Horoscopul banilor pentru săptămâna 6-12 iulie. Taurul este tot mai aproape de un succes financiar răsunător

Taurul va fi foarte inspirat în viața sa profesională în această săptămână. Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta ai ocazia de a-ți evidenția abilitățile și de a-ți exprima ideile cu o mai mare ușurință decât de obicei.

Toate acestea te vir ajuta să obții o stabilitate financiară adevărată. Imprevizibilul îți va dezvălui creativitatea. Studiul și reflecția îți vor aduce noroc material.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vei fi inspirat/ă în viața ta profesională în această săptămână.

Dacă lucrezi în echipă, nu vei întâmpina probleme în a găsi punctele slabe care vă trag în jos pe tine și pe colegii tăi. Inteligența ta te duce departe și reușești cu brio să treci peste obstacolele puse special pentru a te face să încetinești ritmul. Ești tot mai aproape de un succes financiar răsunător.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În ceea ce privește banii, astrele te protejează în această săptămână.

Vei reuși să îți acoperi cheltuielile de bază fără probleme. Pragmatismul tău a revenit și vei știi mult mai bine cum să reacționezi în fața tentațiilor de cumpărături care abundă în jurul tău. Tot ceea ce are legătură cu investițiile va avea succes.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Situația ta financiară va fi favorizată în această săptămână.

Fie că primești răspunsuri rapide la cereri administrative sau legale, oficiale sau ca parte a unei strategii de dezvoltare a afacerilor, norocul va fi de partea ta. Stai bine la capitolul comunicare și vei reuși să îți convingi interlocutorii fără probleme. Cu toate acestea, ai tendința de a fi ușor impusiv/ă, fii atent/ă!
 

Citește și: Horoscopul dragostei pentru luna iulie. Berbecii fac un pas important în iubire, pe când Gemenii se simt blocați în relații care nu îi satisfac

Leu(22 iulie - 22 august)

Începutul săptămânii promite să fie relativ neutru din punct de vedere financiar, lasându-ți libertatea de a-ți reconsidera bugetul în mod obiectiv.

Fă un pas înapoi asupra obiectivelor tale financiare și reechilibrează-ți așteptările. Weekendul va fi promițător în ceea ce privește discuțiile și negocierile.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Vei avea o perspectivă mai profundă asupra situației tale financiare, ceea ce te va determina să reduci din cheltuieli.

Astrele îți aduc mai multă înțelepciune, motiv pentru care vei face față ispitelor. Investițiile sunt favorabile, în special în străinătate sau dacă sunt legate de comerțul exterior.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Banii capătă o nouă semnificație pentru tine în această săptămână.

Vei avea nevoie de mai mulți pentru a-ți acoperi toate nevoile. Ești tentat/ă să acționezi cu impulsivitate în ceea ce privește achizițiile care nu sunt întotdeauna cu adevărat întemeiate. Pentru a reuși, trebuie să îți faci un plan și să te gândești la repercusiuni înainte de a acționa.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Simțul datoriei crește și îți folosești abilitățile profesionale la maximum pentru a avea succes financiar.

Resursele tale, canalizate în mod util, îți oferă o șansă considerabilă de evoluție. Condiția este să nu rămâi anonim/ă. Vei avea parte de situații care îți vor permite să creezi parteneriate noi și puternice pe termen lung.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Va trebui să îți planifici diferit bugetul în această săptămână pentru a te adapta schimbărilor care se vor produce.

Vei avea parte de cheltuieli neprevăzute, dar acestea vor fi echilibrate de posibilități de extindere financiară, care nu vor fi neglijate chiar dacă necesită eforturi susținute. Este esențial să nu ai îndoieli.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vei avea suficientă energie în această săptămână, astfel încât să îți resuscitezi situația financiară.

Îți dorești să meriți tot ce obții și faci tot posibilul să câștigi cinstit. Evită pericolele! Succesul va ajunge la tine dacă ești dispus/ă să depui eforturile necesare în acest sens.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Situația ta financiară traversează o perioadă mai puțin bună și simți o încetinire a evoluției tale.

Vei avea tendința de a amâna voluntar plata unor facturi sau taxe de teama de a nu rămâne cu buzunarele complet goale. Ai nevoie de stabilitate, de aceea te vei concentra pe găsirea unor noi surse de venit.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Seninătatea ta combinată cu ambiția te duc tot mai aproape de succes în această săptămână.

Reușești să controlezi evenimentele perturbatoare și le transformi în avantajul tău. Tactica ta va fi un atu pentru a-ți atinge obiectivele financiare. Nu ai parte de relaxare, însă va merita din plin. 
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod