Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 17-23 iulie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în această săptămână.

Ai mai mult timp liber pe care ţi-l petreci alături de iubit sau familie, lucru care vă va îmbunătăţi relaţia. E posibil ca vacanţă să fie responsabilă pentru toate astea, dar indiferent de situaţie, bucură-te la maximum de prezenţa celor dragi alături de tine!

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta este una prielnică pentru nativele singure.

Şarmul personal te ajută să atragi bărbaţii din jur ca un magnet, însă înainte de a lua o decizie, trebuie să faci selecţia corectă. Nativele implicate într-o relaţie vor primi mai multă atenţie de la partenerii lor şi vor avea parte de mai mult romantism decât până acum.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă până acum te-ai tot stresat în legătură cu partenerul de viaţă, de acum lucrurile par că se vor linişti.

E posibil ca perioada de vacanţă să fie responsabilă de îmbunătăţirea relaţiei voastre, dar asta înseamnă că armonia nu va dura prea mult. Profită de înţelegerea din aceste zile pentru a vă suda şi mai tare conexiunea. Nativele singure au parte de distracţie şi de mulţi admiratori.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Viaţa sentimentală îţi aduce multă fericire în aceste zile, atât de multă încât nu mai contează problemele pe care le ai pe alte planuri.

Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, cu siguranţă ţi-ai găsit liniştea şi partenerul de care aveai nevoie. O relaţie trebuie să te ridice, nu să te tragă în jos, iar asta ţi se întâmplă ţie acum!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Viaţa ta amoroasă va cunoaşte o înflorire nesperată.

Atmosfera dintre voi nu a fost una decât plăcută în ultima perioadă, dar acum a sosit momentul să lăsaţi totul deoparte şi să o luaţi de la capăt. Nu s-a întâmplat nimic grav astfel încât să nu mai merite să vă daţi o şansă. Dacă eşti singură, fă-ţi timp pentru ieşiri, doar aşa vei reuşi să socializezi şi să cunoşti oameni noi.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta va avea loc un eveniment care ar putea să te apropie de rude, partener sau prieteni.

Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, iar aceasta a fost perturbată în ultimele zile de persoane din exterior, acum ai ocazia de a le dai o lecţie. Dacă eşti singură, un fost iubit ar putea să reapară în viaţa ta cu gândul de împăcare. Nu te grăbi să iei o decizie!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu mai există acea pasiune de la început între tine şi partener, de aceea trebuie să faci ceva pentru a remedia situaţia.

Dacă continuaţi pe aceeaşi linie, viitorul vostru nu e prea sigur. Pentru nativele singure, aceste zile nu sunt prielnice în ceea ce priveşte cuceririle. Astrele le sfătuiesc să îşi scoată mai mult atuurile fizice în evidenţă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Veştile bune se anunţă mai mult pentru nativele singure, acestea au toate şansele să îţi întâlnească alesul inimii într-un loc unde ajung din greşeală.

Nativele implicate într-o relaţie vor trece printr-o cumpănă, cel mai probabil se vor despărţi de partener şi vor începe un nou capitol al vieţii lor.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

O ceartă puternică cu iubitul îţi va zdruncina săptămâna.

Fie este vorba de o bănuială de infidelitate, fie acesta are un comportament nepotrivit faţă de tine, cert este că va trebui să renunţi la el. Dacă nu iei măsuri dinainte, vei ajunge victima propriilor tale decizii. Dacă eşti singură, nu te arunca în braţele primului venit care îţi promite luna de pe cer.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta te axezi mai mult pe viaţa de familie, iar dacă nu ai una deja, vei face primul pas în această direcţie.

Astrele sunt de partea ta şi te ajută să obţii ce îţi propui, indiferent dacă eşti o nativă singură sau angajată într-o relaţie. Ai parte de un aer proaspăt în viaţa sentimentală şi ai face bine să îl păstrezi aşa pentru cât mai mult timp!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Există o situaţie tensionată în relaţia ta încă de ceva vreme, iar acest lucru începe să se înrăutăţească în această săptămână.

Cel mai probabil, partenerul de viaţă ţi-a greşit cu ceva, iar tu ai devenit frustrată. Chiar dacă termenul e dur, cu siguranţă te gândeşti doar la răzbunare şi uiţi de iubire. Încearcă să treci peste evenimentele neplăcute, iar dacă nu merită, atunci spune stop.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Încearcă să dai un restart vieţii tale sentimentale în aceste zile, altfel nu se anunţă veşti prea bune.

Dacă există unele probleme între tine şi partenerul tău, ori iartă, ori mergi mai departe de una singură. Nu are niciun rost să stai într-un loc în care nu te mai simţi ca înainte şi care nu te mai face fericită. Comunicarea este cheia!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod