Horoscopul banilor pentru săptămâna 23-29 noiembrie. Fecioara va primi răsplata muncii sale

La sfârșitul săptămânii, Fecioara va primi un mic bonus financiar pentru munca și eforturile depuse la serviciu.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Refuzi să iei în considerare semnele de avertizare importante, fapt pentru care portofelul tău se golește pe zi ce trece.

Muncești din greu, dar comportamentul tău nu te ajută să îți echilibrezi bugetul. Reechilibrează-l renunțând la cumpărăturile inutile, altfel te așteaptă probleme grave. În această săptămână, stai departe de magazine cât mai mult posibil, trăiește-ți viața fără cheltuieli, iar contul tău ar putea să se îmbunătățească.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Se poate spune că situația este sub control în ceea ce privește banii.

O sumă frumușică pe care o vei primi într-una din aceste zile îți va permite să îți faci planuri pentru viitorul apropiat. O achiziție majoră nu este exclusă, însă înainte de a acționa, cere sfatul unui specialist economic.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gestionarea atentă a activităților profesionale este o modalitate bună de a-ți stabiliza situația financiară.

Între noi proiecte și motivație, îți oferi șansa de a evolua. Nu trebuie să fii suprins/ă de investițiile necesare, sunt inevitabile. Continuă-ți călătoria, țintind întotdeauna mai sus. Făcând asta, bugetul tău ar trebui să se îmbunătățească semnificativ.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Încă de la începutul săptămânii vei avea parte de o situație profitabilă.

Ai mirosit ocazia potrivită de a câștiga bani? Dacă ai în vedere unele proiecte, acum este momentul, bugetul tău îți permit să-ți pui în aplicare toate ideile, chiar și pe cele mai îndrăznețe. Profită de oportunități, norocul este prezent și poți obține profituri interesante. Este posibilă și o colaborare excelentă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Tot va trebui să depui eforturi pentru a-ți îmbunătăți situația financiară.

Aceasta este încă instabilă. Săptămâna aceasta mizează doar pe cheltuielile strict necesare și elimină-le pe cele care îți satisfac mofturile. Puterea ta de cumpărare va trebui să se adapteze unei rigori neobișnuite, dar esențială. Vor veni zile mai bune dacă vei alege calea mai grea, dar mai sănătoasă. Mingea e la tine!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă fericirea ta constă în a cheltui bani, săptămâna aceasta este în regulă.

Nu ai un buget limitat, dimpotrivă, ai mijloace substanțiale, și decizi să profiți de el. La sfârșitul săptămânii, vei primi un mic bonus financiar pentru munca și eforturile depuse la serviciu. Te vei obișnui cu acest nou confort foarte repede. Obiceiurile tale se schimbă și îți place!

 

Citește și: Cum te vei schimba de-a lungul anilor, în funcție de zodia ta

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Norocul este de partea ta în această săptămână.

Bugetul tău crește văzând cu ochii și îți recapeți energia de altădată. Nimic nu te poate opri, nu ești constrâns/ă financiar, așadar chiar poți face tot ce îți dorești.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este săptămâna ta de glorie.

Orice ai face în aceste zile, norocul este cu tine. Și da, va fi foarte plăcut pentru tine. Te descurci de minune cu cheltuielile pe care le ai și chiar câștigi bani pe nepusă masa.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Calculele tale sunt bine gândite, deoarece rezultatele bune sunt pe cale să apară.

Este o certitudine, nu mai vâslești în ape tulburi, totul e clar și limpede. Primești felicitări de la cei din jur. În loc să rispipești banii, preferi să îi înmulțești. Investiții bune, profituri bune!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Proiectele tale pot prinde rapid contur în această săptămână, atât timp cât stai bine cu banii.

O singură neglijență din partea ta și totul se poate răsturna în defavoarea ta. Relațiile pe care ți le faci în această perioadă te vor direcționa către activități profitabile. Orice sfat e binevenit!
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În această săptămână te vei simți ca și cum ai fi într-un rollercoaster.

Astrele te îndeamnă să îți gestionezi cu mai multă atenție bugetul. Ai prea multe datorii sau plăți întârziate, de aceea vei simți o presiune destul de mare. Banii sunt o modalitate de a-ți îmbunătăți viața, dar este departe de a fi singura. Găsește fericirea fără să îți pui în pericol situația financiară.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Deschide larg ochii, ești înconjurat/ă de oportunități excelente.

Dacă profiți de această situație favorabilă, nu te vei mai teme de viitor. Pe scurt, ai parte de o săptămână genială în care te vei bucura de satisfacția financiară la care ai tânjit dintotdeauna.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod