Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 10-16 aprilie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Măcar atunci când e o sărbătoare, încearcă să aplanezi conflictele şi să fii o persoană mai bună.

Situaţia ta amoroasă nu e tocmai roz, dar ea poate fi schimbată foarte uşor de către tine. Indiferent de problemele pe care le întâmpinaţi, tu şi partenerul tău trebuie să fiţi mai uniţi decât oricând pentru a le putea depăşi. E foarte important să lăsaţi orgoliile deoparte şi să luptaţi pentru un scop comun, asta dacă aveţi unul!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Caută în această săptămână să te concentrezi mai mult pe viaţa de familie şi pe relaţia cu partenerul de viaţă.

Profită de zilele libere pe care le ai şi plecaţi într-o excursie doar voi doi! Doar aşa veţi reuşi să reaprindeţi flacăra iubirii şi, poate, să vă plănuiţi cu mai mult avânt viitorul. Dacă nu ai copii încă, acum este momentul să te gândeşti dacă îţi doreşti cu adevărat asta.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Acum este momentul să renunţi la singurătate şi să vrei să treci la următorul nivel în viaţa ta amoroasă.

Nu privi în urmă, fii mai curajoasă şi oferă-le admiratorilor şansa de a te cunoaşte şi de a-ţi cuceri inima! Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, cel mai probabil vor apărea discuţii şi ciondăneli pe tema unor activiăţi pe care trebuie să le planificaţi împreună şi cu care nu reuşiţi să vă puneţi de acord.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Deşi ar trebui să fie armonie şi pace pe plan amoros în această săptămână, lucrurile stau total pe dos.

Indiferent cât de mult ai încerca să-ţi împaci partenerul de viaţă, acesta este de neclintit atunci când îşi pune ceva în cap. La un moment dat vei realiza că îţi pierzi timpul şi îţi faci rău singură din moment ce doar tu faci ceva pentru relaţia asta. Concentrează-te mai mult pe propria persoană şi lasă restul lucrurilor să vină de la sine!

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta este perfectă pentru a relua legătura cu toate persoanele pe care le iubeşti.

Zilele de sărbătoare ne fac pe toţi mai buni, de aceea problemele existente vor fi uitate cel puţin pentru moment. Relaţia cu partenerul de viaţă traversează o perioadă bună şi ai parte de tot suportul lui în ceea ce priveşte planurile şi dorinţele tale personale. Nu uita să-l răsplăteşti pe măsură!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Va fi o săptămână destul de stresantă deşi ar trebui să fie cu totul altfel.

Nu te poţi relaxa aşa cum trebuie din cauza muncii şi a grijilor care te macină cu privire la un eveniment ce se apropie cu paşi repezi. Relaţia cu partenerul de viaţă este una care îţi oferă siguranţă şi încredere spre un viitor mai bun. Chiar dacă mai există şi ciondăneli între voi, asta nu înseamnă că ai probleme grave.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta nu te gândeşti deloc la persoana iubită, iar aceasta va fi complet deranjată de atitudinea ta.

Eşti egoistă şi te pui mereu pe primul loc, deşi ar trebui să fiţi o echipă. Depăşirea momentelor tensionate care pot apărea în aceste zile nu va fi posibilă fără un efort conjugat. Dacă eşti singură, vrei să te bucuri de libertate şi să te distrezi la maximum alături de prietenii tăi.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o perioadă bună pentru nativele singure pentru că li se oferă multe şanse de a cunoaşte oameni noi şi interesanţi.

Nu eşti conştientă de şarmul tău dar ai mulţi admiratori care încearcă să ajungă la inima ta. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, în adâncul sufletului ţi-ai dori ca partenerul tău să îţi propună să treceţi la următorul nivel. Nu eşti pregătită să renunţi la orgoliu şi să faci tu primul pas în acest sens.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu poţi face faţă şi partenerului de viaţă şi prietenilor în această săptămână.

Vei fi nevoită să faci o alegere grea, iar în pierdere vor fi multe persoane. Indiferent cât de mult te-ai chinui să găseşti un echilibru, fără ajutorul şi încurajările iubitului nu vei reuşi să mulţumeşti pe toată lumea. Dacă eşti singură, scopul tău este doar distracţia şi aventura.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta ai tendinţa de a-ţi ignora viaţa sentimentală în favoarea celei profesionale.

Scopurile tale sunt cu totul altele faţă de cele ale partenerului de viaţă, ceea ce poate crea tensiuni între voi. Salvează-ţi din energie pentru ca măcar seara, când ajungi acasă, să fii pozitivă şi deschisă dialogului cu cei dragi. Dacă eşti singură, nici nu îţi doreşti să îţi schimbi acest statut.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Încearcă să reiei legătura cu o persoană cu care te-ai certat în urmă cu mai mulţi ani!

Această săptămână cu atmosferă de sărbătoare te îndeamnă către fapte bune şi către iertare. Indiferent dacă este vorba despre un fost iubit sau despre o rudă care ţi-a greşit, fă tu primul pas către împăcare fără a aştepta ceva în schimb. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, evită să îi dai motive de gelozie partenerului.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Un eveniment inedit în această săptămână te va face pe tine, cât şi pe iubitul tău să realizaţi că aveţi nevoie de ceva nou în relaţia voastră.

Iubirea nu a dispărut, doar că monotonia a pus stăpânire pe voi. Ieşi din zona ta de confort, fii mai îndrăzneaţă în dormitor şi asumă-ţi riscuri! Dacă eşti singură, fii deschisă propunerilor îndrăzneţe care ţi se fac şi trăieşte-ţi mai mult viaţa!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod