Horoscopul banilor în săptămâna 9-15 ianuarie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ca să meargă treaba bine la locul de muncă, trebuie să încerci să colaborezi mai mult cu colegii sau partenerii tăi de afaceri.

Fă-te plăcută pe oriunde mergi pentru că nu ştii niciodată de unde sare iepurele. De asemenea, este foarte important să fii atentă la ceea ce spun ceilalţi şi să furi informaţii care ar putea să fie valoroase pe viitor.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vei fi extrem de ocupată la locul de muncă în această săptămână şi ai putea avea pierderi pe alte planuri din această cauză.

Încearcă să te împarţi în mod egal în toate sectoarele vieţii tale şi astfel vei evita conflictele cu cei cu care intri în contact zi de zi. Dacă nu îţi rezolvi problemele personale, nu vei putea să te descurci nici la serviciu aşa cum îţi doreşti.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Îţi faci planuri de viitor, însă nu se întâmplă nimic concret pe plan profesional sau financiar care să îţi dea speranţe.

Cel mai probabil vei intra într-un con de umbră, iar evoluţia ta va stagna în perioada imediat următoare. Dacă observi că nu te mai menţii nici măcar pe linia de plutire, încearcă să îţi găseşti un alt job sau să îţi schimbi domeniul de activitate.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei avea mult de lucru în această săptămână, însă în tot ceea ce faci investeşti pasiune şi multă energie.

Nu ai nimic de pierdut dacă eşti devotată muncii tale, ci din contră cineva ar putea să te remarce când te aştepţi mai puţin. Este foarte important ca pentru un randament bun să separi viaţa privată de cea profesională.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta ar putea fi extrem de roditoare pe plan profesional, însă acest lucru e valabil doar dacă eşti atentă la tot ce se întâmplă în jurul tău.

Nu este exclus să primeşti oferta unui nou loc de muncă sau poate intrarea într-o mică afacere. Important este să nu îţi investeşti toate economiile într-un proiect nou care nu îţi oferă niciun fel de garanţie!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Încearcă de la începutul acestei săptămâni să îţi chibzuieşti mai bine banii şi să îţi faci economii pentru zile mai puţin bune.

Nu e cazul să te îngrijorezi cu privire la ce va urma, însă nu strică să fii pregătită pentru orice. Există riscul ca unii prieteni de-ai tăi să te convingă să faci unele lucruri pe care nu ţi le doreşti de fapt, dar care sunt extrem de costisitoare.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu mai pasa din responsabilităţile tale colegilor tăi în această săptămână, altfel vei fi etichetată ca fiind profitoare.

Chiar dacă traversezi o perioadă mai încărcată, este momentul să înveţi să te descurci singură şi să răzbeşti în viaţă. Dacă superiorii tăi vor vedea că lupţi, nu va mai conta că nu îţi poţi duce la bun sfârşit toate sarcinile primite.

Leu(22 iulie - 22 august)

Vei avea o săptămână istovitoare la serviciu, însă nu te lăsa afectată de problemele pe care le întâmplini pe acest plan.

Dacă iei totul cu calm şi nu le începi pe toate odată, atunci ai toate şansele să-ţi duci sarcinile la bun sfârsit. Nici lucrul pe grabă nu este indicat, aşa că încearcă să te ocupi de mai puţine, dar bune!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Frica este sentimentul cel mai întâlnit în cazul tău, aşa că nu ar trebui să te surprindă gândurile negre pe care le ai şi în această săptămână.

Nu ai niciun motiv pentru care să pui răul în faţă mai ales în situaţia în care totul merge nesperat de bine la serviciu. Chiar dacă nu ţi se schimbă situaţia financiară, aceasta este una satisfăcătoare pentru nevoile tale actuale.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai vrea mai multă stabilitate la locul de muncă şi să fii remarcată de superiori pentru seriozitatea ta.

Chiar dacă nu ai parte de acest lucru acum, nu îţi pierde speranţa. Este foarte important că banii şi jobul rămân constante, aşa că ar fi şi păcat să nu apreciezi ce ai în momentul de faţă. Indiferent cât de mult ai vrea să intri pe sub pielea oamenilor crezând că aşa obţii ceea ce vrei, realitatea va avea grijă să îţi demonstreze contrariul!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti mult timp plecată în scop profesional, iar oboseala îşi va spune cuvântul cât mai curând posibil.

Devotamentul tău nu se va degrada niciodată, dar vei avea multe de pierdut din această cauză. Chiar dacă în această perioadă vei câştiga extrem de mulţi bani, e posibil să nu ai cu cine să te bucuri de ei. Încearcă să găseşti un echilibru în viaţa ta şi să te mulţumeşti cu puţin din fiecare.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Încă de la începutul acestei săptămâni ar trebui să tai din cheltuieli şi să te gândeşti la un cont de economii.

Chiar dacă banii câştigaţi nu sunt foarte mulţi, sunt suficienţi cât să îţi permiţi un trai decent şi o puşculiţă modestă. Ascultă de sfatul părinţilor sau al fraţilor tăi, iar rezultatul nu are cum să nu fie unul bun!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod