Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 1-7 iunie. Leii se implică într-o relație frumoasă

Așteptările sentimentale ale Racului încep să se concretizeze. Află cum stai cu iubirea în săptămâna 1-7 iunie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ești irezistibilă în această săptămână și nu te privezi de puterea ta de seducție.

Dacă ești singură, nu duci lipsă de admiratori, însă nu îți dorești nimic serios. Dacă ești implicată într-o relație, cuplul tău se bucură de mai multă pasiune decât în mod obișnuit. Nu rata nicio oportunitate de a te bucura de micile plăceri ale vieții!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Schimbări mari și benefice te așteaptă în această săptămână în ceea ce privește dragostea.

În sfârșit, obții ceea ce îți doreai. Sinceritatea față de partenerul de viață constituie un plus. Fidelitatea și căldura cu care îți tratezi partenerul îi ajung direct la inimă. Puteți duce relația la următorul nivel fără probleme!
 

Citește și: Zodii care vor deveni părinți în 2020

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Astrele sunt de partea ta în această săptămână în ceea ce privește dragostea.

Dacă ești singură, fii mai atentă la ce se întâmplă în jurul tău. Nu este niciodată prea târziu să acționezi. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, partenerul de viață are o surpriză pentru tine.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Cuplul și familia îți oferă mari satisfacții în această săptămână.

Așteptările tale sentimentale încep să se concretizeze. Ai ocazia să devii cea mai importantă persoană din viața partenerului de viață, nu o rata! Dacă ești singură, întâlnești pe cineva care corespunde perfect profilului partenerului ideal.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ai toate șansele să te implici într-o relație frumoasă în această săptămână.

Te afli la o răscruce a existenței tale și ai analizat situația destul de bine astfel încât să iei decizii excelente. Înaintezi cu încredere și ai parte de mari satisfacții.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Viața ta sentimentală nu prezintă un prea mare interes pentru tine.

Este timpul să te uiți în adâncul sufletului tău și să îți dai seama ce simți. Ești tentată să faci prea mult pentru alții, dar prea puțin pentru tine. Pune capăr abuzurilor fără să te simți vinovată!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă ești implicată într-o relație, partenerul tău va fi mult mai calm și înțelegător în această săptămână.

E posibil ca acest lucru să se datoreze ție și reacțiilor tale liniștitoare, cuvintelor în acord cu ale lui și exprimarea sentimentelor. Te simți mai liberă și mai încrezătoare în ceea ce privește viitorul tău amoros.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Originalitatea cuvintelor tale îți creează oportunități în viața amoroasă în aceste zile.

Ai șanse reale de a seduce, captiva și a-ți elibera partenerul de îndoieli. Dragostea și libertatea se unesc, iar relația în care ești implicată se întărește. Cu toate acestea, fii atentă, pentru că umorul tău poate răni!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Astrele îți veghează relațiile sentimentale în această săptămână.

Îți descoperi partenerul sau îți aprofundezi legăturile din trecut. Simte-te liberă și acționează în consecință. Bucură-te de intensitatea iubirii pe deplin, deoarece recompensa constă în atingerea celor mai nebunești așteptări ale tale.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este o săptămână sub semnul romantismului.

Ai șansa ca relația în care ești implicată să evolueze, să ai parte de mai multă înțelegere în cuplu sau să accepți cu o mai mare ușurință micile defecte ale celui de lângă tine. Dacă ești singură, întâlnești oameni cu care încerci să construiești povești de iubire.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Astrele sunt de partea ta în această săptămână în ceea ce privește dragostea.

Destinul tău ar putea fi marcat de o întâlnire cu o persoană din trecut. Așteaptă-te să trăiești momente memorabile. Vei avea nevoie de multă energie pentru a putea face tot ce ți se propune. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, vei avea parte de descoperiri captivante.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Ți-ar placea atât de mult ca sentimentele să îți ghideze viața, să pui pasiune în tot ce faci și lucrurile să evolueze după bunul plac.

Din păcate, totul e pe dos. În ceea ce privește cuplul din care faci parte, unele întrebări care te macină nu primesc răspunsuri. Vor fi câteva zile tensionate pentru tine.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod