Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 15-21 iunie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă vrei să impresionezi pe cineva în această săptămână, încearcă să îi arăți acelei persoane că depui eforturi pentru a te face plăcută.

Ești într-o formă bună, trebuie doar să îți evidențiezi atuurile mai mult. Traversezi o perioadă bună, cu schimbări benefice pe plan sentimental.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Aventurile sau relațiile eșuate te vor face să te îndoiești de anumite aspecte ale vieții tale amoroase.

Simți că nu te poți implica în nimic serios și că ești urmărită de ghinion. E doar o impresie și cu siguranță tu ești cea care își pune singură piedici. Lasă-te purtată de val, trăiește clipa și nu te îngrijora de ce cred alții despre tine.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În această săptămână vei reuși să faci față cu brio provocărilor din cuplu.

Ai multă energie și vei știi să o canalizezi în direcția corectă. Poate că viața ta sentimentală nu este perfectă, însă reușești să privești doar partea bună a lucrurilor și să te bucuri de ea.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În ceea ce privește viața de cuplu, vei obține echilibrul mai ușor atunci când te aștepți mai puțin.

Nu te reține, exprimă-te tare și clar. De asemenea, trebuie să depui un efort pentru a te deschide mai mult în fața partenerului. Astfel, vei fi capabilă să rezolvi orice problemă ar putea să îți apară în cale.

Leu(22 iulie - 22 august)

A sosit momentul să te relaxezi și să iei lucrurile mai ușor în ceea ce privește dragostea.

Persoana care este atrasă de tine nu își va schimba părerea despre tine. Lasă-ți sentimentele să iasă la iveală. Cel mai important lucru este să nu te lași influențată de cei din exterior.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ești sinceră și directă, viața ta amoroasă având numai de câștigat din această cauză.

Armonia e prezentă în cuplu pentru că partenerul de viață este mai atent decât oricând cu tine. Atmosfera va fi lipsită de griji. Dacă ești în tatonări cu cineva, relația repectivă poate fi consolidată.
 

Citește și: Horoscopul lunii iunie. Vara începe bine! Fecioarele pot avea parte de o poveste de dragoste ca-n filme!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Partenerul de viață te va face nespus de fericită în această săptămână.

Vei fi surprinsă să descoperi ce fel de om este. Viața ta sentimentală te inspiră, iar sugestiile tale vor fi auzite și luate în considerare. Nu ai niciun motiv să crezi că cel de lângă tine ar putea avea un interes ascuns.  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Vei fi mai pozitivă în această săptămână, iar partenerul tău va observa și se va bucura la maximum de atmosfera dintre voi.

Dacă ești singură, o întâlnire neașteptată se poate transforma într-o adevărată poveste de iubire. Pune romantism în tot ce faci și vei avea numai de câștigat.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta va fi favorizată comunicarea în cuplu.

Profită de această conjunctură astrală pentru a spune tot ce ai pe suflet, tot ce simți. Este o ocazie pe care nu o poți rata. Viata sentimentală este pusă pe primul loc atât de tine, cât și de partenerul tău. Sunteți pe aceeași lungime de undă după mult timp.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Partenerul de viață te provoacă și se joacă cu mintea ta într-un mod plăcut.

Săptămâna aceasta vei avea parte de distracție și veselie în viața de cuplu. Dacă ești singură, o relație mai veche îți poate crea probleme. Unele bârfe legate de trecut îți strică planurile.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dai dovadă de șarm și poți cuceri pe oricine în această săptămână.

Nu ai traversat o perioadă prea bună în ultima perioadă, dar acum se va produce o schimbare revigorantă pentru tine. Ai mai multă încredere în tine văzând că deciziile sentimentale pe care le-ai luat au fost bune. Comunici cu o mare mare ușurință cu persoanele de sex opus și începi să le permiți oamenilor să intre din nou în inima ta.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Ar trebui să lași munca deoparte și să te ocupi mai mult de viața ta sentimentală.

Partenerul de viață are nevoie de mai multă atenție din partea ta, pentru că în ultima perioadă s-a cam răcit din această cauză. Lasă neplăcerile din trecut deoparte dacă vrei ca relația ta să continue și să fie una fericită.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod