Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 23-29 ianuarie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta poate veni cu numeroase ocazii de a întâlni bărbaţi pe placul tău.

Dacă eşti singură, ai toată lejeritatea de a experimenta lucruri noi în compania acestora, însă nu trebuie să te grăbeşti cu privirea la luarea unei decizii. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, ai face bine să ignori tentaţiile din jur şi să încerci să îţi fie bine alături de partenerul tău.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Este foarte important ca în această săptămână să fii cât mai discretă cu privire la viaţa ta sentimentală.

Fie că eşti angajată într-o relaţie stabilă sau abia te-ai implicat într-una, e necesar să nu dai prea multe detalii mai ales celor care te privesc cu invidie. Orice implicare exterioară îţi poate strica planurile şi fericirea!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă de curând ai trecut printr-o dezamăgire amoroasă, acum este momentul să faci primul pas pentru a o depăşi.

Ţi se oferă o mulţime de oportunităţi de a cunoaşte oameni noi, eşti invitată la evenimente şi îţi poţi relua cu uşurinţă ritmul vieţii de femeie liberă şi disponibilă. Chiar dacă ţi-e teamă de un nou angajament, nu e cazul să pui piedici tuturor bărbaţilor care îţi dau târcoale.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu se anunţă schimbări pe plan sentimental pentru tine, însă tot trebuie să ai grijă cu privire la reacţiile pe care le ai în faţa celor dragi.

Eşti pe drumul cel bun şi înveţi treptat că trebuie să îi accepţi pe cei din jur aşa cum sunt, fără să încerci tot timpul să îi schimbi. Partenerul tău de viaţă va aprecia efortul pe care îl depui şi te va recompensa pe măsură!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Relaţia cu iubitul sau soţul tău se va îmbunătăţi în aceste zile datorită faptului că aţi reuşit să comunicaţi mai mult.

E important să laşi de la tine şi să accepţi şi opiinile celor dragi, mai ales că eşti conştientă că nu îţi vor răul. Acum e momentul când ai nevoie de sfaturi şi ai face bine să le iei în seamă. Astrele îţi recomandă atenţie şi calm dacă eşti singură şi vrei să te implici într-o nouă relaţie.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

E momentul să dai frâu liber imaginaţiei tale şi să aduci ceva nou în relaţia amoroasă.

Dacă tu şi partenerul tău aţi început să vă plictisiţi unul cu celălalt, nu e indicat să vă lăsaţi purtaţi de vânt fără să luaţi atitudine. Programaţi-vă o excursie romantică sau faceţi următorul pas în ceea ce priveşte viaţa voastră împreună. Căsătoria sau planificarea unui copil sunt doar două sfaturi utile!

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta e numai bună pentru flirt şi cuceriri, asta în cazul în care eşti singură şi disponibilă.

Acum este momentul să iei atitudine dacă vrei să îţi găseşti un iubit, altfel va mai trece o lungă perioadă de timp în care vei fi liberă. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, atunci trebuie să fii conştientă că nu trebuie să permiţi nimănui să vă îndepărteze.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Situaţia ta sentimentală nu se va schimba cu mult în această săptămână, aşadar vei avea zile bune, dar şi zile rele.

Stresul continuu cu care te-ai obişnuit să trăieşti şi grijile pe care ţi le faci zi de zi te vor extenua la un moment dat. Nu lăsa ca din cauza deciziilor tale relaţia dintre tine şi partener să devină tensionată. Câtă înteţelegere ai avea din partea lui, la un moment dat va ceda!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Chiar dacă ai unele nemulţumiri cu privire la partenerul tău, săptămâna aceasta vei realiza că nu poţi trăi fără el.

Faptul că realizezi că acesta este perfect pentru tine tocmai pentru că are şi calităţi, dar şi defecte te va convinge că eşti pregătită pentru pasul cel mare. Dacă acesta este mai aproape decât ne-am imagina, atunci nu-ţi mai rămâne decât să îţi faci planuri frumoase de viitor!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Un eveniment neaşteptat te va relaxa neaşteptat de mult în acest început de săptămână, atât pe tine, dar şi pe iubitul tău.

Cum traversezi zile mai lejere, ai putea să planifici diverse activităţi interactive, distractive şi inedite care ar putea să alunge monotonia din cuplu. Încearcă alături de partenerul tău să socializaţi mai mult cu prietenii voştri comuni şi să ieşiţi mai des cu aceştia.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În acest început de săptămână vei avea ocazia de a te întâlni cu un fost iubit sau cu o rudă cu care eşti certată.

Nu lăsa orgoliul să pună stăpânire pe tine în continuare şi caută să remediezi situaţia dintre voi. Se anunţă veşti bune pentru tine şi reglarea multor probleme dacă reuşeşti să laşi garda jos şi să ierţi. Atât timp cât nimeni nu ţi-a făcut rău cu adevărat, merită o a doua şansă!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Timpul este prea scurt pentru a face tot ce îţi doreşti alături de familia, iubitul sau prietenii tăi.

Din fericire, aceştia te înţeleg şi ştiu că acum este momentul tău de care ai face bine să profiţi la maximum. Uneori ai putea interpreta greşit înţelegerea pe care şi-o oferă, acuzând că nu le pasă de tine. Ai grijă la vorbe şi apreciază liniştea pe care o ai pe acest plan!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod