Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 21-27 mai

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este foarte important ca în această săptămână să încerci să stai mai mult în preajma partenerului de viaţă.

Astfel vei putea învăţa lucruri noi şi utile, şi mai mult decât atât, vei ajunge să îl apreciezi mai mult. Dacă eşti singură, cel mai probabil în weekend vei petrece cu prietenii, ocazie cu care vei cunoaşte oameni noi şi interesanţi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă te concentrezi mai mult pe viaţa sentimentală, deci pe relaţia în care eşti implicată, cu siguranţă vei obţine rezultate bune în acest sens.

Nu e nicio surpriză faptul că dacă petreci mai mult timp cu partenerul tău, veţi ajunge să fiţi mai uniţi. Dacă eşti singură, şansele de a-ţi găsi un nou partener sut destul de mici, şi asta doar din cauza faptului că refuzi să socializezi.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă până acum ai reuşit să scapi de o discuţie importantă cu partenerul de viaţă, în aceste zile nu vei mai avea de ales.

Acesta a ajuns la capătul răbdării şi îţi cere să lămuriţi problemele cu care vă confruntaţi. Nu e un lucru rău că îi pasă şi vrea să fie bine, aşa că nu e cazul să îţi fie teamă de o confruntare.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Revenirea în peisaj a unui fost iubit este iminentă în aceste zile.

Şi-a anunţat prezenţa la un eveniment la care participi şi tu, şi chiar nu o să ai cum să îl eviţi. În cazul în care eşti implicată într-o altă relaţie, spune-i partenerului actual despre ce e vorba pentru a şti la ce să se aştepte. Dacă eşti singură, reevaluează bine situaţia înainte de a accepta o posibilă împăcare.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu stai bine la capitolul impulsivitate, aşa că dacă lucrurile nu sunt tocmai roz între tine şi partenerul tău de viaţă, încearcă pe cât posibil să reduci discuţiile cu acesta.

Nu va dura mult această tensiune, aşa că nu îţi fie teamă că o să se producă o distanţare între voi. Uneori, e mai bine să te retragi la timp decât să spui lucruri pe care să le regreţi ulterior.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Lucrurile par să intre pe făgaşul normal pentru tine pe plan sentimental, însă nu îţi face speranţe prea mari.

Ştii deja că, în cele mai multe cazuri, apare ceva care dă totul peste cap şi îţi strică liniştea. Dacă te pregăteşti pentru asta, vei evita să mai fii dezamăgită. Dacă eşti singură, cu sigurnaţă traversezi cea mai bună perioadă a ta de până acum. Te bucuri de atenţia multor bărbaţi şi te simţi apreciată, fapt pentru care îţi creşte încrederea în tine.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta vei fi pusă în situaţia de a lupta pentru familia ta şi nu îţi va pica deloc bine.

Într-o oarecare măsură vei fi nevoită să alegi cu cine vei merge în viaţă pe viitor, dar nu îţi va fi uşor pentru că nu asta e ceea ce ţi-ai dorit. În orice caz, aceasta e dovada supremă de iubire pentru partenerul tău, care te va aprecia mai mult după această demonstraţie.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Va fi o săptămână bună pentru nativele singure, în special pentru acelea care îşi caută un iubit.

Vor exista numeroase ocazii de socializare, lucru care va spori şansa de a te implica într-o relaţie cât mai curând posibil. Nativele implicate într-o relaţie vor duce muncă de lămurire cu partenerul lor de viaţă pe tema banilor.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Viaţa ta sentimentală va cunoaşte o îmbunătăţire în aceste zile, iar vestea bună e că nu trebuie să depui eforturi în acest sens.

Pur şi simplu, unele evenimente la care trebuie să participi alături de partenerul tău te vor face să te apropii mai mult de acesta. Contexul este favorabil, iar tu trebuie doar să dai curs invitaţiilor pe care le primeşti.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Chiar dacă în timpul săptămânii vei fi foarte ocupată, în weekend vei recupera.

Fie că eşti singură sau eşti implicată într-o relaţie, cert este că eşti mai hotărâtă decât oricând să te distrezi în timpul tău liber. Dacă alţii ar vreau doar să se odihnească după munca isctovitoare de care a trebuit să te ocupi, tu alegi să fii activă şi să te bucuri la maximum de fiecare clipă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu vor exista schimbări în viaţa ta amoroasă în aceste zile, însă trebuie ai grijă să păstrezi echilibrul în tot ce faci.

Atunci când vine vorba de partenerul tău de viaţă sau de copii, e necesar să dai dovadă de responsabilitate mai ales în ceea ce priveşte vorbele. Nu reacţiona impulsiv atunci când o situaţie te scoate din minţi, ci păstrează-ţi calmul pe cât posibil.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

În aceste zile, trebuie să discuţi cu partenerul de viaţă despre planurile comune de viitor.

Nu încerca să îl obligi să facă ceea ce vrei tu şi ia în considerare şi dorinţele lui. La un moment dat veţi ajunge la o înţelegere, însă e necesar ca ambii să lăsaţi de la voi. Cel mai important lucru care vă leagă este faptul că vă vedeţi împreună şi peste mulţi ani şi asta ar trebuie să vă fie de ajuns pentru a nu vă certa!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod