Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 2-8 aprilie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Încearcă în această săptămână să începi să te gândeşti mai mult la tine şi mai puţin la partenerul de viaţă.

Bărbaţilor le plac femeile independente, aşa că dacă stai numai agăţată de iubitul tău, e posibil ca el să se plictisească. Oferă-i atenţia cuvenită, însă nu te gândi să îi fie doar lui bine, căci poţi obţine chiar contrariul. Oferă-i spaţiu atât lui, cât şi ţie!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta va fi una tensionată şi agitată pe plan sentimental.

Fără vreun motiv concret, tu şi partenerul tău veţi ajunge la cuţite din orice. E posibil ca relaţia voastră să aibă nevoie de ceva nou, căci monotonia pare că a pus stăpânire pe ea. Discutaţi cu calm atunci când aveţi păreri diferite şi încercaţi să găsiţi o soluţie, nu să vă demonstraţi autoritatea.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Sinceritatea e foarte importantă într-o relaţie, de aceea încearcă să spui lucrurilor pe nume indiferent de consecinţe.

Dacă ţii în tine nemulţumirile pe care le ai cu privire la partener sau relaţie, cu siguranţă vei acumula frustrări şi vei ajunge să explodezi cândva. Mai mult decât atât, iubitul tău nu va ghici ce îţi doreşti dacă nu îi spui verde în faţă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Există unele probleme în viaţa ta de cuplu care nu mai suportă amânare în această săptămână.

E necesar să porţi o discuţie serioasă cu partenerul şi să decideţi împreună pe ce drum să o luaţi. Fie că veţi urma căi separate sau veiţi continua mai uniţi ca oricând, cert este că trebuie să dezbateţi această situaţie. Dacă nu trataţi cu seriozitate ce se întâmplă acum, vă veţi spori nefericirea.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu vei avea parte de prea multă linişte în această săptămână pe plan amoros.

Din păcate, faptul că tu şi partenerul tău aveţi atâtea lucruri de organizat vă agită şi vă face să vă pierdeţi răbdarea unul cu celălalt. E necesar să vă ascultaţi şi să vă respectaţi unul altuia dorinţele. Pentru ca toată lumea să fie mulţumită, e nevoie şi de compromisuri.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti tot mai nervoasă în ultima perioadă şi simţi că partenerul tău s-a schimbat, lucru care te nemulţumeşte profund.

Încearcă să descoperi care este cauza sau dacă doar ţi se pare ţie că se întâmplă acest lucru. Pune-ţi întâi întrebări ţie şi vezi dacă nu cumva ai mai multe pretenţii decât înainte, iar apoi totul se va clarifica de la sine. Prea multă cicăleală din partea ta îl poate îndepărta de tine.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti adepta liniştii şi fugi de conflict mai mult decât de orice.

Din această cauză, partenerul tău ar putea crede că nu îl mai iubeşti sau că nu îţi pasă de relaţia voastră. E necesar ca din când în când să discuţi cu acesta atunci când îl macină ceva, altfel vei lăsa dubiile să se instaleze încet, dar sigur în sufletul lui.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este foarte important ca în aceste zile, tu şi partenerul tău, să vă faceţi planuri de viitor.

În ultimul timp, relaţia voastră pare că nu are nicio direcţie, ceea ce vă poate ridica semne de întrebare amândurora. Dacă nu aveţi un scop pentru care să luptaţi împreună, e posibil să decideţi că e mai bine să o luaţi pe drumuri separate. Totul depinde doar de ceea ce vă doriţi voi!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

O informaţie cât de poate de importantă îţi va ajunge la urechi în acest început de săptămână.

Din păcate, nu e nimic de bine şi are legătură cu fidelitatea partenerul de viaţă. Înainte de a-l acuza şi de a avea o confruntare cu acesta, încearcă să verifici dacă e adevărat sau nu tot ce ai aflat. Sursa de la care a pornit totul este cea de la care ar trebui să începi!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

E necesar ca în această săptămână să îţi faci timp pentru prieteni şi familie, chiar dacă partenerul se va simţi puţin neglijat.

Zilele de sărbătoare trebuie petrecute alături de toţi cei dragi, aşa că încearcă pe cât posibil să organizezi o reuniune completă. E posibil ca cu această ocazie, două persoane dragi ţie să ajungă să se împace şi chiar să se înţeleagă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E o săptămână bună pentru nativele implicate într-o relaţie.

Acestea vor avea alături toate persoanele dragi lor, în special în weekend. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre cele singure, care simt nevoia mai mult decât oricând de afecţiune şi companie. Pentru acestea e nevoie de multă prudenţă, altfel se vor arunca în braţele oricui fără să se gândească la consecinţe.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta vei munci mai puţin şi vei avea mai mult timp pentru persoanele dragi ţie.

Cel mai fericit va fi partenerul tău de viaţă, care se va bucura din plin de compania ta. Vor fi zile pline şi fericite, zile în care te vei răsfăţa şi îţi vei reîncărca bateriile. Chiar dacă nu mereu e totul roz, fericirea pe care ţi-o aduce relaţia în care eşti implicată acum te va ajuta să treci peste posibilele greutăţi care pot să apară în viitor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod