Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 23-29 septembrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta vei fi nevoit să lași mai mult de la tine și să ierți greșelile partenerului, dacă acestea nu sunt prea grave.

Nu îți va plăcea deloc această poziție, însă va trebui să o faci dacă vrei să salvezi relația. În același timp, dacă simți că doar tu tragi pentru dragostea voastră, poți să te oprești și să începi să te retragi!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Chiar dacă în primele zile ale acestei săptămâni nu vei avea prea mult timp pentru cei dragi, în weekend vei avea ocazia să recuperezi.

Fă-ți planuri încă de miercuri, cum ar fi o ieșire în oraș sau o cină pregătită exclusiv de tine. Fă rezervările necesare, cumpărăturile pentru masă și asigură-te să nu lipsească nimeni. Poate ai de dat o veste, una bună!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Astrele sunt de partea ta în această săptămână și favorizează împăcările sau relațiile noi.

Indiferent dacă ești singur sau nu, e clar că traversezi o perioadă mai bună în dragoste. E necesar să fii mai deschis și sincer față de cei pe care îi iubești, pentru că doar așa relația dintre voi va fi durabilă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta ești pe pace și voie bună. Indiferent ce ți-ar zice sau face cei din jur, îți activezi un scut care te apără de tot ce e negativ.

Acest lucru te ajută să te concentrezi mai mult pe carieră și să obții rezultate bune, însă reproșurile din partea partenerului de viață nu vor întârzia să apară.

Leu(22 iulie - 22 august)

E posibil ca în această săptămână să izbucnească un scandal monstru între tine și iubitul sau soțul tău.

Fie că pornește de la bani sau de la gelozie, cert este că ești foarte tentat să spui stop. Astrele te sfătuiesc să aștepți să se calmeze apele și apoi să iei o decizie bazată pe rațiune, nu la nervi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei fi destul de reticentă în ceea ce privește sugestiile partenerului de viață.

Se pare că acesta vine cu unele propuneri ciudate care te vor pune pe gânduri. Nu îți place să fii scos din zona ta de confort, însă odată ce intri-n horă, s-ar putea să îți placă să joci!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta nu va fi deloc liniștită pe plan sentimental pentru tine.

Vei avea atât de multă treabă la serviciu, încât uiți că mai ai și tu o viață. Petreci din ce în ce mai puțin timp acasă, iar acest lucru este îngrijorător pentru partenerul de viață, în special dacă sunteți la început de drum.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă te-ai implicat recent într-o relație, este foarte important să nu mai repeți aceleași greșeli din trecut.

Trebuie să fii mai tolerant cu nevoile partenerului de viață, chiar dacă unele dintre ele ți se par exagerate. De asemenea, oferă-i libertatea și spațiu intim pentru a se putea desfășura în voie, nu va face nimic greșit sau dăunător pentru relația voastră!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Viața ta socială se va îmbunătăți în această săptămână, așadar e o veste bună dacă ești singur și în căutare de iubire.

Dacă nu îți dorești nimic serios și nu vrei să te așezi la casa ta, fă tot posibilul să te distrezi fără să faci pe nimeni să sufere. Mai mult decât atât, dacă îi vei da speranețe cuiva, e posibil să nu mai poți scăpa de acea persoană.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Lucrurile între tine și partenerul de viață trebuie să fie foarte transparente în această săptămână.

Pentru că vei avea multe alte activități de făcut în afara casei, e necesar să îi dai toate explicațiile pe care ți le cere și să fii disponibil măcar telefonic. Dacă ești singur, refuzul unei persoane pe care o placi de  multă vreme poate veni ca o jignire la adresa ta.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Sunt favorizate relațiile cu rudele partenerului de viață în această săptămână.

Dacă între tine și ele nu există o atmosferă prea bună, e posibil să întâmpini unele greutăți în cuplu. Așadar, apropierea față de ele va conta enorm pentru cel de lângă tine, dar și pentru liniștea ta sufletească. Poți să faci tu primul pas!

Pești(19 februarie - 20 martie)

S-ar putea să apară unele tensiuni între tine și partenerul de viață, dar asta nu înseamnă că va fi numai o astfel de atmosferă între voi.

Dacă e posibil, încearcă să petreceți puțin timp departe unul de celălalt și, astfel, flacăra iubirii va reînvia. E nevoie de dor și de pasiune pentru ca o relație să reziste în timp!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod