Horoscopul banilor în săptămâna 8-14 iunie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Contextul este ideal pentru a finaliza proiectele în care ești implicată.

Astrele te susțin și te ajută să îmbini utilul cu plăcutul la locul de muncă. Ai potențial și nu există nimic ce te-ar putea opri. Atragi simpatii și suportul șefilor și colegilor, având astfel șansa de a câștiga mai mulți bani.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ai planuri mari și simți nevoia să mărești viteza în această săptămână.

Vrei să îți îmbunățești afacerea și să câștigi mai bine, de aceea vei depune eforturi mari pentru a obține sprijinul superioriorilor sau partenerilor. Astrele promit finanțarea necesară pentru dezvoltarea proiectelor tale și recompense financiare pentru munca depusă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Astrele îți favorizează spiritul antreprenorial în această săptămână.

Ai visuri mari și ești mai hotărâtă decât oricând să urmărești un ideal mult râvnit. Ai mijloacele necesare pentru a-ți atinge obiectivele. Imaginația îți înmulțește șansele de câștig și reușită.
 

Citește și: Cum să cucerești bărbatul Fecioară. Cele mai bune sfaturi de seducție

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă vrei să progresezi și să îți îmbunătățești situația financiară, nu spune nu orelor suplimentare de muncă și încearcă să lucrezi în viteză.

Succesul nu pare să fie departe, însă trebuie să profiți de contextul astral pentru a reuși. Fără îndoială, ești preocupată mai mult de viața de familie decât de locul de muncă, dar în acest moment trebuie să inversezi prioritățile!

Leu(22 iulie - 22 august)

Ești foarte muncitoare și determinată, toată lumea știe acest lucru despre tine.

În această săptămână, munca și eforturile tale sunt răsplătite primind onorurile pe care le meriți. Această perioadă este marcată de noroc la bani, dar și de notorietate. Lupți pentru un proiect, nu te abați de la ideile și planul tău și satisfacția va fi enormă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Te descurci și câștigi bine în această săptămână, pentru că nu pleci urechea la criticile la adresa ta sau la cererile excesive care ți se fac.

Joci pentru tine, dar ești blândă și subtilă, nu sabotezi succesul nimănui. De asemenea, vei economisi mai mult decât de obicei.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Cauți oportunități care te pot aduce tot mai aproape de cariera ideală și le vei găsi în această săptămână.

Ești motivată și sociabilă, de aceea vei obține contacte fructuoase. Este un nou început pentru tine, ai putea chiar să te trezești în fruntea unui proiect profitabil.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Munca zilnic te extenuează și ai parte de prea puțin timp liber.

Ai multe de făcut în această săptămână și e posibil ca programul să te copleșeasă. Vestea și mai proastă este că nu câștigi atâția bani pe cât ți-ai dori sau pe cât ai merita. Fă un pas înapoi și ia lucrurile încet!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu te priva de noutate și afirmă-ți abilitățile multiple și originalitatea.

Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să te implici doar în proiecte sigure și pe termen lung, pentru că doar acestea îți pot aduce stabilitatea financiară mult dorită.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ești mai conectată decât oricând la idealurile și visurile tale profesionale și financiare.

Ai frâu liber pentru a acționa cum vrei în proiectele în care ești implicată. Oricare ar fi domeniul tău de activitate, ești inspirată și împărtășești inițiativele tale strălucitoare cu cine trebuie!
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Comunicarea va fi în centrul atenției în această săptămână și ai tot interesul să îți convingi interlocutorii de relevanța inițiativelor tale.

Ești foarte ocupată să îți îmbunătățești situația financiară, pentru că acum nu o duci prea bine cu banii.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Munca ta necesită concentrare totală în această săptămână.

Este foarte important să continui ce ai început fără să sabotezi succesul nimănui. Comunicarea cu partenerii, colegii sau șefii tăi îți sporește șansele de succes. Situația ta financiară lasă de dorit, de aceea eforturile trebuie să fie mai mari!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod