Horoscopul banilor în săptămâna 9-15 aprilie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În acestă săptămână e rost de recuperat bani.

Cu siguranţă ai ajutat pe cineva în trecut de care ai şi uitat deja, însă zilele acestea vei fi suprinsă cu o sumă de bani care îţi aparţine, de fapt. Nici nu se putea să vină într-un moment mai bun, pentru că ai atâtea de cumpărat. Datorită acestui lucru, e posibil să achiziţionezi mai multe lucruri decât ţi-ai propus.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan financiar în aceste zile.

Fie vei câştiga mai mult la locul de muncă, fie vei avea venituri suplimentare dintr-o activitate extra-job, cert e că îţi prinde numai bine. E o săptămână a cadourilor şi a gesturilor frumoase, şi pentru că oferi, vei şi primi pe măsură!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Încearcă să nu te implici în proiecte noi în acest început de săptămână.

De fapt, nu începe nimic nou dacă ştii că nu ai timp să termini. Va fi o săptămână liniştită, în care încă îţi revii după un scurt concediu binemeritat. Nu stai prost cu banii, deşi în ultima perioadă ai cheltuit destul de mult.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu stai prea bine cu banii şi eşti tentată să cheltui mai mult decât te ţine buzunarul în aceste zile.

După o perioadă în care ai avut mai multe cheltuieli, acum ar fi necesar să te organizezi mai bine şi să îţi pui poftele în cui. Astrele te sfătuiesc să îţi depozitezi economiile la loc sigur!

Leu(22 iulie - 22 august)

Este foarte important ca în aceste zile să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut la locul de muncă şi să dai tot ce ai tu mai bun.

Chiar dacă nu ai prea multă energie, încearcă să te ocupi cu responsabilitate de toate sarcinile primite. Şefii tăi sunt cu ochii pe toată lumea şi e posibil ca acesta să fie o perioadă de triere sau diferenţiere. Poate fi o şansă pentru tine de a ieşi în faţă!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu o duci rău cu banii, ba chiar îţi permiţi să îţi achiziţionezi lucruri la care nici nu sperai acum ceva timp în urmă.

Lucrurile materiale te fac fericită, însă nu e de ajuns pentru tine pentru ca bucuria să fie completă. Ocupă-te de restul aspectelor ale vieţii tale, pentru că banii nu pot compensa lipsurile cu care te confrunţi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Stai bine la capitolul bani, însă ai tendinţa de a cheltui pentru alţii şi nu pentru tine.

De cele mai multe ori te laşi pe tine la urmă, caz în care vei renunţa pentru că buzunarele au ajuns deja mai goale. E foarte important ca din când în când să îţi faci plăcerile, astfel vei fi fericită şi vei căpăta mai multă încredere în tine.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Munca ta va fi apreciată mai mult în această săptămână şi ai toate şansele să câştigi mai mulţi bani.

E drept, trebuie să nu te laşi dusă de val dacă nu vrei să rămâi imediat cu buzunarele şi cardurile goale. Nu te implica în proiecte al căror succes e pus sub semnul îndoielii, mai ales dacă acestea presupun investiţii majore.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu traversezi cea mai bună perioadă a ta pe plan profesional, de aceea nervii îţi vor fi întinşi la maximum în această săptămână.

Din păcate, stresul acumulat la locul de muncă se va răsfrânge şi asupra vieţii tale personale şi nu va fi bine deloc pentru tine. Încearcă să te schimbi cât încă nu e prea târziu şi lasă goana după bani pentru altădată!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Situaţia ta financiară nu este una tocmai bună, de aceea astrele îţi recomandă să fii chibzuită.

Încearcă pe cât posibil să nu faci decât cumpărăturile importante, iar pe celelalte să le laşi pentru luna viitoare. Acum trebuie să economiseşti, pentru că perioada precedentă ţi-a făcut o gaură mare în buzunare.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Atmosfera de la locul de muncă nu e una propice pentru a-ţi face treaba cât se poate de bine.

Unele tensiuni între tine şi colegii de serviciu îţi scad randamentul, dar şi plăcerea de a te mai ocupa de sarcinile pe care le-ai primit. Deşi eşti o persoană foarte muncitoare, acum imaginea ta va fi una de om leneş. Ai grijă ca şefii să nu te surprindă tocmai acum!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

În această săptămână trebuie să faci tot ce poţi pentru a recupera banii pierduţi zilele trecute.

Ai cheltuit destul de mult şi deşi trebuia, gaura în buget te face să fii destul de depresivă. Nu îţi face griji că nu te vei descurca până la finalul lunii, pentru că astrele prevăd ajutor din toate părţile.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod