Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 10-16 septembrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta eşti în căutare de dragoste, indiferent dacă eşti singură sau nu.

Dacă eşti implicată într-o relaţie care nu îţi oferă ceea ce îţi doreşti, cu siguranţă nu vei mai accepta să continui aşa şi eşti decisă să lupţi pentru propria ta fericire. Nimic nu te poate ţine în loc, aşadar nu mai oferi şanse celor care nu merită dacă până acum ai tot făcut asta. Totul depinde doar de tine!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Te vei înţelege de minune cu partenerul de viaţă în această săptămână, spre surprinderea tuturor.

Împreună veţi găsi cele mai bune soluţii la problemele pe care le întâmpinaţi şi asta doar datorită comunicării îmbunătăţită simţitor. Dacă eşti singură, aceste zile sunt perfecte pentru socializare, dar şi pentru reluarea unor relaţii mai vechi.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Încearcă în această săptămână să petreci mai mult timp cu cei dragi.

Fie că este vorba despre partenerul de viaţă ori despre rude apropiate, cert este că e nevoie de o mai bună organizare pentru a le cuprinde pe toate. Nu te axa doar pe un plan al vieţii tale, ci mai degrabă găseşte acel echilibru care te lasă să şi respiri, dar să te şi bucuri de câte puţin din fiecare.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Tot ce ai stabilit cu partenerul de viaţa va începe să prindă contur în această săptămână.

Indiferent dacă este vorba despre planuri de vacanţă sau despre ţeluri pentru confortul vostru, cert este că veţi reuşi să puneţi bazele şi să priviţi mai optimişti spre viitor. Dacă eşti singură, cel mai probabil te vei axa pe distracţie şi vei reuşi să capeţi mai multă încredere în tine datorită admiratprilor tăi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta vei fi înconjurată de multe persoane dragi, dar se pare că vei fi tentată să le ignori.

O situaţie mai puţin plăcută te va face să îi apreciezi mai mult în cele din urmă şi să îţi îndrepţi atenţia către ei. Încearcă pe cât posibil să îi ajuţi atât cât poţi, pentru că de data aceasta chiar au nevoie de tine. Indiferent dacă eşti singură sau nu pe plan amoros, ai grijă de rudele şi prietenii tăi adevăraţi!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi foarte agitată pentru tine, pentru că vei fi nevoită să te ocupi de probleme diferite pe toate planurile vieţii tale.

Din fericire, firea ta organizată şi meticuloasă te va scoate din situaţii imposibile. Vei fi de admirat dacă la finalul acestei săptămâni vei reuşi să le duci pe toate la bun sfârşit, dar îndreaptă-ţi un ochi şi asupra sănătăţii tale.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vei avea parte de o săptămână dificilă la locul de muncă şi de aceea vei fi tentată să îţi ignori viaţa sentimentală.

Partenerul de viaţă va fi total nemulţumit de atitudinea ta, simţindu-se neimportant şi nesigur pe sentimentele tale. Dacă nu îţi spune toate aceste lucruri, e imposibil să nu îţi dai seama din reacţiile lui. Discută sincer cu acesta şi linişteşte-l.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Atmosfera dintre tine şi iubitul sau soţul tău va fi una foarte plăcută în această săptămână.

Chiar dacă vor mai exista şi mici contradicţii între voi, acestea sunt productive şi vă vor ajuta să vă îmbunătăţiţi relaţia. Dacă eşti singură, în aceste zile ai toate şansele să atargi atenţia unei persoane capabile să îţi schimbe radical viaţa în bine.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Se anunţă veşti bune pentru tine fie că eşti singură, fie că eşti implicată într-o relaţie.

Dacă nu ai pe nimeni, primele zile ale acestei săptămâni îţi pot scoate în faţă o persoană de care să te îndrăgosteşti pe loc. Dacă ai un iubit de mult timp sau chiar eşti căsătorită, se anunţă trecerea la următorul pas sau mărirea familiei, după caz. Cu toate acestea, este important să faci ceea ce simţi, nu ce spun ceilalţi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Legăturile de familie sau relaţiile de prietenie vor fi pe primul loc în această săptămână.

Chiar dacă ai multe pe cap, pentru cei dragi îţi vei face, fără îndoială, timp. Din păcate, evenimentele care vă vor uni nu vor fi dintre cele mai fericite, însă împreună puteţi trece pentru orice. Indiferent dacă eşti singură sau nu pe plan amoros, tu te vei descurca cu totul datorită resurselor tale proprii.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta este potrivită pentru întâlniri romantice, dar şi pentru ieşiri cu prietenii.

Dacă îi uneşti pe toţi, veţi forma o echipă numai bună pentru distracţie. Atmosfera în dragoste va fi una relaxantă, te bucuri de libertate şi iubire în egală măsură. Nu îţi poţi dori la momentul actual altceva mai bun de atât.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta vei avea parte de neplăceri cauzate de partenerul de viaţă.

Vei ajunge să îl urăşti, după care să îl iubeşti şi tot aşa. Treci printr-o mulţime de stări până vei fi în stare să iei o decizie matură cu privire la viitorul vieţii tale sentimentale. Încet, încet îţi vei da seama ce este mai bine pentru tine şi te vei pune pe primul loc cât de curând.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod