Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 24-30 decembrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă îi vezi pe cei din jurul tău relaxaţi şi fericiţi, ci siguranţă te vei molipsi şi tu în această săptămână.

Vei avea o mulţime de activităţi noi alături de partenerul de viaţă, iar acest lucru vă va consolida relaţia. Dacă sunteţi la început de drum, e posibil ca în această perioadă să se petreacă întâlnirea cu părinţii fiecăruia dintre voi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Chiar dacă între tine şi partenerul de viaţă au existat unele tensiuni recent, în această săptămână totul va reveni la normal.

Mai mult decât atât, cel mai probabil vei simţi chiar o îmbunătăţire în relaţia voastră, comunicarea dintre voi fiind mai eficientă. Vă veţi distra împreună şi vă veţi redescoperi calităţi de care aţi şi uitat că există. Perioada sărbătorilor e favorabilă şi pentru nativii singuri cărora le place să socializeze.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Chiar dacă ar trebui să fie numai lapte şi miere între tine şi partener în această săptămână, situaţia va fi cu totul pe dos.

Vă puneţi ambiţii prosteşti şi vă certaţi din nimicuri, în condiţiile în care în jurul vostru este numai atmosferă de sărbătoare. Spre weekend, vei avea ocazia să discuţi cu cineva care poate privi obiectiv toată această treabă!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Între tine şi partenerul tău de viaţă intervin tot mai multe persoane capabile să vă schimbe sentimentele avute unul pentru celălalt.

Din păcate, în această săptămână eşti tot mai aproape de despărţire, chiar dacă depui eforturi pentru a rezolva problemele dintre voi. Perioada sărbătorilor nu vă face să fiţi mai toleranţi, ci din contră mai arţăgoşi. Dacă e ceva grav şi de neiertat la mijloc, atunci nu vă mai chinuiţi inutil!

Leu(22 iulie - 22 august)

E posibil ca în această săptămână ideile tale să se bată cap în cap cu cele ale partenerului de viaţă.

O schimbare de planuri pe ultima sută de metri te debusolează total, vărsându-ţi nervii pe cei dragi. De la asta până la o ceartă zdravănă nu va fi decât un pas. Chiar dacă te nemulţumesc anumite lucruri la cel de lângă tine, nu încerca să îl schimbi. Aici situaţia stă aşa, fie te desparţi, fie îl accepţi aşa cum este.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi extrem de plăcută pentru tine, pentru că mare parte din timp ţi-l vei peterece alături de cei dragi.

Cu toate că ai multe pe cap şi te îngrijorează anumite lucruri legate de locul de muncă şi de bani, încerci pe cât posibil să te detaşezi şi să te bucuri de ceea ce ai în jur. Dacă eşti singur, perioada sărbătorilor va fi puţin apăsătoare.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nimic nu te poate opri să fii fericit în această săptămână, cu toate că ai multe pe cap.

Chiar dacă te-ai înhămat la treburi serioase, nu uita să fii copil! Petrece timp de calitate alături de partenerul de viaţă şi copii, dacă ai, dar nu uita nici de prieteni. Este foarte important să socializaţi ca şi cuplu, altfel va interveni monotonia între voi.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Chiar dacă este perioada sărbătorilor, asta nu înseamnă că între tine şi partenerul tău va fi numai armonie.

Nu sunt excluse contradicţiile pe teme banale care pot degenera. Fie că sunteţi de mult împreună sau nu, cert este că trebuie să fiţi mai sinceri unul cu celălalt şi să vă respectaţi punctul de vedere. Dacă eşti singur, înconjoară-te de familie şi de prieteni şi te vei încărca cu energie pozitivă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cei dragi, inclusiv partenerul de viaţă, te vor scoate efectiv din minţi în aceste zile.

Perioada sărbătorilor va fi stresantă pentru tine din cauza faptului că trebuie să te ocupi de toţi şi nimeni de tine. Te laşi pe ultimul loc cum deja a devenit o obişnuinţă în ultimul timp, iar acest lucru te face să acumulezi frustrări. Încearcă să îţi impui punctul de vedere şi să te respecţi mai mult!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este perioada sărbătorilor şi ar trebui să profiţi de acest mic concediu pentru a te odihni.

Munca te-a lăsat fără resurse, aşa că ai nevoie urgentă să îţi reîncarci bateriile. Chiar dacă este agitaţie în jurul tău şi toată lumea e pusă pe distracţie, retrage-te subtil. Partenerul tău îţi va fi un aliat de nădejde şi va face tot posibilul să îţi înlocuiască prezenţa.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E posibil să te simţi puţin sufocat de partenerul de viaţă în această săptămână, cu toate că înainte ţi-ai fi dorit să îţi acorde atâta atenţie.

Încearcă să vorbeşti deschis cu acesta şi să îi explici că vrei să te bucuri şi de momente de unul singur. Dacă nu eşti implicat într-o relaţie, cel mai probabil vei cunoaşte pe cineva care îţi va trezi interesul.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta va fi cea mai romantică dintre toate, iar tu şi partenerul tău veţi simţi că sunteţi mai uniţi ca oricând.

Nimic nu poate interveni între voi atât timp cât formaţi o echipă. Indiferent de vorbele pe care le auzi sau acuzele care îţi sunt aduse, el îţi va lua mereu partea. Perioada sărbătorilor va fi marcată de un eveniment special, cum ar fi o cerere în căsătorie sau reînnoirea jurămintelor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod