Horoscopul banilor în săptămâna 9-15 iulie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este o săptămână bună pentru afaceri, însă încearcă să faci lucrurile cât de clar poţi.

Nu face nicio tranzaţie pe vorbe, ci cere documente certificate. Dacă ai încredere orbeşte în oameni, e posibil să te trezeşti cu buzunarele goale. Ai suficiente economii cât să pui bazele unui proiect minunat, însă fă-o cu profesionalism!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E o săptămână bună pentru nativele care sunt în căutarea unui loc de muncă.

Nu e exclus ca acestea să primească o ofertă de nerefuzat, însă tot e bine să analizeze bine toate opţiunile pe care le au. Nativele care dau semne de nemulţumire la serviciu se vor purta destul de urât cu colegii şi superiorii. Din această cauză pot pierde şansa de a lucra productiv şi de a evolua profesional.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Stai bine la capitolul finanţe, de aceea e o perioadă bună pentru investiţii sau achiziţii.

Lucrurile materiale îţi vor aduce o mare satisfacţie în aceste zile, cu toate că nu îţi stă în caracter să fii superficială. Atunci când traversezi o perioadă mai puţin fericită pe anumite planuri ale vieţii tale, ai tendinţa de a-ţi îneca amarul în cumpărături.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu vor exista schimbări ale situaţiei tale financiare în această săptămână, dar vor apărea unele în ceea ce priveşte relaţiile profesionale.

Pui prea mult la suflet tot ce spun cei din jurul tău şi te laşi afectată chiar şi de cele mai nevinovate remarci din partea colegilor sau şefilor. Din păcate această sensibilitate a ta îţi poate strica imaginea de om puternic de la locul de muncă, iar cei din jur vor începe să te ocolească.

Leu(22 iulie - 22 august)

Vei deveni uşor invidioasă pe colegii tăi în această săptămână, iar asta înseamnă că vei acumula frustrări.

Ceea ce simţi acum te poate împinge să te implici în cele mai dificile proiecte, fără să fii sigură că le poţi face faţă. Eşti o persoană care vrea să fie mereu pe locul întâi, însă nu trebuie să faci chiar orice pentru a ajunge acolo. În caz contrar, ambiţiile tale ar putea avea efect contrar.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu o duci rău cu banii şi, de aceea, de fiecare dată când ieşi din casă eşti tentată să cheltui inutil.

Încearcă să te organizezi mai bine şi să fii mai responsabilă, mai ales că ai atât de multe planuri mari de viitor. Economiile sunt foarte importante pentru a clădi o fundaţie solidă în începerea unui nou capitol al vieţii tale. Renunţă, de asemenea, şi la cumpărăturile online şi ocupă-ţi timpul cu altceva!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti o persoană foarte strângătoare, însă în această săptămână vei exagera cu asta.

Nu mai e mult până când vei intra într-un conflict cu o persoană dragă pe tema cheltuielilor sau banilor comuni. Încearcă să gândeşti de două ori înainte de a spune ceva ce ar putea răni sentimentele persoanelor cu care discuţi, nu doar tu eşti importantă aici! Revolta vine din faptul că tu chiar nu o duci rău cu banii, iar comportamentul tău nu este justificat.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu ar fi rău să încerci lucruri noi în această săptămână.

Dacă poţi învăţa lucruri noi şi ţi se oferă această şansă, nu ezita să o accepţi. Orice schimb de experienţă şi orice curs nou la care te înscrii îţi poate aduce bani mai mulţi şi o siguranţă mai mare pe forţele proprii. Valorificându-ţi potenţialul poţi ajunge destul de departe în carieră!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu te încrede în vorbele nimănui în această săptămână, cel puţin în mediul profesional.

E posibil ca o persoană pe care te bazai să aibă interese ascunse şi să te trădeze pe la spate. Deschide bine ochii şi urechile şi nu refuza să accepţi adevărul dacă acest este atât de evident. Nu găsi scuze nimănui şi gândeşte-te la tine şi la banii pentru care ai muncit atât. Nu îi irosi!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Îţi place să te întreci cu cei din jurul tău şi îţi place să te zbaţi pentru a câştiga.

Chiar dacă ai ţeluri precise, cel puţin în ceea ce priveşte cariera ta, latura ta emotivă îţi poate pune beţe în roată. Atunci când porneşti la drum, încearcă să ignori tot ce se întâmplă în jurul tău şi să nu le permiţi celorlalţi să te tragă înapoi. Dacă te-ai implicat într-un proiect serios, e necesar să calci şi pe cadavre pentru a obţine ce ţi-ai propus!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Investeşti foarte mult în cariera ta, dar asta presupune multe eforturi şi renunţarea la o parte din tine.

Faptul că nu mai ai prea mult timp pentru cei dragi te macină pe interior şi te pune pe gânduri serios. Stai foarte bine la capitolul bani, de aceea ai putea lua o pauză binemeritată. Mai mult decât atât, ai nevoie să îţi reîncarci bateriile pentru a putea să faci treabă la fel de bună în continuare.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta poţi face bani dintr-o pasiune de-a ta.

E suficient să acţionezi cu curaj şi să nu îţi fie frică de eşec. Chiar dacă nu iese totul perfect, este foarte important să încerci şi să fii ambiţioasă. Dacă eşti implicată în afaceri, acum mai mult decât oricând trebuie să nu joci riscant atunci când vine vorba de bani mulţi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod