Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 1-7 iulie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Astrele îţi recomandă să îţi îndrepţi atenţia către viaţa sentimentală în această săptămână.

Această perioadă este una decisivă în ceea ce priveşte viitorul relaţiei tale cu persoana iubită. În cazul în care ai copii, trebuie să te ocupi mai mult de educaţia acestora şi să pui familia pe primul loc, cel puţin în acest moment. Dacă eşti singur, nu se preconizează schimbări prea curând.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Unele evenimente care vor avea loc în această săptămână îţi vor suda relaţia amoroasă sau întreaga familie, în general.

Indiferent se situaţia ta actuală, lucrurile se vor îmbunătăţi simţitor. Dacă eşti singur, stai aproape de acele persoane pe care le placi şi vei avea numai de câştigat. Fă acest lucru cu menţiunea să nu devii sufocant sau hărţuitor!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este doar o chestiune de timp până când atmosfera din sânul familiei va deveni tensionată.

Unele conflicte ascunse sub preş vor izbucni în aceste zile şi nu vei putea face nimic pentru a le stopa. Cel mai important lucru este să înveţi ceva din aceste greşeli şi să te concentrezi mai mult pe comunicarea dintre tine şi partener, copii sau părinţi. Dacă eşti singur, acum este cel mai bun moment să acţionezi!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vei avea parte de o săptămână excepţională pe plan sentimental.

Dacă eşti implicat într-o relaţie, partenerul tău va descoperi la tine acea latură pe care o voiai apreciată. De asemenea, în cazul în care eşti singur, şarmul de care dai dovadă, dar şi încrederea în tine te vor ajuta să cucereşti pe oricine îţi pui în minte!

Leu(22 iulie - 22 august)

Deşi eşti o persoană curajoasă şi ambiţioasă, pe plan sentimental laşi de dorit.

Abordarea ta faţă de cei pe care îi placi nu este una dintre cele mai potrivite, de aceea astrele te sfătuiesc să îi abordezi direct şi cu încredere. Dacă eşti implicat într-o relaţie de lungă durată, e posibil ca partenerul de viaţă să aibă unele aşteptări cu privire la viitorul vostru împreună. Clarifică situaţia!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta nu va fi cu mult diferită faţă de cea care abia a trecut.

Totuşi, e posibil să se cunoască o mică îmbunătăţire în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de viaţă, în ideea că vei reuşi să laşi mai mult de la tine. Cu toate că eşti o persoană foarte geloasă, acum vei da dovadă de mai multă maturitate şi responsabilitate!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu vor avea loc schimbări în viaţa ta sentimentală în aceste zile.

Cel mai probabil, îţi vei canaliza atenţia către carieră şi către sarcinile pe care le primeşti zi de zi la serviciu. Liniştea din sânul familiei te poate ajuta să fii mai productiv pe plan profesional, dar asta nu înseamnă că trebuie să fii complet absent din viaţa persoanei iubite.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Indiferent de nemulţumirile pe care le ai cu privire la persoana iubită, astrele te sfătuiesc ca în această săptămână să eviţi conflictele cât de mult poţi.

Orice reacţie agresivă din partea ta nu poate face decât rău în condiţiile actuale. Dacă eşti singur, ar trebui să te conformezi cu ideea şi să nu faci o dramă din asta. Abia când vei reuşi să te relaxezi cu adevărat ţi se vor deschide uşile.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Va fi o săptămână plină de provocări de ordin sentimental.

Exista riscul ca partenerul de viata să se concentreze mai mult pe propria-i persoană, iar asta să te scoată din minţi. Faptul că nu te mai include în planurile sale îţi ridică semne de întrebare. Încearcă să comunici cu el, dar dacă vezi că refuză orice dialog, nu te ruga de el! Fii independent şi cu încredere în tine!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Se anunţă veşti bune pentru tine în ceea ce priveşte dragostea.

Dacă între tine şi partenerul de viaţă au existat unele tensiuni în ultima perioadă, acum ele vor dispărea complet. În cazul în care eşti singur, acţionează cu mai mult curaj faţă de acea persoană pe care o placi. Dacă aştepţi să fii abordat, e posibil ca marea ta dragoste să treacă pe lângă tine.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta vei avea parte de de toate.

Dacă uneori te înţelegi surprinzător de bine cu partenerul, alteori faceţi un scandal monstru dintr-un nimic. Este necesar să găsiţi un echilibru în care să convieţuiţi, altfel relaţia voastră nu va avea un viitor prea bun sau nu va avea deloc unul. Orice vorbă spusă la nervi va lăsa urme adânci!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dacă în ultima perioadă ţi-ai ignorat familia în favoarea partenerului de viaţă, în primele zile ale acestei săptămâni vei avea brusc o revelaţie.

Din fericire pentru tine, dar şi pentru cei din jurul tău, reuşeşti să îţi dai seama la timp că nu procedezi corect şi încerci să te redresezi cum ştii tu mai bine. Timpul nu mai poate fi dat înapoi, însă viitorul depinde de tine. Pentru a avea o relaţie sănătoasă, e foarte important ca ambii parteneri să aibă propria lor viaţă şi separat!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod