Horoscopul banilor pentru săptămâna 14-20 septembrie. Gemenii au parte de schimbări în viața de zi cu zi

Gemeni, viața ta de zi cu zi se îmbunătățește semnificativ, iar weekendul promite să fie distractiv.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Deoarece la serviciu câștigi ceva mai mulți bani, situația ta financiară tinde să se îmbunătățească considerabil.

Construiești un mic zid și vrei să ajungi să înalți un imperiu. Viața de zi cu zi devine mult mai confortabilă, anturajul, partnerul/a și copiii se bucură mai mult de ea. Ești mândru/ă de ascensiunea ta și ai toate motivele să o faci!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu ai mai avut de mult timp o perioadă atât de bună din punct de vedere financiar.

Te bucuri de creșterea veniturilor și odată cu tine și cei dragi. Dacă ai făcut recent o investiție importantă, vei primi un sprijin neașteptat. Esre timpul să te relaxezi și să te bucuri de câștigurile tale. Răsfață-te, eforturile tale merită o recompensă.
 

Citește și: Bărbatul perfect pentru tine, în funcție de zodia ta

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

O bună bază financiară îți dă curaj să înaintezi în ceea ce privește unele proiecte personale.

Investițiile pe termen lung pot fi interesante și profitabile. Primești o surpriză, o sumă de bani la care nu te aștepți. Viața ta de zi cu zi se îmbunătățește semnificativ, weekendul promite să fie distractiv.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu ezita să le povestești celor din jur despre planurile pe care le ai.

Scopul tău este să faci economii la maximum într-un timp record. Această săptămână este încurajatoare pentru inițiativele tale financiare. Atmosfera se relaxează, fruntea ți se descrețește, stresul dispare treptat, lăsând loc încrederii. Viitorul tău pare pozitiv în anumite condiții.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta este momentul perfect să înveți să-ți manevrezi mai eficient banii.

Va trebui să fii mai puțin cheltuitor/oare cu cei din jurul tău, chiar dacă este vorba de persoane la care ții foarte mult și cărora îți este greu să le refuzi ceva. Nu ezita să spui nu!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă ai crezut întotdeauna în steaua ta norocoasă, acum nu mai e nevoie să pleci în căutarea ei.

Ea este chiar deasupra capului tău și are grijă de situația ta financiară. Îți promite mari câștiguri în această săptămână, fie prin muncă, noroc sau o moștenire.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Zilele acestea, bugetul tău a ajuns la vârf, oportunitățile sunt prezente.

Dacă ești proprietarul unei afaceri, câștigurile tale se îmbunătățesc, iar semnele sunt încurajatore. În restul cazurilor, situația financiară devine stabilă, dificultățile financiare sunt doar o amintire.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

S-ar putea ca în aceste zile să te confrunți cu unele situații neprevăzute.

Având în vedere calitățile tale manageriale, vei reuși să ții lucrurile sub control. Dacă circumstanțele te forțează să suporți mai multe cheltuieli pentru casă, achiziții esențiale pentru buna funcționare a gospodăriei, le poți cere celor din jur puțin ajutor. Există o soluție pentru fiecare problemă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Fii foarte atent/ă când vine vorba de bani și nu acționa riscant.

Mergi mai departe cu planurile și investițiile tale, însă nu face niciun pas fără o analiză atentă. De asemenea, nu încerca să obții bani folosind manipularea sau alte tehnici neloiale!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Banii din contul tău bancar îți oferă o încredere enormă în tine.

Proiectele tale, de asemenea, se îndreptă spre succes. Totul devine posibil odată cu resursele tale foarte stabile. Viața îți oferă ceea ce ai nevoie pentru a fi fericit/ă!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ești prins/ă între cheltuielile necesare și bugetul pentru petrecerea timpului liber în această săptămână.

Încerci să te descurci cu toate, însă nu iese totul așa cum îți dorești. Pentru a evita surprizele neplăcute, nu ai altă obțiune decât să faci unele economii. Tu decizi la ce să renunți!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Stai bine la capitolul bani.

Conturile tale par să crească, însă ai face bine să fii discret/ă cu privire la acest aspect al vieții tale. În jurul tău există unele persoane care abia așteaptă să profite de tine. Vestea și mai proastă este că nu îți vei da seama despre cine e vorba, așadar mai bine tai răul de la rădăcină.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod