Horoscopul banilor pentru săptămâna 19-25 aprilie. Fecioara visează frumos

Din păcate, Fecioara visează frumos, însă nu are resursele necesare pentru a obține ce-și dorește.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Cu banii o duci bine, dar ca să îți meargă așa depui eforturi considerabile.

Cariera ta este în plină ascensiune, nu faci doar ceva care îți aduce căștig, ci și ceva ce te pasionează. Sfaturile tale pot ajuta pe cineva aflat în impas.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Riști și câștigi, acesta este motto-ul tău din această săptămână.

Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să acționezi cu curaj în timp ce îți calculezi cu atenție orice mișcare. Cumva rațiunea se îmbină cu instinctul, iar rezultatele vor fi excepționale în ceea ce privește banii, investițiile și afacerile.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Realizează tot ce ți se cere la locul de muncă cu seninătate și voință.

De asemenea, dacă te lași purtat/ă de intuiție, vei descoperi multe strategii ascunse, care vor ieși la iveală. Comunici bine cu cei din jur, șefi, colegi, parteneri, ceea ce duce la rezultate financiare bune.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta îți va fi greu să iei deciziile corecte, dar asta nu înseamnă că vei suferi pierderi financiare.

Din păcate, tot ce se poate spune este că vei bloca unele proiecte în care ești implicat/ă și în care îți pusesei mari speranțe. De asemenea, la locul de muncă nu dai dovadă de empatie, ceea ce atrage dușmani.

Leu(22 iulie - 22 august)

Entuziasmul și vitalitatea te vor ajuta în această săptămână să te concenterzi pe tot ceea ce ai de făcut la locul de muncă.

Chiar dacă întâlnești obstacole, mai ales atunci când ești pe punctul de a câștiga ceva bani, vei putea salva situația cu inteligență. Va trebui să îți modelezi programul pe măsură ce apar complicațiile. Dar, talentul de a improviza și cunoștințele tale te vor ajuta în orice moment.
 

Citește și: Calitatea ta numărul 1 pentru care ești atât de iubită, în funcție de zodia ta

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ești hotărât/ă să avansezi mai repede, mai departe sau mai sus.

Știi doar că vrei, dar nu știi cum să o faci. Astrele te sfătuiesc să fii mai realist/ă atunci când vine vorba de carieră, dar mai ales de bani. Cu cât așteptările sunt mai mari, cu atât vei fi mai dezamăgit/ă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Stabilitatea ta financiară traversează un moment în care trebuie să dai dovadă de curaj și speranță.

Principalul scop este să găsești soluții logice care să te ajute să îți îmbunătățești bugetul de care ai nevoie, adaptat nevoilor tale.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai o mulțime de griji legate de locul de muncă și de bani, iar mintea îți zboară în zeci de locuri.

Încearcă să respiri adânc și să găsești soluții practice pentru a-ți stabiliza situația financiară. Norii sunt pe cer, însă nu sunt atât de negri precum îi vezi tu.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Încearcă să nu te gândești prea mult la problemele economice, deoarece acest lucru nu va face altceva decât să-ți provoace rău.

Chiar dacă ești productiv/a la locul de muncă, asta nu înseamnă că vei fi și răsplătit/ă în plus. Ai un salariu și atât. Dacă vrei mai mult, cel mai probabil va trebui să îți găsești un alt loc de muncă, aici nu ai șanse să avansezi.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În ceea ce privește banii, momentan graba nu este bună.

Va trebui să analizezi cu atenție modul în care evoluează situația ta financiară. Pentru a putea face față tuturor provocărilor și schimbărilor, trebuie să fii calm/ă și prompt/ă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta vei primi provocarea de a conștientiza modul în care îți gestionezi toate problemele, în special pe cele de ordin financiar.

Vei avea idei ingenioase și tot ceea ce îți vine în minte vei vrea să pui în practică. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să o faci mai târziu, când totul va reveni la normal.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Proiectele tale profesionale vor avea consistență și profunzime, ceea ce te va ajuta foarte mult în ceea ce privește încrederea de sine.

Chiar dacă acum nu vei câștiga mai mulți bani, viitorul este promițător. Situația ta financiară e stabilă și îți permite să stai fără griji.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod