Horoscopul banilor pentru săptămâna 14-20 decembrie. Săgetătorul traversează perioada lui de glorie

Săgetător, orice ai face în aceste zile, norocul este de partea ta.



Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Din punct de vedere financiar, totul este bine. Se poate spune că ești chiar norocos/oasă.

Mai concret, drumul tău întâlnește perspective și oportunități care nu trebuie ratate. Fii atent/ă și relaxat/ă în același timp, miza este mare!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Pentru a evita problemele financiare, caută soluții eficiente.

Ai un singur obiectiv în minte: să găsești echilibrul. Spune stop cheltuielilor inutile și redu anumite costuri. Pe scurt, ia decizii radicale! Pentru a-ți redobândi stabilitatea și pentru a-ți crește șansele de a câștiga mai mulți bani, pariază pe activitatea ta profesională. Munca suplimentară nu te sperie!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Confortul tău financiar este asigurat și îți oferă liniștea binemeritată în viață.

La locul de muncă predomină armonia și ești mai produsctiv/ă decât altădată. Ai toate șansele să impresionezi o persoană influentă care te poate ajuta să avansezi în carieră în viitorul apropiat.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Pentru a atinge stabilitatea financiară pe care ți-o dorești, mai ai câteva eforturi de depus.

Cu toate acestea, trebuie să știi că ai depășit perioada dificilă și că de acum lucrurile se îmbunătățesc pe zi ce trece. Deja poți începe să-ți faci planuri de viitor.
 

Citește și: Horoscop 2021. Rac: Nimic măreț și important nu se va întâmpla fără muncă și eforturi!

Leu(22 iulie - 22 august)

Totul merge bine pentru tine în ceea ce privește banii.

Cumpărăturile de orice fel nu ar trebui reprimate, pentru că acum chiar îți poți permite. Începe de acum să cumperi cadouri pentru Crăciun, astfel vei rămâne cu energie și timp pentru perioada dinaintea Sărbătorilor.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu privi doar partea goală a paharului atunci când vine vorba de afaceri și bani.

Chiar dacă ești pe roșu, tot ce trebuie să faci este să reduci cheltuielile și să încerci să eviți ca situația să se agraveze. De ce trebuie să cheltuiești atât pentru a te simți bine în viață? Gândește la ce e cu adevărat important și vei înceta să trăiești periculos!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai un venit fix și câteva economii modeste, ceea ce îți oferă liniște și bunăstare.

Ar fi păcat să îți destabilizezi situația din cauza impulsurilor tale pentru cheltuieli nechibzuite. Din moment ce ai început pe această linie, continuă să mergi în aceeași direcție. Doar așa vei reuși să îți aranjezi viitorul!
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine! 

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă vrei să obții un credit pentru achiziționarea unui vehicul sau pentru renovarea locuinței, lucrurile nu stau atât de simplu.

Dacă suma cerută nu e prea mare, vei primi un răspuns pozitiv, în caz contrar, trebuie să mai aștepți. Astrele te sfătuiesc să nu grăbești lucrurile în niciun fel.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este săptămâna ta de glorie. Orice ai face în aceste zile, norocul este de partea ta.

Și da, este foarte plăcut să fii atât de apreciat/ă la locul de muncă pentru succesul tău. Venitul tău îți satisface perfect nevoile, iar economiile tale îți asigură spatele în caz de orice. Ești liniștit/ă!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Succesul se întâmplă celor care știu să aștepte, aceasta este deviza ta din această săptămână.

Dacă faci astfel, banii se vor înmulți semnificativ. Datorită abilității tale de a face față oricărei situații, te descurci foarte bine cu gestionarea banilor. Acum este momentul potrivit pentru a-ți schimba mediul de viață.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Din punct de vedere financiar, situația este calmă.

Poți profita de această perioadă pentru a-ți face planuri de bătaie pentru viitorul apropiat în ceea ce privește investițiile sau proiectele profesionale. Ascultă-ți intuiția, deoarece te va ajuta să profiți de oportunitățile potrivite.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Norocul te părăsește în această săptămână.

Uită de dorințele tale de a cumpăra sau de a investi, a sosit timpul pentru o gestionare riguroasă sau chiar strictă în ceea ce privește banii. Îndrăznește să îți modifici prioritățile și cheltuielile esențiale!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod