Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 14-20 ianuarie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Atmosfera din sânul familiei nu va fi una prea plăcută în această săptămână.

De aceea, astrele îţi recomandă să vorbeşti mai puţin şi să asculţi mai mult. Nu e cazul să contraataci pe nimeni, indiferent de subiectul dezbătut. Dacă partenerul tău reacţionează la nervi şi are un limbaj sau un ton agresiv, încearcă să îi oferi spaţiu şi să revii după ce se calmează.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta nu îi vei tolera partenerului nicio reacţie deplasată şi nicidecum nu vei accepta să fii tratat de sus.

Din păcate, relaţia dintre voi se deteriorează pe zi ce trece şi pare că nu mai este nimic de făcut. Nu vă lăsaţi ghidaţi de impulsivitate şi nu luaţi decizii la nervi! Dacă eşti singur, iubirea nu este un punct de interes pentru tine în acest moment. 

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta vor exista discuţii cu partenerul de viaţă pe tema banilor.

Problema nu este că sunt prea puţini, ci că sunt prea mulţi şi nu mai ştiţi cum să îi gestionaţi. Încercaţi să discutaţi calm de fiecare dată, pentru că ar fi şi păcat ca o bucurie să fie umbrită de neplăceri ce pot fi evitate atât de uşor.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Eşti destul de nemulţumit de faptul că nu primeşti ceea ce oferi în relaţia în care eşti implicat.

Partenerul tău de viaţă pare că are cu totul alte preocupări, iar tu te simţi extrem de neglijat. Nu porni de la ideea că cerşeşti atenţie dacă îi spui care sunt nevoile tale, pentru că e posibil ca el să nu facă nimic din toate astea intenţionat, ci pur şi simplu nu îşi dă seama.

Leu(22 iulie - 22 august)

Viaţa ta socială înfloreşte pe zi ce trece, iar dacă eşti singur, ai toate şansele să cunoşti o persoană cu aceleaşi preocupări şi planuri de viitor ca şi tine.

Este foarte important ca între tine şi viitorul partener să existe tot mai multe puncte comune, aşa că ai grijă la alegerile pe care le faci. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, cel mai probabil vei avea de furcă cu rudele iubitului sau iubitei.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei avea parte de suportul partenerului de viaţă atunci când simţi că nimic nu merge bine pentru tine.

Eşti într-o perioadă în care te simţi deprimat, fără să ai neapărat un motiv serios. Duci totul la extreme chiar şi de la cea mai mică veste proastă, dar ai norocul să ai alături pe cineva care ştie ce să facă pentru a te scoate din această stare.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta va fi puţin mai linişte pe plan sentimental pentru tine.

Viaţa de familie nu te împlineşte şi simţi că mai ai nevoie de încă ceva pentru a fi fericit. Din fericire, o simplă discuţie sinceră cu partenerul de viaţă va rezolva orice problemă.  Dacă eşti singur, ai tendinţa de a căuta un viitor partener în locuri total nepotrivite. Astrele îţi recomandă să te reorientezi!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Încearcă să nu îţi expui părerea despre lucruri care nu te privesc, în special dacă este vorba despre rudele ori prietenii partenerului de viaţă.

În caz contrar, acesta ar putea să se simtă lezat şi să aibă o reacţie agresivă faţă de tine. Dacă eşti singur, priveşte cu optimism spre viitor şi nu te gândi că nu meriţi să ai parte de iubire.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Viaţa ta sentimentală este perfectă.

Chiar dacă între tine şi partener mai apar tensiuni din când în când, aveţi cea mai bună tehnică de a le rezolva. O activitate intensă în dormitor este ceea ce funcţionează pentru voi în orice situaţie. Dacă eşti singur şi trebuie să pleci într-o călătorie în interes de serviciu, nu ezita să îţi îndrepţi atenţia şi către admiratori.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Între tine şi partenerul de viaţă există probleme care par să nu fie deloc simple.

Dacă le lăsaţi nerezolvate sau le ascundeţi sub preş, cu siguranţă viitorul vostru nu sună bine. Indiferent dacă este vorba despre bani sau despre dorinţe diferite asupra viitorului, cert este că nu comunicaţi sufiecient. Astrele spun că aici este cheia!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Eşti mult prea încăpăţânat, iar partenerul de viaţă ar putea să izbucnească în aceste zile.

Încearcă să asculţi atunci când îţi spune să fii mai calm, pentru că îţi faci singur rău. Dacă te-ai despărţit recent de cineva, fă tot posibilul să uiţi trecutul şi concentrează-te pe viitor. Chiar dacă nu vrei să te mai implici prea curând într-o altă relaţie, asta nu înseamnă că trebuie să regreţi ce ai avut.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta va fi destul de liniştită pentru tine în ceea ce priveşte dragostea.

Nu vor avea loc evenimente notabile, dar nici nu se poate spune că relaţia ta e una monotonă. Eşti mulţumit şi nu vrei să schimbi nimic în acest moment. Dacă eşti singur şi în căutare de iubire, nu te arunca în braţele primei persoane care îţi face un compliment!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod