Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 2-8 martie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Astrele te sfătuiesc să petreci mai mult timp alături de cei dragi în această săptămână.

Dacă nu reuşeşti în intervalul luni-vineri, în weekend nu ai nicio scuză. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă sau ai copii, relaţiile voastre s-ar putea deteriora din cauza distanţei. Plănuieşte o călătorie sau o activitate de grup!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă eşti singură, primele zile ale acestei săptămâni sunt perfecte pentru întâlniri romantice şi flirt.

Eşti într-o formă bună şi emani încredere prin toţi porii, iar aceste lucruri sunt extrem de atractive pentru bărbaţi. Profită cât mai mult de această perioadă pentru a obţine ce îţi doreşti, pentru că acum ai cele mai mari şanse de reuşită. Dacă eşti implicată deja într-o relaţie, poţi miza pe acelaşi şarm pentru a reaprinde flacăra iubirii.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Încearcă să îţi incluzi mai mult partenerul de viaţă în planurile pe care le faci.

În caz contrar, acesta va crede că relaţia cu el nu este ceea ce îţi doreşti, în special dacă sunteţi de puţin timp împreună. Chiar dacă ai multe pe cap, este important că îi arăţi că încerci, măcar. Dacă eşti singură, latura sentimentală nu este un punct de interes pentru tine şi nici nu va fi prea curând.
 

Citește și: Horoscopul lunii martie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta ar putea exista suficiente discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă cât să te facă să îţi doreşti să pui punct relaţiei.

E important să cântăreşti bine lucrurile înainte de a lua o astfel de decizie. Dacă eşti singură, vei fi tentată să flirtezi şi să intri în jocul unui bărbat care nu este atât de disponibil precum vrea să pară.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu e prea linişte în viaţa ta sentimentală în această săptămână.

Se poate ca partenerul de viaţă să scoată ce e mai urât din tine, iar acest lucru poate duce la degradarea iremediabilă a relaţiei. Încearcă pe cât posibil să îţi ţii în frâu recţiile agresive, chiar dacă cel de lângă tine le caută cu lumânarea. Cu siguranţă te provoacă intenţionat, aşa că nu îi face jocul!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Această săptămână este numai bună pentru dovezi de iubire şi afecţiune.

Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, e posibil ca monotonia să se fi instalat pe ici pe colo. Încearcă să scapi de ea prin mai multe activităţi noi de cuplu. Chiar şi gătitul împreună poate ajuta! Dacă eşti singură, nu arăta disperare bărbaţilor din jurul tău, pentru că aceştia se vor speria şi vor fugi din calea ta!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Primele zile ale acestei săptămâni vor fi intense pe plan sentimental.

Relaţia de cuplu în care eşti implicată ajunge într-un punct critic, din care nu mai ştii cum să ieşi. Fii conştientă că pentru salvarea ei e nevoie de două persoane, pentru că eforturile tale nu sunt suficiente şi nici benefice pentru o eventuală continuare a relaţiei.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este destul de uşor să apară neînţelegeri între tine şi persoana iubită sau alţi apropiaţi.

Această săptămână este supusă unui şir lung de confruntări, din care vei ieşi destul de şifonată. Nu îţi poţi ţine gura, toată lumea ştie asta, însă orice om are limitele lui şi e posibil ca de această dată să fie vorba despre partenerul tău. Vei reuşi să îl scoţi din minţi, asta cu siguranţă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Comunicarea dintre tine şi partener nu se va desfăşura aşa cum trebuie în această săptămână.

Se pare că unul vorbeşte despre ceva, iar celălalt despre altceva. Faptul că nu vă ascultaţi reciproc vă face să vă acuzaţi de egoism unul pe celălalt, îndepărtându-vă astfel de la adevăratele probleme. Dacă eşti singură, un bărbat pe care îl placi ar putea interpreta greşit gesturile şi comportamentul tău.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Indiferent de problemele care pot apărea în viaţa ta sentimentală în această săptămână, eşti capabilă să le gestionezi pe toate cu calm şi multă eleganţă.

În urma acestei demonstraţii de maturitate din partea ta, partenerul de viaţă va fi efectiv absorbit de tine. Dacă nu ai avea tu această poziţie, cu siguranţă v-aţi bate cap în cap.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Începând de luni observi îmbunătăţiri în relaţia amoroasă în care eşti implicată.

Se pare că atât tu, cât şi partenerul de viaţă depuneţi eforturi pentru a repara lucrurile stricate. Dacă eşti singură, unele rude au tendinţa de a se băga prea mult în viaţa ta privată, creându-ţi astfel dificultăţi în găsirea unui iubit.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dacă în prima parte a săptămânii nu ai timp pentru familie şi partener, în cea de-a doua ai face bine să stai mai mult în preajma lor.

Poate că o persoană dragă are nevoie să o asculţi, să îi dai sfaturi sau pur şi simplu să fii acolo pentru ea, nu o dezamăgi! Dacă eşti singură, e posibil ca ultimele întâlniri romantice să te fi făcut să nu mai vrei pe nimeni lângă tine o bună perioadă.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod