Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 22-28 iulie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta va fi despre familie şi dragoste.

Indiferent de cât de multe lucruri vei avea de făcut pe alte planuri, îţi vei face întotdeauna timp pentru cei dragi. Acest lucru te va încărca de energie pozitivă şi, în acelaşi timp, va suda relaţiile în care eşti implicat. Dacă eşti singur, ai toate şansele să întâlneşti o persoană care ar putea să îţi schimbe percepţia despre viaţă şi despre iubire.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta va scoate la inveală unele probleme dintre tine şi partener.

Din moment ce le descoperi, ar trebui să acorzi atenţie acestui aspect al vieţii tale, încercând să găseşti soluţii pentru rezolvarea lor. Cere-i celui de lângă tine să facă acelaşi lucru, în cazul în care nu îşi dă seama de gravitatea situaţiei. Dacă lucraţi în echipă, totul va fi bine într-un final. Fie că este vorba de gelozii sau de orgoliu, comunicarea este cheia!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Încearcă să te înconjori de oameni care îţi fac bine, în special în această săptămână când ai atâta nevoie de pozitivism.

Cel mai probabil, vei fi nevoit să treci prin unele situaţii neplăcute, din care nu poţi ieşi neşifonat fără ajutorul celor dragi. În această categorie intră partenerul de viaţă, care are cea mai mare putere asupra ta. Şi, chiar dacă e mereu alături de tine, acum chiar va da dovadă de suport necondiţionat.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta te vei axa mai mult pe prieteni, decât pe relaţie şi dragoste.

Dacă ai un partener, încearcă pe cât posibil să îl incluzi în planurile tale, mai ales dacă sunteţi la început de drum. Dacă eşti singur, socializarea te va ajuta să întâlneşti oameni noi şi interesanţi, însă asta nu înseamnă că îţi vei găsi marea dragoste prea curând. Poţi doar să te distrezi!

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta va fi una bună în ceea ce priveşte dragostea, indiferent de statutul tău.

Dacă eşti implicat într-o relaţie, atmosfera nu va fi cu mult schimbată faţă de cea obişnuită. Dacă eşti singur, vei primi mai multă atenţie din partea sexului opus, lucru care te va face să capeţi mai multă încredere în tine. Nu e exclus să începi o nouă poveste de iubire pe neaşteptate!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Această săptămână va fi una extrem de liniştită în ceea ce priveşte viaţa de cuplu sau familia.

Poate că traversezi o perioadă mai relaxantă datorită concediului, însă asta nu înseamnă că aşa va fi tot timpul de acum înainte. Atunci când lucrurile vor reintra în normal, şi relaţia cu partenerul se va desfăşura cum deja sunteţi amândoi obişnuiţi. Nu îţi face speranţe deşarte că nu vor mai exista certuri, critici şi gelozii!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta depui eforturi mari pentru ca atmosfera dintre tine şi partener să fie una plăcută.

Unele evenimente care s-au petrecut recent între voi v-au îndepărtat neaşteptat de mult, şi, pentru că nu aţi luat măsuri la timp, acum totul va fi mult mai dificil. Dacă eşti singur, marea majoritate a timpului ţi-l vei ocupa cu munca, tocmai pentru a-ţi lua gândul de la ceea ce îţi lipseşte.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Se anunţă schimbări pe plan sentimental în această săptămână pentru tine.

Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă sau eşti căsătorit, subiectul copii este cel care va ieşi în evidenţă în discuţiile dintre tine şi partener. Dacă eşti singur, astrele îţi vor călăuzi paşii spre o persoană care îţi merită cu adevărat timpul. Trebuie doar să te convingi tu de asta!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta te vei bucura din plin de compania partenerului de viaţă.

Singurul lucru la care trebuie să mai lucraţi este planificarea vacanţelor sau vizitelor la părinţi. Este normal să nu fiţi întotdeauna pe aceeaşi lungime de undă, însă cu vorbă bună şi compromisuri de ambele părţi veţi reuşi să găsiţi cele mai bune soluţii. Dacă eşti singur, nu este exclus să ai stări depresive din această cauză!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Începutul săptămânii nu va fi foarte promiţător, însă de joi lucrurile se schimbă.

Vei primi mai multă atenţie din partea partenerului de viaţă şi vei avea grijă să îi oferi şi tu acelaşi lucru în schimb. Dacă eşti singur, cel mai probabil vei fi invadat de întrebări stresante din partea rudelor. Să nu te surprindă dacă auzi: Chiar nu eşti cu nimeni? Când ai de gând să te aşezi la casa ta? Dar copii când mai faci? Ideea e să îţi păstrezi calmul cât de mult poţi!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Relaţia în care eşti implicat s-a dezvoltat destul de frumos de-a lungul timpului.

De aceea, nu ar fi exclus ca în această săptămână să vreţi să faceţi un pas important şi o mare schimbare în viaţa voastră. Fie că este vorba despre căsătorie sau copii, cert este că a sosit timpul! Dacă eşti singur, firea ta sociabilă şi amabilă din aceste zile te va ajuta să cunoşti o persoană interesantă!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Încearcă să ai tot mai multe activităţi împreună cu cei dragi în aceste zile.

Chiar dacă ai multe altele pe cap, fă-ţi timp pentru partener, părinţi sau copii atunci când aceştia îţi cer acest lucru. Poate că nu va fi vorba de distracţie, ci de un ajutor din partea ta de care au mare nevoie în acest moment. Fă din asta o prioritate!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod