Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 14-20 august

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Chiar dacă nu ai prea mult timp liber în cursul săptămânii, măcar în weekend încearcă să stai mai mult cu cei dragi.

Partenerul de viaţă sau copiii pot semnala absenţa ta printr-o atitudine pe care nu ţi-o doreşti. Este foarte important să vă faceţi planuri de la care să nu te abaţi, astfel ei vor fi mult mai liniştiţi şi vor aştepta cu nerăbdare acele momente petrecute împreună.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este foarte important ca în această săptămână să încerci să îi reuneşti pe toţi cei dragi ţie.

Indiferent de puţinul timp liber pe care îl ai, profită de el pentru a organiza un eveniment special pentru ei. Fie că este vorba de masa de duminică sau de o ieşire în parc, cert e că ai nevoie să te reconectezi la iubire şi la sentimente adevărate. Nimeni nu te poate face să te simţi mai bine decât o persoană care te iubeşte!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu ar strica să le arăţi celor dragi mai multă iubire în această săptămână.

Dacă nu ai prea mult timp liber pe care să îl petreci alături de ei, măcar oferă-le din când în când daruri care să le arate că te gândeşti la ei. Astfel de gesturi vă vor ajuta să vă menţineţi relaţiile măcar pe linia de plutire.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

E momentul ca în această săptămână să le acorzi mai multă atenţie prietenilor în defavoarea partenerului de viaţă.

Chiar dacă acestuia nu-i va conveni, este foarte important să nu uiţi de nevoile şi plăcerile tale. Oricine are nevoie de un colţ care să fie doar al lui, de aceea e necesar să te faci respectată!

Leu(22 iulie - 22 august)

Pentru nativele singure, săptămâna aceasta este benefică în ceea ce priveşte cunoaşterea persoanelor noi.

Nu ar fi exclus ca alesul tău să îşi facă simţită prezenţa într-un loc în care nu te aştepţi. În cazul în care eşti implicată într-o relaţie, ai grijă să nu stârneşti gelozia partenerului de viaţă din cauza bârfelor care circulă în jurul vostru!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu lăsa latura financiară să îşi pună amprenta asupra relaţiei tale!

Dacă există discuţii despre bani între tine şi partenerul tău, încearcă să aplanezi conflictul înainte de a lua o întorsătură radicală. Dacă eşti singură, un fost iubit sau un admirator mai vechi poate reveni în viaţa ta atunci când ai cea mai mare nevoie de afecţiune.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu sunt excluse certurile cu partenerul de viaţă începând chiar cu prima zi a acestei săptămâni.

Lupta dintre voi se poate transforma într-un adevărat război dacă nu reuşeşti să găseşti un echilibru între planurile vieţii tale. În caz contrar, riscul de a pierde persoana de lângă tine este destul de crescut.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Trebuie să-i acorzi mai multă atenţie iubitului sau soţului tău în această săptămână.

În ultimul timp l-ai ignorat, iar acum e doar începutul unor reproşuri pe care nu le vei putea suporta. O rudă îndepărtată îţi va face o vizită nedorită, lucru care ar putea strica şi mai mult atmosfera din relaţie.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu ar strica să îi dovedeşti mai mult partenerului tău de viaţă că îl iubeşti.

Lucrurile mărunte fac mai mult decât ţi-ai putea imagina pentru acesta, mai ales că nu mai are pe nimeni altcineva alături. Dacă eşti singură, încearcă să nu mai fi atât de pretenţioasă cu privire la calităţile celui cu care urmează să îţi petreci viaţa de acum înainte.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Se anunţă numai veşti bune pentru tine pe plan sentimental în aceste zile.

Dacă îi arăţi mai multă afecţiune partenerului de viaţă, acesta îţi va întoarce gesturile înzecit. Lucrul cel mai important pe care trebuie să îl faci în această relaţie, este să nu îţi arăţi slăbiciunile şi să mai păstrezi încă o aură de mister.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Profită de orice moment liber din această săptămână pentru a-l petrece alături de partener sau copii.

Scânteia iubirii a început să dispară, lucru care ar trebui să te îngrijoreze şi să te facă să iei măsuri până nu va fi prea târziu. Sâmbătă şi duminică încearcă să ai activităţi exclusiv alături de cei dragi.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Situaţia sentimentală nu îţi creează probleme în aceste zile, însă nici nu trebuie să laşi monotonia să pună stăpânire pe relaţia ta.

Chiar dacă lucrurile merg bine pentru tine şi iubitul tău, e important să faci mereu ceva nou pentru menţinerea dragostei. Dacă eşti singură, eşti pusă pe aventură şi pe flirt!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod