai toate şansele să îţi recucereşti partenerul de viaţă, mai ales dacă între voi s-a produs o răceală în ultima perioadă.

Mai mult romantism nu ar strica, însă trebuie să faci tu primul pas în acest sens. Nu ar fi deloc rău să planifici o escapadă romantică undeva în weekend, departe de toţi şi toate!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Cele mai frumoase clipe alături de partenerul de viaţă le vei trăi în aceste zile.

Vei primi o surpriză din partea lui, cel mai probabil va fi vorba de o cerere în căsătorie sau de o vacanţă romantică pe care o visezi de multă vreme. Dacă eşti singură, e rost de petrecere, dar şi de flirt.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu stai prea bine la capitolul dragoste în această săptămână.

Cel mai probabil te-ai despărţit recent de iubitul tău sau ai probleme cu acesta. Încearcă pe cât posibil să nu faci o dramă din asta şi să îţi găseşti diverse activităţi pentru a te menţine cât mai ocupată. Indiferent de ceea ce se întâmplă între voi, nu trebuie să dai sfoară în ţară.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod