Horoscopul cumpenelor. Ce necazuri vei avea în luna octombrie

Descoperă horoscopul ghinioanelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în această lună!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, ci din contră unele probleme mai vechi îşi vor găsi rezolvarea.

Chiar dacă nu e totul aşa cum ţi-ai dori, măcar ai suficiente motive să crezi că lucrurile se vor îmbunătăţi. Încearcă să eviţi orice fel de investiţie dacă nu vrei să pierzi toţi banii pe care i-ai câştigat recent!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

O dezamăgire amoroasă te poate face să îţi pierzi încrederea în tine şi sensul vieţii.

E posibil ca o relaţie începută recent să se dovedească a fi cea mai proastă alegere a ta. Nu te învinovăţi pentru ce se întâmplă, ci mai degrabă învaţă din greşeli şi ia-o de la capăt. Dacă nu e vorba de un mariaj eşuat şi nu sunt copii la mijloc, situaţia e chiar simplă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Chiar dacă nu va fi o lună uşoară, spre finalul ei vei realiza că toate eforturile depuse au meritat din plin.

Nimic nu te mai poate opri de acum din ascensiune, însă trebuie să ştii tu când să o faci. Oboseala îşi poate spune cuvântul, de aceea ar fi bine să te îngrijeşti mai mult şi să nu neglijezi şi celelalte aspecte ale vieţii tale.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Neşansa îţi va marca această perioadă a vieţii tale, iar regretele vor fi destul de mari.

Din păcate, vei fi la un pas de a reuşi ce ţi-ai propus pe plan profesional, însă o conjunctură nefavorabilă va da totul peste cap. Nu te concentra doar pe bani şi avansare, pentru că pe alte planuri chiar ai parte de împliniri pe care nici nu le mai conştientizezi!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Se anunţă numai veşti bune pentru tine în această lună, aşa că lasă micile nereguli deoparte.

Nu poate fi totul perfect, însă fericirea pe care trebuie să o simţi acum nu merită stricată cu nimic. Situaţia financiară se îmbunătăţeşte simţitor şi primeşti numeroase oferte profesionale tentante. Pe plan amoros, nu te mulţumi cu puţin!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Pe plan profesional sau financiar nu vei avea probleme luna aceasta, însă nu acelaşi lucru se poate spune şi despre cel amoros.

Eşti tentată să acţionezi impulsiv şi să îi greşeşti partenerului de viaţa, lucru pe care nu îl va putea ierta. Şi chiar dacă eşti singură, te poţi implica într-un trio amoros din care poate să iasă scântei.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu se anunţă o lună liniştită pentru tine, însă nici de cumpene nu se poate pune problema.

Vei fi dezamăgită pe plan sentimental, însă acest lucru se va întâmpla doar din cauza faptului că ai aşteptări prea mari. Nici în carieră lucrurile nu sunt roz, o confruntare de la locul de muncă îţi poate strica afacerile.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă cu banii o duci excelent, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre dragoste.

Te-ai învăţat ca partenerul de viaţă să facă totul pentru ca relaţia voastră să funcţioneze, iar acum se va produce o schimbare nefericită pentru tine. Nu eşti învăţată să mişti un deget pentru cei dragi, ci doar să aştepţi din partea lor. De acum totul de schimbă şi îţi va fi extrem de greu!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu vei avea parte de cumpene în luna octombrie, lucru care te umple de speranţă şi de energie.

Chiar dacă schimbările înspre mai bine nu vor fi prea mari, şansele de a-ţi atinge obiectivele în viitorul apropiat cresc de la zi la zi. Important este să perseverezi şi să nu dai înapoi de la primul obstacol pe care îl întâlneşti în cale.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Viata ta sentimentală va fi destul de complicată în luna octombrie, însă acest lucru nu pare să te afecteze prea mult.

Eşti tot mai atrasă de lucrurile interzise şi vei fi nevoită să suporţi consecinţele faptelor tale. Din fericire, eşti împăcată cu tine şi preferi să trăieşti mai mult clipa decât să duci o viaţă monotonă!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu se anunţă neplăceri pentru tine în această perioadă, însă asta nu înseamnă că totul va fi roz.

Cineva va apărea în viaţa ta şi te va schimba extrem de mult, dar toate schimbările acestea au rolul de a te face un om mai bun. Primeşte-le cu braţele deschise şi riscă puţin atunci când vine vorba de dragoste!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Deşi nu va fi o lună uşoară, rezultatul final te va mulţumi pe deplin.

Cele mai mari schimbări se vor produce în viaţa ta amoroasă, probabilitatea de a te căsători sau de a face un copil fiind destul de mari. Cu toate că agitaţia te va extenua fizic şi psihic, te vei simţi mai împlinită ca oricând.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod