Horoscopul banilor pentru săptămâna viitoare

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru săptămâna 29 august-4 septembrie pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu vor exista schimbări ale bugetului tău în această săptămână, însă cu siguranţă se anunţă veşti bune pentru tine în viitorul apropiat.

Aceste zile pot veni cu oportunităţi grozave pe care ai face bine să nu le ratezi sub nicio formă. Afacerile sunt punctul cheie şi doar în acest mod ai şansa de a câştiga mai mulţi bani dintr-o dată.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Se anunţă veşti bune pentru tine în această săptămână, şi apar oportunităţi la care nu te aşteptai.

Din păcate, acest lucru îţi poate aduce mulţi duşmani în rândul colegilor invidioşi pe care îi ai în jurul tău. Încearcă să nu te cerţi cu aceştia chiar dacă ştii că ai dreptate!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este foarte important să lucrezi în echipă în această săptămână, şi astfel poţi obţine mai mulţi bani decât sperai.

Gândeşte-te mai mult la viitor şi păşeşte cu paşi mărunţi către un nou proiect personal. Dacă jobul actual nu te mai satisface din punct de vedere financiar, e cazul să te ocupi de ceva suplimentar.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă eşti nemulţumită de viaţa ta profesională şi de veniturile pe care le realizezi, săptămâna aceasta e momentul să faci o schimbare.

Înainte de a-ţi da demisia, poartă o discuţie cu superiorii tăi şi cere-le o mărire de salariu, nu ai nimic de pierdut! E posibil să obţii mai mult decât ai fi sperat.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu vor exista modificări ale bugetului în aceste zile, însă vei avea şansa de a avansa profesional.

Ţi se oferă oportunitatea de a învăţa lucruri noi, şi astfel de a fi mai sigură pe ceea ce faci. Cu cât eşti mai bine pregătită, cu atât poţi cere mai mult de la şefii tăi.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Banii mulţi atrag după sine şi probleme pe măsură, despre asta va fi vorba în această săptămână.

Încearcă să nu te cerţi cu persoane de care ai fost foarte apropiată în ultimul timp şi cu care ai format o echipă minunată. Ar fi păcat ca latura materială să câştige teren în faţa sentimentelor.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti din ce în ce mai nemulţumită de banii pe care îi câştigi, însă nu mişti un deget pentru a încerca să-ţi fie mai bine.

Trebuie să dai dovadă de mai mult curaj şi mai multă iniţiativă, altfel nu-ţi va remarca nimeni competenţele. Eşti destul de muncitoare şi poţi face faţă unui nou job sau unui alt domeniu.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta vei munci foarte mult, însă rezultatele materiale vor apărea după o perioadă mai lungă de timp.

Cu toate acestea, nu trebuie să-ţi pierzi entuziasmul ci să continui să munceşti cu acelaşi spor şi dăruire. Dacă simţi că oboseşti şi nu mai dai randament, ia pauze mai dese, însă nu renunţa!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu se anunţă schimbări pe plan financiar pentru tine în această săptămână, însă vei fi mult mai relaxată la locul de muncă decât în ultima perioadă.

O astfel de stare te poate face să dai mai mult randament şi să te descurci mai uşor în situaţii-limită. Nu este exclus să fii remarcată exact de cine trebuie în viitorul apropiat.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este momentul ca în această săptămână să faci acele investiţii pe care ţi le-ai plănuit încă de ceva vreme.

Te bucuri de o situaţie materială extrem de bună, iar acest lucru îţi permite să te dezlănţui şi să îţi atingi ţelurile. Dacă ai în plan să îţi achiziţionezi un autoturism sau o locuinţă, informează-te atent despre actele pe care trebuie să le semnezi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Situaţia ta financiară este una modestă, însă pare că nu vrei altceva în acest moment.

Te concentrezi mai mult pe alte planuri ale vieţii tale şi este o decizie cât se poate de matură şi de corectă. Când vei ajunge la fundul sacului, cu siguranţă vei lua atitudine şi vei face tot ce-ţi stă în putinţă pentru a câştiga mai mulţi bani.

Leu(22 iulie - 22 august)

Te concentrezi pe situaţia ta financiară în aceste zile, şi asta nu este deloc o decizie greşită.

Ştii cum să-ţi valorifici competenţele şi să te pui într-o lumină bună astfel încât să obţii tot ce-ţi doreşti. Faptul că eşti extrem de meticuloasă te va ajuta să descoperi indicii care le vor fi de mare ajutor superiorilor tăi. Fii în continuare ambiţioasă!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod