Horoscopul banilor pentru săptămâna 28 septembrie-4 octombrie. Săgetătorul va avea regrete

Săgetător, dacă lucrezi pentru cineva, vei simți o oarecare tristețe atunci când compari realitatea cu idealul jobului perfect pe care îl ai în minte sau cu un alt loc de muncă din trecut. În orice caz, nu trebuie să pierzi timpul plângându-te, pentru că situația ta financiară are nevoie de o îmbunătățire.

 

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Te confrunți cu unele probleme financiare, pe care uneori preferi să le ignori.

Pentru a evita creșterea riscului, evită să faci afaceri cu oamenii care nu sunt de încredere, pentru că ești un magnet pentru hoți în această perioadă. Nu cădea în capcana lor! Fii atent/ă la cei care îți fac oferte de lux la un preț mai mult decât avantajos, e ceva putred la mijloc. Pentru a avansa în carieră, munca, cunoștințele și bunul simț te vor ajuta. Nu urca pe barca alora, fii independent/ă și fă-ți propriul traseu!
 

Citește și: Zodiile care își vor găsi jumătatea în luna octombrie

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta vei avea noroc în afaceri.

Relațiile tale profesionale te vor ajuta să îți îmbunătățești situația financiară. Vei observa că intuiția este de partea ta și că ești, de asemenea, binecuvântat cu o doză bună de noroc. Desigur, nu fi naiv/ă, pentru că vor exista și oameni dispuși să te saboteze pentru a rămâne cu banii sau cu ideile tale. Dacă ești somer/ă și îți cauți un loc de muncă, acum este momentul să acționezi.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă lucrezi în domeniul comunicațiilor și transporturilor, în această săptămână poți realiza mai mult decât te așteptai.

Poți avea câștiguri suplimentare sau posibilitatea de a vinde sau a cumpăra tehnologie sau instrumente care să îți ofere confort și beneficii la locul de muncă. De asemenea, poți primi un apel telefonic în legătură cu un interviu tentant care promite să te facă să avansezi în carieră.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Câte din proiectele tale au ajuns să fie realizate de la începutul anului până acum? Poate este timpul să grăbești puțin lucrurile.

Învață să prețuiești timpul și folosește-l cu înțelepciune pentru a câștiga mai mulți bani. Preocupările financiare nu vor fi prioritare, însă nu trebuie ingnorate total. Ai o imagine realistă asupra situației tale materiale, însă nu ești pe atât de motivat/ă pe cât ar trebui.

Leu(22 iulie - 22 august)

Astrele îți vor oferi scântei de creativitate pe care să le aplici la locul de muncă.

Notează-ți toate ideile grozave care îți trec prin minte pentru a nu le uita. Un membru al familiei care avea o datorie la tine îți va returna până la urmă banii. Te vei gândi să-i investești. Fii atent/ă, există riscul să comiți excese, așadar mai bine ai economisi acei bani. Vei relua proiecte pe care le-ai abandonat din lipsă de timp și motivație. Nu este niciodată prea târziu pentru a te ridica și a începe ceva care te pasionează.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Banii și cariera ta sunt relativ protejate în această săptămână, ceea ce îți oferă liniște sufletească.

Gândește-te ce decizii ar trebui să iei în viitorul apropiat și învață din greșelile din trecut. La serviciu, ai tendința de a domina și de a fi posesiv/ă, ceea ce te-ar putea determina să nu-ți tratezi deloc bine colegii sau clienții. Nu ar fi suprinzător dacă ar exista ciocniri cu oameni cu mai multă putere decât tine. Vei studia oportunitățile de a-ți extinde investițiile, dar ai nevoie de sfaturi de la profesioniști. Ignoră-ți intuiția, nu e atât de bună precum îți imaginezi.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Referitor la locul de muncă, săptămâna aceasta va trebui să acționezi cu prudență și să previii pașii pe care va trebui să îi faci.

De asemenea, va fi esențial să stabilești limite în ceea ce privește relația cu colegii. Spre mijlocul săptămânii, chiar dacă ai senzația că ai totul sub control, vei vedea că lucrurile nu merg chiar așa cum vrei tu. Vei întâmpina obstacole oriunde vei merge, fie că sunt persoane sau situații. Cu toate acestea, spre sfârșitul săptămânii, lucrurile vor reveni pe drumul cel bun și vei fi recompensat/ă financiar pentru efortul depus.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În această săptămână vei realiza importanța muncii în echipă și a colaborării cu ceilalți.

Vei dori să porți o discuție stimulativă cu un șef sau cu o persoană pe care o consideri o autoritate la nivel profesional. Poți primi complimente și recunoaștere la locul de muncă. În aceste zile, cineva influent te va ajuta să realizezi ceva ce ți-ai dorit și care îți deschide noi orizonturi. Pentru că te afli pe o pantă ascendentă atât profesional, cât și financiar, profitorii vor dori să îți saboteze succesul. Fii atent/ă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În ceea ce privește cariera, vei căuta în această săptămână fonduri pentru a-ți finanța proiectele.

Cu tenacitatea și perseverența ta, riscul nu are ce căuta aici. Pe de altă parte, dacă lucrezi pentru cineva, vei simți o oarecare tristețe atunci când compari realitatea cu idealul jobului perfect pe care îl ai în minte sau cu un alt loc de muncă din trecut. În orice caz, nu trebuie să pierzi timpul plângându-te, pentru că situația ta financiară are nevoie de o îmbunătățire.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Pentru această săptămână, predicția astrală indică o tendință de evoluție și o bună comunicare ce permite multe schimbări în domeniul profesional.

Astrele favorizează călătoriile și dialogul cu străinii. De asemenea, este o perioadă bună pentru studii. Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, joi este cea mai bună zi pentru interviuri. Ești foarte priceput/ă în tot ceea ce are legătură cu banii și te vei putea manifesta cu lejeritate în orice situație vei fi pus/ă. 
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În domeniul profesional, vei începe săptămâna cu dorința de a pune bazele unui loc de muncă solid în viitor.

Pentru a face acest lucru, vei avea nevoie de colaborarea partenerilor sau colegilor. În acest sens, va trebui să îți perfecționezi abilitățile de comunicare, deoarece acestea vor avea o importanță capitală în aceste zile. Doar așa vei reuși să câștigi mai mulți bani.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Te afli într-un moment de cotitură în ceea ce privește cariera ta.

Trebuie să demolezi structuri vechi care nu îți mai aduc beneficii și să începi să construiești noi fundații. Totul ar trebui să se concentreze asupra vocației tale. Schimbă-ți jobul sau începe propria afacere, asigură-te că te afli într-un mediu de lucru care te face fericit/ă și care te satisface financiar. Un apel îți va aduce vești neplăcute în weekend, soluționarea unei probleme mai vechi nu va fi posibil decât prin achitarea unei sume semnificative de bani pe care nu ai luat-o în calcul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod