Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 12-18 septembrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

E nevoie să-ţi asculţi mai mult partenerul de viaţă şi să nu-i ignori sfaturile, aşa cum ai făcut până acum.

Comunică mai mult cu acesta şi renunţă la prejudecăţi atunci când vine vorba de viitorul vostru comun! Dacă nu simţi o îmbunătăţire pe plan sentimental chiar dacă faci aceste compromisuri, atunci nu este doar vina ta.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Este foarte important ca în această săptămână să comunici mai mult cu partenerul de viaţă.

Dacă rămân probleme nelămurite între voi, rişti să se producă o distanţare. Dacă ai tendinţa de a avea crize de gelozie, încearcă să îţi ţii nervii sub control şi să porţi o discuţie calmă!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este foarte important ca în această săptămână să îi acorzi atenţie partenerului de viaţă cel puţin la fel ca prietenilor tăi.

În alte condiţii, acesta se va simţi neglijat şi va avea o uşoară tentă de răzbunare. Încearcă să îi împaci pe toţi!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Bunul mers al relaţiei tale ţine doar de tine!

Problemele pe care le-ai întâmpinat în ultima perioadă te-au făcut mai puternică, şi nicidecum nu te-au tras în jos. De acum înainte, niciun potenţial partener nu îşi va mai permite să îţi greşească, vei avea tu grijă de asta!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În această săptămână există riscul apariţiei unor certuri destul de serioase între tine şi partenerul de viaţă.

Chiar dacă motivele nu sunt serioase, în aceste zile vă veţi aprinde imediat şi vă veţi vărsa nervii unul pe celălalt. Încercaţi să comunicaţi mai calm, şi dacă e cazul apelaţi la terapie de cuplu!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta vei fi mai posesivă decât îşi va putea imagina cineva, iar partenerul tău de viaţă va fi şocat.

Atitudinea ta îţi va pune iubitul pe fugă şi îţi va distruge relaţia. Oferă-i acestuia libertatea de care are nevoie, pentru că ţi-a demonstrat până acum că ştie ce să facă cu ea!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

În orice moment poate apărea un motiv de ceartă între tine şi partenerul de viaţă.

Chiar dacă vă cunoaşteţi destul de bine, săptămâna aceasta veţi descoperi lucruri noi unul despre celălalt şi nu veţi fi deloc încântaţi de asta. Spune stop înainte de a fi prea târziu!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu vei avea parte de prea multă linişte pe plan sentimental în această săptămână.

Va trebui să dai piept cu unele situaţii tensionate în care certurile dintre tine şi partener vor fi destul de aprinse. Chiar dacă în ultima perioadă vă vedeţi numai defectele unul altuia, e posibil ca acest incident dintre voi să vă facă să realizaţi că, de fapt, nu puteţi trăi unul fără celălalt.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E posibil ca în această săptămână să nu îi poţi împăca pe toţi.

Cel mai probabil, partenerul tău de viaţă îţi va acapara întreg timpul liber iar prietenii ori familia ta vor fi nemulţumiţi de acest lucru. Încearcă să nu superi pe nimeni pentru că nu ai nevoie de un stres în plus în această perioadă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

E posibil ca în această săptămână să nu iei decizii favorabile ţie.

Alegi extremele şi rişti să pierzi într-un final. Nu te axa complet pe viaţa ta personală ignorând-o astfel pe cea profesională, căci la finalul săptămânii vei avea o mulţime de regrete. Încearcă să te împarţi în mod egal pe toate planurile vieţii tale şi să te mulţumeşti cu puţin din fiecare!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Abia în această săptămână vei descoperi cât eşti de diferită faţă de partenerul tău de viaţă.

Chiar dacă te concentrezi doar pe defectele lui, ar trebui să ţii mai mult în tine şi să laşi reproşurile deoparte. Fă-ţi timp pentru el şi încearcă să îl înţelegi, vei descoperi că nu ai uitat de cine te-ai îndrăgostit!

Leu(22 iulie - 22 august)

E posibil ca în această săptămână să îţi doreşti să-ţi controlezi partenerul de viaţă mai mult decât ai făcut-o până acum.

Cu siguranţă nu ai motive care să-ţi justifice o astfel de atitudine, iar iubitul tău va riposta cât va putea de mult. Dacă ai vreo bănuială că acesta te înşeală, acuză-l doar după ce ai dovezi!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod