Horoscopul banilor pentru săptămâna 29 iunie-5 iulie. Vărsătorul traversează o perioadă dificilă

Vărsător, nu îți face planuri care necesită mulți bani pentru a putea fi puse în aplicare!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ofertele de muncă se vor înmulți în această săptămână.

Pentru a-ți putea atinge țelurile, e necesar să încerci să îți crești veniturile. Chiar dacă nu vei obține rezultate concrete în aceste zile, acțiunile tale arată o motivație și o determinare puternică. Cei dragi te susțin, ceea ce îți oferă și mai multă energie.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

O duci foarte bine cu banii, fapt pentru care îți poți permite mai mult decât sperai.

Te bucuri de stabilitate financiară, iar conturile cresc pe zi ce trece. Dacă ai în plan să faci o achiziție majoră, acum este momentul oportun să acționezi.
 

Citește și: Profilul femeii care înșală. 5 lucruri care o dau de gol!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Norocul este de partea ta în această săptămână.

Este un moment favorabil pentru proiecte, deoarece inițiativele tale vor avea succes. Banii vin, iar economiile cresc. Fiind o persoană foarte generoasă, îți va face o imensă plăcere să oferi cadouri celor dragi. Intențiile tale bune vor fi apreciate.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Veniturile tale vor crește în această săptămână. Prin urmare, vei câștiga liniște și stabilitate.

Acesta este momentul perfect pentru a-ți pune calitățile în valoare dacă dorești să pui mâna pe un proiect sau o afacere mai bună. Este foarte important să îți impresionezi șeful, arată-te prietenos/oasă, ambițios/oasă și optimis/ă, dar nu lingușitor/oare. Acest lucru nu te va face o persoană oportunistă, ci îți va scoate în evidență punctele forte.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Leu(22 iulie - 22 august)

În prezent, cheltuielile sunt numeroase.

Pentru a ține situația sub control, e necesară o foarte mare atenție în ceea ce privește gestionarea banilor. Nu trebuie să tinzi spre zgârcenie, ci doar să păstrezi controlul asupra fiecărei cheltuieli. Dacă nu faci din asta o obsesie, acest obicei te va salva de la probleme serioase.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Te bucuri fără să te simți vinovat/ă în această săptămână.

Ai parte de zile pozitive în care există progres. Situația ta financiară este solidă și îți permite să pui câțiva bani deoparte, să faci planuri pentru viitor sau să iei măsuri de precauție în cazul unei lovituri grele.  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Veniturile tale se vor îmbunătăți datorită unei sume de bani pe care nici nu mai sperai să o primești.

Acest lucru are un efect pozitiv asupra stilului tău de viață. E posibil să faci o investiție mică sperând să ai profit în curând. Săptămâna începe și se încheie bine, iar motivația ta de a câștiga mai mult este uimitoare.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Situația ta financiară îți permite în mare parte să le faci plăcerile celor dragi.

Traversezi o perioadă benefică economic, de aceea trebuie să ai mare grijă ca cei din jur să nu profite de tine. Dacă ai făcut unele investiții recent, vei primi vești bune. Stabilitatea de care te bucuri îți permite să îți faci deja planuri de vacanță.  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Într-adevăr, atunci când ai bani, totul e perfect.

Acesta este situația de care te bucuri tu în această săptămână. Vei avea succes după succes, te bucuri de o dezvoltare profesională rapidă și poți obține o mărire de salariu substanțială. Flerul tău financiar te izbește din nou și știi în ce să investești.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă eviți cheltuielile mari, situația ta financiară va rămâne la adăpost.

Nu trebuie să strângi prea tare cureaua, ci doar să ai grijă să nu irosești banii pe lucruri complet inutile. Această abordare este o șansă reală de a duce un trai decent fără să te expui riscului.  

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu îți face planuri care implică mulți bani pentru a putea fi puse în aplicare.

Cheltuielile tale depășesc cu mult bugetul pe care îl ai, așadar nu te întinde mai mult decât te ține plapuma. E timp pentru toate, așadar nu acționa impulsiv. Ideile tale profesionale nu se materializează.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Oportunitățile financiare cresc în această săptămână.

Cu alte cuvinte, te numeri printre persoanele norocoase sau răsfățate. Cu toate acestea, stresul e mare și îți poate afecta sănătatea. Fii atent/ă și relaxat/ă în același timp, miza merită.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod