Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 1-7 octombrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Începi săptămâna în forţă şi ai multă energie şi iubire de oferit persoanelor dragi.

Se anunţă veşti bune pentru nativii implicaţi într-o relaţie serioasă. Aceştia pot duce lucrurile la un alt nivel în relaţie, cum ar fi căsătoria. Dacă acest angajament nu este o prioritate pe tine, încearcă să îi explici partenerului că puteţi fi fericiţi şi fără acel act, cel puţin pentru moment!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În această săptămână vei avea parte atât de lucruri bune, cât şi de lucruri rele pe plan sentimental.

Nativele singure au şansa de a cunoaşte o persoană care merită timpul lor, dar, pe de altă parte, cele implicate într-o relaţie ajung într-un impas. Dacă eşti căsătorită sau ai un iubit stabil, neînţelegerile dintre tine şi partener par să se accentueze pe zi ce trece. Încearcă să îţi păstrezi calmul cât de mult posibil pentru a nu agrava şi mai tare situaţia.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Încearcă să aloci mai mult timp partenerului de viaţă în această săptămână.

Dacă reuşeşti să te conectezi mai profund cu acesta şi să îl faci să aibă mai multă încredere în tine, apoi îţi va fi mult mai uşor să acţionezi aşa cum îţi doreşti. Ca să poţi obţine ceea ce vrei, uneori e necesar să faci mici eforturi. Dacă e ceva împotriva voinţei tale, cu siguranţă nu e indicat să te forţezi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta va fi extrem de tensionată pe plan personal.

Fie că este vorba despre iubit sau prieteni, cert este că impulsivitatea îţi controlează atât vorbele, cât şi acţiunile. Încearcă să îţi păstrezi calmul pe cât posibil, mai ales dacă motivele tale de ceartă sunt puerile şi total nefondate. E necesar să conştientizezi ce este cu adevărat important în viaţă şi să nu îţi baţi joc de acele lucruri!

Leu(22 iulie - 22 august)

În aceste zile vei avea parte de multă distracţie şi flirt, indiferent dacă eşti singură sau nu.

Dacă eşti implicată de multă vreme într-o relaţie e posibil ca bărbaţii din jurul tău să te facă să te simţi importantă şi să prinzi mai multă încredere în tine. De aici până a conştientiza că în relaţia de cuplu nu eşti apreciată aşa cum meriţi nu mai este decât un pas. Dacă eşti singură, cel mai probabil nu vrei decât aventuri, şi nicidecum ceva serios.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta fi una extrem de grea pe plan sentimental pentru tine.

Lucrurile dintre tine şi partener s-au degradat foarte mult în ultima perioadă, de aceea nici eforturile voastre de a menţine vie relaţia nu mai sunt ca altădată. Cel mai probabil, un eveniment tensionat din trecut a rupt pe jumătate iubirea ce vă lega. Încearcă totuşi să mai găseşti o soluţie cu ultimele tale puteri.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti foarte indiferentă în ultima perioadă cu privire la partenerul şi relaţia voastră.

Se pare că acestea nu mai sunt un punct de interes pentru tine şi alte lucruri par mult mai captivante în acest moment. Din păcate, priveşti totul superficial şi te mulţumeşti cu nimicuri, ignorând astfel cele mai importante persoane din viaţa ta. Încearcă să laşi aparenţele deoparte şi să te gândeşti mai mult la ceea ce ai lângă tine!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Persoanele noi care vor apărea în viaţa ta în aceste zile au toate şansele să rămână aici pentru totdeauna.

Fie că este vorba de prietenii trainice sau relaţii amoroase, cert este că se anunţă schimbări în bine pe plan personal. Dacă eşti deja implicată într-o relaţie serioasă, cel mai probabil partenerul de viaţă îţi va cere să îi aloci mai mult timp şi atenţie.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În ultima perioadă ai devenit din ce în ce mai populară datorită abilităţilor tale de comunicare.

Nu ar fi exclus ca un flirt nevinovat să îţi aducă în viaţa ta un partener pe care nu vei vrea să îl scapi. Încearcă totuşi să nu pari disperată cu privire la dorinţa ta de a nu mai fi singură. În orice caz, deciziile tale ar trebui să fie raţionale, iar planurile pe termen lung. Nu te gândi să te simţi bine doar pe moment!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Sentimentele tale cu privire la un bun prieten se schimbă radical în această perioadă.

E posibil să dezvolţi o pasiune pentru acesta, fapt care ar putea conduce la închegarea unei relaţii amoroase. Cu toate că, cel mai probabil, şi el îşi doreşte acelaşi lucru, fă primii paşi cu prudenţă astfel încât să nu îl sperii. Dacă eşti singură, dispoziţia ta este instabilă şi ai tendinţa de a deveni depresivă din când în când.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Astrele sunt de partea ta în această săptămână şi îţi vor călăuzi paşii pe un drum frumos în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală.

Fie că eşti implicată într-o relaţie sau nu, cert este că îţi vei găsi liniştea şi vei reuşi să fii fericită şi mulţumită cu ceea ce ai. Cu siguranţă eşti un exemplu de pozitivism şi voie bună pentru toţi cei din jurul tău!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Partea proastă a acestor zile este că simţi că nu îţi ajunge timpul să te bucuri de tot ceea ce ai.

Traversezi o perioadă frumoasă a vieţii tale, în care lucrurile par să se fi aşezat aşa cum visai. Atitudinea ta apreciativă contează foarte mult pentru propria fericire. Fie că eşti implicată într-o relaţie sau eşti singură, ţi se întâmplă atât de mult lucruri speciale încât nu mai ai nevoie de nimic altceva.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod