Horoscopul cumpenelor. Ce necazuri vei avea săptămâna viitoare

Descoperă horoscopul ghinioanelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în săptămâna 19-25 iunie!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu vei întâmpina probleme serioase în această săptămână, dar e posibil să fii mai demoralizată şi mai lipsită de chef de viaţă.

Ce e drept, nu ai motive de prea mare bucurie, însă orice om ar trebui să aprecieze mai mult ceea ce are şi ceea ce trăieşte. Pe plan financiar primeşti promisiuni măreţe, dar nu te iluziona până nu te vezi cu banii în buzunar.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Există riscul ca în această săptămână să fie o atmosferă tensionată între tine şi partenerul tău de viaţă.

Dacă de regulă acesta nu e gelos, acum mai ieşi la iveală şi această latură a sa. Ideea este că tu îi dai toate motivele din lume pentru astfel de reacţii, în alte condiţii nu ar fi absurd, iar tu ştii acest lucru. Dacă iubitul tău este deja foarte gelos, atunci aşteaptă-te la un scandal de zile mari!

Leu(22 iulie - 22 august)

Este foarte important să fii stăpână pe tine şi să nu te pierzi cu firea atunci când ai multe de făcut.

Panica nu e deloc utilă în nicio situaţie, iar planurile tale ar putea fi afectate de această agitaţie inutilă. Adună-te şi concentrează-te atât pe plan profesional, cât şi sentimental, pentru că poţi avea multe beneficii în perioada imediat următoare!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, ba din contră lucururile reintră în normal de acum.

O boală imprevizibiă ţi-a stricat planurile recent, aşa că acum ai ocazia de a le relua cu şi mai multă dorinţă. Ai o dispoziţie foarte bune şi se anunţă câteva săptămâni lipsite de griji, astrele te protejează.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu vei întâmpina probleme grave în această săptămână, însă eşti uşor nemulţumită de schimbările care s-au produs pe plan profesional.

E o perioadă de tranziţie care îţi dă o agitaţie căreia nu îi poţi face faţă, însă te vei obişnui ţi adapta noilor condiţii cât de curând. Cu toate că pare un pas înapoi pentur tine, pe termen lung se va vedea altceva.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu vei avea parte de cumpene în această săptămână, însă vei fi nevoită să ieşi din rutina ta zilnică obligat-forţat.

Nu e nimic rău în asta şi nu ar trebui să priveşti schimbarea cu prea multă suspiciune, tot răul spre bine în fond. Pentru a ajunge unde îţi doreşti pe plan profesional şi financiar e nevoie de sacrificii şi compromisuri.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cu toate că începi săptămâna în linişte şi pace, de miercuri situaţia va deveni tensionată între tine şi partenerul de viaţă.

Tachinările dintre voi scapă de sub control şi veţi ajunge să vă spuneţi vorbe pe care le veţi regreta. Încearcă să te opreşti atunci când trebuie, iar cel mai important sfat este să nu aduci în discuţie poveşti amoroase din trecutul tău!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Există riscul ca în aceste zile să te accidentezi, însă din fericire nu va fi nimic grav.

Pentru a putea preveni acest lucru e foarte important să nu te grăbeşti în nicio activitate pe care o faci. Pe plan profesional se anunţă veşti bune şi apar oportunităţi neaşteptate, iar pe plan sentimental nu vei avea parte de schimbări.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă situaţia dintre tine şi partener nu este roz, acum ai şansa de a repara ce e stricat.

Chiar dacă eşti nevoită să dai cu piciorul unei şanse care ţi se oferă pe plan profesional şi vei regreta acest lucru, e mai bine să te concentrezi mai mult pe viaţa ta privată. Atunci când lucrurile se vor regla între voi, vei fi fericită şi mândră de decizia pe care ai luat-o.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu vei întâmpina niciun fel de probleme în această perioadă, ci din contră toate merg extrem de bine.

Cu sănătatea stai foarte bine, ceea ce îţi permite să faci tot ceea ce vrei tu, însă trebuie să eviţi excesele ca şi până acum. La serviciu ai şansa de a fi remarcată şi priveşti cu mai multă speranţă spre viitor, iar în dragoste primeşti doza de iubire de care ai nevoie. Fii fericită!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Eşti mai sensibilă şi irasccibilă în această săptămână, drept urmare e posibil să te cerţi cu persoane cu care nu ai avea niciun motiv să o faci.

Nu vei întâmpina probleme majore, însă şi cele mici se pot strânge şi transforma ulerior în ceva serios. Se recomandă o atenţie deosebită în ceea ce priveşte relaţiile cu cei dragi, aici trebuie să fii prudentă şi mai iubitoare.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E momentul să îţi recunoşti greşelile şi să accepţi sfaturile şi criticile celor din jur.

Chiar dacă pare o tragedie, în realitate nu este deloc aşa. Nu vei întâmpina cumpene, însă poţi lucra la bunăstarea relaţiei tale de cuplu mai mult decât până acum. Nu strică dacă ai reuşi să faci ca relaţia dintre tine şi iubit să funcţioneze şi mai bine.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod