Horoscopul banilor pentru săptămâna 31 august-6 septembrie. Capricornul riscă să facă un pas greșit

Capricorn, realizarea proiectelor tale depinde de capacitatea ta de a-ți gestiona banii.

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

La începutul săptămânii vei avea ocazia să profiți de o situație.

Ai simțit oportunitatea de a câștiga bani? Dacă ai în minte unele proiecte, acum este momentul să acționezi și să îți pui în aplicare toate ideile, chiar și pe cele mai îndrăznețe. Norocul este de partea ta și ai șansa de a obține profituri interesante. O colaborare grozavă este, de asemenea, posibilă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În această săptămână, copiii sau unele rude apropiate te determină să faci cheltuieli neprevăzute.

Te lași condus/ă de sentimente, dar, din păcate, vei crea o situație financiară nedorită. Deși poate părea dificil de realizat, va trebui să stabilești limite cu cei dragi.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu ești dispus/ă să risipești banii și vrei ca toată lumea să știe acest lucru.

Ești deranjat/ă de cheltuielile inutile, te limitezi și economisești, dar îți permiți din când în când și câte un mic răsfăț și să te bucuri puțin de banii tăi. Prin urmare, vei găsi soluții să te simți bine fără a arunca cu banii în stânga și în dreapta.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu omite niciun pas, fii precaut/ă cu banii în această săptămână.

Chiar dacă ți se pare tentant să faci unele investiții, astrele te sfătuiesc să te gândești de două ori înainte de a porni la drum. Nu risca! O eroare de acest gen nu este binevenită și ar putea fi fatală pentru situația ta financiară. Ia-ți garanții înainte de a acționa, nu fi naiv/ă și sau grăbit/ă.
 

Citește și: Ce își dorește și ce nevoi are copilul tău, în funcție de zodia lui

Leu(22 iulie - 22 august)

Confortul tău financiar este asigurat, așadar nu e cazul să îți faci vreo grijă în această săptămână.

În loc să fii superstițios/oasă și să gândești negativist, mai bine te-ai bucura de situația ta actuală indiferent cât va dura ea.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Profiturile pe care le obții în această săptămână sunt posibile datorită unor acțiuni din trecutul îndepărtat.

Drept urmare, se poate spune că efectele sunt peste așteptările tale. Ești foarte conștient/ă că fluctuațiile te ajută să îți gestionezi conturile cu diligență. Te pricepi de minune să eviți perioadele de criză. Dacă ai în plan să efectuezi unele tranzacții, climatul este favorabil.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Te așteaptă o săptămână frumoasă în ceea ce privește banii.

Veniturile tale cresc din surse neașteptate și pe nepusă masa. Încearcă totuși să nu te entuziasmezi prea tare și să ții de câștigurile tale, pentru că creșterea nu va ține la nesfârșit. Astrele îți recomandă să acționezi chibzuit și să îți faci rezerve!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta vei fi tentat/ă să faci unele cheltuieli pentru a compensa o perioadă lungă de privare

. Dintr-o dată, faci achiziții scumpe. Din păcate, contrar a ceea ce crezi, situația ta financiară nu este încă stabilă. Dacă vrei să nu mai treci încă o dată printr-o perioadă grea, pune bani deoparte în loc să-i cheltuiești.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Situația ta materială este aproape perfectă, așa că ai de ce să fii mândru/ă!

Această conjunctură favorabilă îți permite să dai curs unor proiecte dragi sufletului tău, indiferent dacă este vorba de casa ta, de viața profesională sau de copil, dacă este cazul.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Realizarea proiectelor depinde de capacitatea ta de a-ți gestiona banii.

Din păcate, nu stai prea bine la acest capitol și riști să faci unele investiții greșite. Într-un final poate că vei ajunge la rezultatul dorit, însă eforturile vor fi extrem de mari.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dorințele tale cele mai sălbatice se pot împlini în această săptămână.

Ai suficienți bani în buzunar pentru ele? Da! Resursele tale sunt în vârf în acest moment. Astrele îți susțin inițiativele în afaceri ori profesionale, poți face acum alegeri durabile datorită bazei tale financiare confortabile.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Orizontul pare destul de clar atunci când vine vorba de perspectivele tale financiare.

Există încă niște nori, dar nimic care să întunece poza sau să degenereze în averse grele. Pentru a continua pe drumul cel bun, aplică aceleași principii de bază care te-au adus în acest punct.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod